Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

haydi hayırlısı gülcüm.inşallah gonlune gore olsunn...

tmm cnm ordan ararı. aramssam sonuç negatiftir. zaten. bende hamile kalınca kaynanamdan müjdelik isticem. yazık verir hemen.zemuszemus

gebelik testi cnm baktırcam. sen gitcektin ogün noldu sonuç okuyamadım geriyi. inş kötü bişi çıkmamıştır

merhaba tatlım hoşgeldin aramıza.hiç bilmiyrm hayırlısı inşaallah...

tamam canım hayırlı haberlerini bekliyorum
benim kayınvalidemde hemen yapar şimdi yanında değilim yha geldiğinde alayım kızım dedi çok sever saolsunnn

aminn kepeklimm ben testi ilaca başlıycamya ondan yaptırıyomya yoksa aklımda bile yoktu test ypmak. doktor eylülde yok 3 ay gitmeden klomeni iç gel bakim dedi tabi gebe değilsen dedi.. yaptır diyince ondan yani. yarın içersem ilacı çarşambaya gitcm kntrole eylül girmeden yetişcem ona.. iyi olcak.

filizim hoş geldin rahim filmi ben 15 gün fln önce çektirdim. acı hissediyosun cnm ama korkma.. sonrasında hala netice belli değil. ama bende çevremde filmden sonraki 2 ayda hamiş olan çok var.

gebelik testi cnm baktırcam. sen gitcektin ogün noldu sonuç okuyamadım geriyi. inş kötü bişi çıkmamıştır

aa sen okumamışsın belli,uzun hikaye yaa,doktor hanım tenezzül bile etmedi,sebebleri bir yıl olacakmışmışşşş,daha yaşım gençmişşş...falan filan,kan testi yapcam dedim,doktorluğu ona bırakacakmışım.neyse işte ters kişiye gitmişim,orucum için bişey demedim yine.biraz ukala bi tip işte.bayram sonuna gidecemartık bende.ramazanda zor oluyor

canım güzel haberlerini beklioruzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…