Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

çoookkkk çabaladım ben evliliğim için ama boşa çıkıyor hep bugün çekip pc yi önüme ben sabahlıycam nasıl oluyormuş görsün bakalım.

biliyor birlikte gideceğimizi.... haklısın...
sahurda gerçi gitmişken gebelik testide yaptırıyım dedimde.. güldüü sen bilirsin dedi...

Testi Yaptırma Canım Yaa Adetin Ne Zaman Senin Geçmesini Bekle Biraz
Belki Dün Tutmuştur Bellimi Olur zemuszemus

selammmm kk nın güzel hatunlarıııııııııııı

bben geldimmmmm
bayanssulusmilebayanssulusmile

ah be tatlım onun huyunu ben bile çözemedim kur yapıym afedersin yatakta işi bitince bi bakarsın yok nerde pc başında boğasım geliyor o zaman iğreniyorum bazen ondan nefret ediyorum boşanmayı çok düşündüm ama onuda yapamadım

Kızlar ben çıkıyorum dinlenicem hoşçakalın.

dscopur cumm canım benim erkeklerin hepsi aynı işi bittikten sonra aynı benimkide geçer pc başına canımm takma kafana olur mu canımm benimm

iyiyim bende şükür evet ya 4 haftalık teyzesi maşallah maşllah darısı başına hemde en yakın zamanda:)

aminnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnn

2 eylül eşimin doğumgünü yaaa inşallahhh bu ay hamile kalırımda ona müthiş bi hediye vermiş olurum yaaa

kızlar yaa size bişey danışacağım.
benim işim hem hem fiziki hemde manevi olarak cok ağır.
gunun yarısını arazide geciriyorum.geri kalan kısmında da fikirsiz yöneticilere laf anlatmaya çalısıyorum.ki inanın arazi beni bu fikirsizler kadar yormuyor.
şimdi hamile olunca ayakta cok kalmanın yada sürekli bi stres yasamanın bebişe yararlı olmadıgını dusunuyorum.ama işten ayrılmak istemem cunku uzun zaman evdeydım ve bu iş uzun zamandır ıstedıgım bı yerdı.kendimi rahatlatmaya calısıyorum şimdi umursamaz olmaya calısıyorum bebeğim için.
sorun olmaz ınsallah değil mi.ne dersiniz.

ilahi canım ya güldür sabah sabah bencede dediğin gibi olr giderde gelmez inşallah bebiş olduktan eline aldıktan sonra gelsin ama:)

Aman Deyim Bebekten Sonra Gelsin Tabi Obez Usta Gibi Kalmayalım mirmirmirmir
Hatta Hem Hamile Olup Hemde Adete Devam Etsek Dahada İyi Olabilirdi :hulya:
Daha Az Kiloyla Atlatmış Olurduk Bu Yolculuğu

canım benim yaa inşallah olmaz zararı
ama bence en iisini yapıyorsun umursamaz ol birazz boşverrr bebişin için rahat olll

benim 2 arkadaşım vardı hamile
biri çok sakin bi hamilelik geçirdi hem psikolojik olarakk hem ortam olarak
bebişi çok usluydu yani ne bileyim sakindi,

diğer arkadaşım çok stresli bi hamilelik geçirdi bebiş ilk zamanlarda çok huysuzdu

yani sen ne kadar ii dşünürsen ii sakin yaşarsan bebişinle konuşursan o kadar faydasını görürsün
boşver sen böyle insanları sadece işini yap gerisini düşünme kimse bebişini senin kadar düşünemez onun için rahat ol oluymuuuuukaydirigubbakcemile5

kepeklim bişicikler olmaz inş canım benimmm takma kafana sorun eetme

aloooooooooooooooo
ben geldim kısııımmmmmmmmmmm görmüonmuuuuu
insan bi hoşgeldin der yahuuuuu
hayırsız arkadaşşşşş
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…