Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

at üstüne tarçın yerine çekilmiş fındık koyarsın alsana doping ben öyle yapıyom.. yada al hazır baklava oda ohhh kan yapar :))) biz dün gece yedik baklavayı yaptık maçımızı :))

Kazan dibi, revani, çikolatalı sufle, fırın sütlaç, irmik helvası, irmik tatlısı canım basit ve hafif tatlılar bunlar ve hepsini de denedim

at üstüne tarçın yerine çekilmiş fındık koyarsın alsana doping ben öyle yapıyom.. yada al hazır baklava oda ohhh kan yapar :))) biz dün gece yedik baklavayı yaptık maçımızı :))

ooooo oda güselllllllllllkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy ceylin bende hiç tariflere bağlı kalamam illa ki içine kendimden bişeyler katarım ve hiç ölçü kullanmam hep göz kararı yaparım ama çokta güzel olur zemuszemus

slm kızlar yeni gelebildim hastaneden değer 50.72 ye yükselmiş ama hala çok düşük değilmi zaten kese 500 ün üstünde görünürmüş sınırdasın takip etmeliyiz sürekli dedi doktor alttan ultrasonda baktı ama

ayyy ne güzel iftara misafirleriniz var bizim burda hepsi erkek ve oruç tutmuyorlar ben işten çıkıp eve geçene kadar herkes yemeğini yiyor ama bende memlekette çağıracağımm o zaman çok işim varrr

ayy ceylin bende hiç tariflere bağlı kalamam illa ki içine kendimden bişeyler katarım ve hiç ölçü kullanmam hep göz kararı yaparım ama çokta güzel olur zemuszemus

annemde öyledir. bi tarifide yazıldığı yaptığını görmedim hep birşeyler katar kendisinden... inaşllah bende öyle bir anne olabilirim.. yarın kontrole gideceğim bakalım inşşlah hiçbirşey çıkmazda en kısa zamanda anne olabiliriz....

kızlaar ben trimisu yu cok seviyorum bol kahveli.hemde hazır kekle yapıorum.yada cim (ismini vermiim reklam olmasın)markette kedi dilide satılıo onunlada güzel oluyoor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…