biliyor birlikte gideceğimizi.... haklısın...
sahurda gerçi gitmişken gebelik testide yaptırıyım dedimde.. güldüü sen bilirsin dedi...
canım sen ilgisini başka şeylere yönelt o zaman
eşimde sen yap derdi önceleri ama zamanla alıştı artık yardım eder
canımmm benimmm üzme kendini biraz serbest bırak bakalım yine aynımı olacak yada akşama süslen püslen kur yap yada hazırlan aşkım yemeğe çıkalım de kıs kocişinin huyunu bilmiyorum kii sende nabzına göre şerbet ver şekerimm
selammmm kk nın güzel hatunlarıııııııııııı
bben geldimmmmm
bayanssulusmilebayanssulusmile
Testi Yaptırma Canım Yaa Adetin Ne Zaman Senin Geçmesini Bekle Biraz
Belki Dün Tutmuştur Bellimi Olur zemuszemus
hoşgeldiiiinn canım nasılsın
30 ağustosta bekliyorum kendilerini. gelmezler inşallah diye umuyorum :)) zafer bayramını kutlamaya giderde bana gelmeyi unutur inşallah :)))
iyiyimmm canım benimmmm
sen nasılsın bebeişinnn haftalıkmışşş maşallahhhhhhh maşallhhhhhhhhhh
gidişi olsunda dönüşü olmasın inşallah :roflol:
iyiyim bende şükür evet ya 4 haftalık teyzesi maşallah maşllah darısı başına hemde en yakın zamanda:)
Gidişi Olsunda Dönüşü Olmasın İnşallah :roflol:
dscopur cumm canım benim erkeklerin hepsi aynı işi bittikten sonra aynı benimkide geçer pc başına canımm takma kafana olur mu canımm benimm
ilahi canım ya güldür sabah sabah bencede dediğin gibi olr giderde gelmez inşallah bebiş olduktan eline aldıktan sonra gelsin ama:)
kızlar yaa size bişey danışacağım.
benim işim hem hem fiziki hemde manevi olarak cok ağır.
gunun yarısını arazide geciriyorum.geri kalan kısmında da fikirsiz yöneticilere laf anlatmaya çalısıyorum.ki inanın arazi beni bu fikirsizler kadar yormuyor.
şimdi hamile olunca ayakta cok kalmanın yada sürekli bi stres yasamanın bebişe yararlı olmadıgını dusunuyorum.ama işten ayrılmak istemem cunku uzun zaman evdeydım ve bu iş uzun zamandır ıstedıgım bı yerdı.kendimi rahatlatmaya calısıyorum şimdi umursamaz olmaya calısıyorum bebeğim için.
sorun olmaz ınsallah değil mi.ne dersiniz.
kepeklim bişicikler olmaz inş canım benimmm takma kafana sorun eetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?