slm kızlar birazdan gidicem tıp merkezine tast yaptırmaya ama sonuç herhalde akşam yada yarınmış ne şansızlık yaff siz 2 saate alıyonuz. acil dicem belki akşama verirler. ceylncim seni ararım akşama sonuca göre.eşim evde ondan ararım.
hayırlarla gel inşaallah,ne testi kan mı canım.yaaa bide beni düşün mutlu ol arkadaşım,bak ben onu da yaptıramadım kaydirigubbakcemile3 zaten kime sorsam yanlış dr a gitmişin diyorlar,nerden bileyim nöbetçi doktor oymuş o gün,şimdi araştırıyorum
arkadaşlar merhaba,ben 2 gün sonra rahim filmi çektiricem,biz birbuçuk senedeir korunmuyoruz ama hamile kalamadım doktora gittim hiçbir sorun yok bütün tahliller yapıldı çok güzel fakat tek rahim filmi kaldı biraz ağrılı bi işlemmiş ama filmden sonra hamile kalma oranıda fazlalaşıyomuş acaba çektiren varmı?
gebelik testi cnm baktırcam. sen gitcektin ogün noldu sonuç okuyamadım geriyi. inş kötü bişi çıkmamıştır
aminn kepeklimm ben testi ilaca başlıycamya ondan yaptırıyomya yoksa aklımda bile yoktu test ypmak. doktor eylülde yok 3 ay gitmeden klomeni iç gel bakim dedi tabi gebe değilsen dedi.. yaptır diyince ondan yani. yarın içersem ilacı çarşambaya gitcm kntrole eylül girmeden yetişcem ona.. iyi olcak.
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende bebiş istiyorum. allah isteyen herkese nasip etsin...
huuuuuuuu komşularr huuuuuuuuuuuu bacılarrrrrrrrrr
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende bebiş istiyorum. allah isteyen herkese nasip etsin...
ay evet canım bi sessizlik çöktü yaa
ben akşam için hafif bi tatlı araştırıodumm
varmı tavsiye edeceğinn???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?