Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşgeldin evhancım canım sen gir yap istersen benim kociş dolmalık biiber göndermiş onları doldurayım geliyorum hemen çıkıyorum ben sen girip yap istersen face açık olucak yazarsın yazıyım şifreyi falan yine ordan

saolun kızlarr ewet tek tesellim kötü bişey yok gerçi daha doktora göstermedim ben baktım ama :kedi:kendi doktorluğumu yapıyorum

kızlarrr ben geldim sonucumu aldım ama doktoruma ulaşamıyorum beta hcg 48,82 çıktı ne bu şimdi ya çatlıycam

aaaaaaaaa hamilesin galiba sanırsaaaamm..cunku 5den üstü hamilelik diye biliyoruuum..aaaaaa
hayırlı olsuuuunn..
testi aldıgın yerden bişey demediler mi..

kızlarrr ben geldim sonucumu aldım ama doktoruma ulaşamıyorum beta hcg 48,82 çıktı ne bu şimdi ya çatlıycam

ay canım hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhaydı halaya kızlar :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: eee adetin geçmişmiydi belirtiler varmıydı tatlım

aaaaaaaaa hamilesin galiba sanırsaaaamm..cunku 5den üstü hamilelik diye biliyoruuum..aaaaaa
hayırlı olsuuuunn..
testi aldıgın yerden bişey demediler mi..

yok be tatlım kapalı zarftaydı bende doktoruma ulaşırım diye göstrmedim ordakilere arıyom doktor doğumdaymış

canım tebrik ederim bak tecrübeli arkadaşlar yardım ettiler sana hadi halaya hanımlarrrrrrrrrrrrrrrr :teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

aynen şöyle yazıyo total hcg sonucu: 48,82 birimi mIU/mL referans aralığı 0-5 ay reglime 2 gün var

bayılma bayılmaaa..
Allah hayırlı ugurlu etsin inşallah..sağlıkla sıhhatle kucagına al inşallah.
bebek sayesinde eşinlede düzelirsiniz inşllaah.
tekrar tebrik ederim..

ay canım hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhaydı halaya kızlar :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: eee adetin geçmişmiydi belirtiler varmıydı tatlım

ohhhh hamile haberi aldık bugünde yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…