Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayyy canım bnim bebişim olursa 2 ttarafında ilki olacakkk
ama kayınvalidem çook istio bende korunmayı bıraktığımızı ona sölemedim eğer bebiş olursa ona mutlaka bebişin ağzından mektup yazmak istiommm hemm laf dokundurtucam annemi çok sıkıştıodun geldim işte diye laelaelaelaelae

canım ben geçen sene düşük olmadan önce anneanneye babaanneye dedeye büyük babaya dayıya amcayı bir arada tpladım sonra her birine zarf verdik içinde bebek fotoğrafı herhangi bi bebek sonra içinde her birine özel anneannecim yakında ben de aranızda olacağım benide geniş ailenize kabul edermisiniz yazıyodu hepsi ağlamıştı nerdeyse ozaman öyle yapmıştım ama şimditelefonda söyledim okadar

benimde annemlerde 3 . torun olacak kayınvalidemlerde de eltim benden önce davranmazsa orada da 3. olacak inşş

merhaba kızlaaar,nasılsınız,ateşim uzun süredir ilk defa 36.9 çıktı haftaya perşembe adet günüm,sizce yumurtlama mı oluyordur.

ayyy ne güzel olmuş yaaa,inşaallah bebişlerimiz gelirse bizim bende öyle yapayım

ben bu ates olcum işini hiç anlamadım gercekten ne zaman dusuyor ne zaman cıkıyor.bilemiyorum valla reyyancım

yeni resmim nasıl çok duygusal bi bebiş yaaa.göğüslerim falan şişti acıyorlar,karnım da şiş niyedir sizce,fikriniz varmı

ben bu ates olcum işini hiç anlamadım gercekten ne zaman dusuyor ne zaman cıkıyor.bilemiyorum valla reyyancım

yumurtlama günlerinde 37 ve üzerine çıkıyormuş,sonra normal 36 ve küsüratına düşüyor,eğer hamileysen 37 den aşağı hiç düşmüyor,adet olursan yani hamile değilsen de dediğim gibi düşüyor ateş,benim öğrendiğim bu...bu topikteki arkadaşlarım sağolsun

ayyy hamiş kıslarrrrr kayvalidedelerinizden müjdelik isteyin şekerim ne alacağını söylemeden de söylemeyin
bir arkadaşım yaptı işe yaradı valla bende eşim okuldan mezun olduğunu söyleyince istedim yüzük alacak valla öle kolay kolay kanmayın kıslarrr

slm kızlar birazdan gidicem tıp merkezine tast yaptırmaya ama sonuç herhalde akşam yada yarınmış ne şansızlık yaff siz 2 saate alıyonuz. acil dicem belki akşama verirler. ceylncim seni ararım akşama sonuca göre.eşim evde ondan ararım.

ooğ güzel fikirler valla stok yapıyorum bu fikirleri...lazım olur inşaalllah en kısa zamanda

arkadaşlar merhaba,ben 2 gün sonra rahim filmi çektiricem,biz birbuçuk senedeir korunmuyoruz ama hamile kalamadım doktora gittim hiçbir sorun yok bütün tahliller yapıldı çok güzel fakat tek rahim filmi kaldı biraz ağrılı bi işlemmiş ama filmden sonra hamile kalma oranıda fazlalaşıyomuş acaba çektiren varmı?

gülüm çok sevindim canım benimm ayy hadi hayırlı haberlerini bakliyorumm canım 507 olanı ara diğeri şirketinde sorun olabilir canımm hayırlı haberlerini bakliyorum gülümmmm

bak bu ateş olayını bilmiyordum... bi kaç gündür ateşim 36,5 - 37,3 arasında gidip geliyor ateşim.. sahurdada karnıma ağrı ve sancı girince telaşlandım... adetimde aysonunda yarın randevu alabilirsem doktora gideceğim bakalım ne diyecek....

hayırlarla gel inşaallah,ne testi kan mı canım.yaaa bide beni düşün mutlu ol arkadaşım,bak ben onu da yaptıramadım kaydirigubbakcemile3 zaten kime sorsam yanlış dr a gitmişin diyorlar,nerden bileyim nöbetçi doktor oymuş o gün,şimdi araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…