evhaan sen ailene soyledın mı hamileliğinii..
benim taraf için ilk torun olacak ınsallah.ben soyle değişik birşeyler yapmak istiyorum.bebeğin agzından bi mektup falan gibi değişik fikri olan varmıı kızlaaarrr..
ben ümraniyedeyim canım..27 yasındayım 3 yıldır evlıyız biz.bebeğe yeni karar verdik.opuyorumnanaktan
2 ay öncesine kadar bende ümraniyede yaşıyordum
evhaan sen ailene soyledın mı hamileliğinii..
Benim taraf için ilk torun olacak ınsallah.ben soyle değişik birşeyler yapmak istiyorum.bebeğin agzından bi mektup falan gibi değişik fikri olan varmıı kızlaaarrr..
daha önce evde test yaptım ikinci çizgi solukta olsa belirgindi ama hastanede yaptığımda hiç bişey çıkmadı kanda en erken nezaman belli olur biliyormusunuz?
2 ay öncesine kadar bende ümraniyede yaşıyordum
oraya mı gelin gittin rodinia..yoksa tasındınız mıı..ama trabzonda cok guzel bir yer yaa.bız bu yaz tatıle gelmıstık.ogretmen evınde kaldık.bide tam denız kenarında ama yuksek bı dagın tepesınde lokanta vardı adını unuttum bak sımdı orada yemeg goturmuslerdi cok sahaneydı.senin yerınde olsam esime naz yapar sureklı kendımı oraya goturturdumbayanssulusmile
bilen yokmu?:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım ben geçen sene düşük olmadan önce anneanneye babaanneye dedeye büyük babaya dayıya amcayı bir arada tpladım sonra her birine zarf verdik içinde bebek fotoğrafı herhangi bi bebek sonra içinde her birine özel anneannecim yakında ben de aranızda olacağım benide geniş ailenize kabul edermisiniz yazıyodu hepsi ağlamıştı nerdeyse ozaman öyle yapmıştım ama şimditelefonda söyledim okadar
merhaba kızlaaar,nasılsınız,ateşim uzun süredir ilk defa 36.9 çıktı haftaya perşembe adet günüm,sizce yumurtlama mı oluyordur.
ayyy ne güzel olmuş yaaa,inşaallah bebişlerimiz gelirse bizim bende öyle yapayım
ben bu ates olcum işini hiç anlamadım gercekten ne zaman dusuyor ne zaman cıkıyor.bilemiyorum valla reyyancım
oraya mı gelin gittin rodinia..yoksa tasındınız mıı..ama trabzonda cok guzel bir yer yaa.bız bu yaz tatıle gelmıstık.ogretmen evınde kaldık.bide tam denız kenarında ama yuksek bı dagın tepesınde lokanta vardı adını unuttum bak sımdı orada yemeg goturmuslerdi cok sahaneydı.senin yerınde olsam esime naz yapar sureklı kendımı oraya goturturdumbayanssulusmile
gelin geldim canım.. boztepede oturuyorum trabzonu ayaklarımın altında... yer olarak güzel yerdeyimm... naz yapmama gerek yok gözümün içine bakıyor birşey istede de yapayım diye... aramızdaki yaş farkı hiç önemsemedim.. sonuçta sevdim ve artık ömür boyu yanındayım.. aile özleminide netten kamerayla konuşarak gideriyoruz ne yapalım...
ayyy hamiş kıslarrrrr kayvalidedelerinizden müjdelik isteyin şekerim ne alacağını söylemeden de söylemeyin
bir arkadaşım yaptı işe yaradı valla bende eşim okuldan mezun olduğunu söyleyince istedim yüzük alacak valla öle kolay kolay kanmayın kıslarrr
yumurtlama günlerinde 37 ve üzerine çıkıyormuş,sonra normal 36 ve küsüratına düşüyor,eğer hamileysen 37 den aşağı hiç düşmüyor,adet olursan yani hamile değilsen de dediğim gibi düşüyor ateş,benim öğrendiğim bu...bu topikteki arkadaşlarım sağolsun
slm kızlar birazdan gidicem tıp merkezine tast yaptırmaya ama sonuç herhalde akşam yada yarınmış ne şansızlık yaff siz 2 saate alıyonuz. acil dicem belki akşama verirler. ceylncim seni ararım akşama sonuca göre.eşim evde ondan ararım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?