Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tamammmmmm canımmmmm
bende krema istemem bu sıcakta

esraaaaaaaaaa sutlaç tarıfııı hihoyyythihoyyythihoyyyt

1lt süt- 1s.b toz şeker- 4ç.k mısır nişastasi- 2.çorba kaşığı pirinç üzerine fındık(tarifte yok ama ben kullanıyorum) sütü kaynamaya yakın şekeri kat ve haşlanmış pirinçleri ilave et kaynayinca suyla kardigin nisastayi kat kıvamıni fazla koyulaştirmadan daha sonra fırın kaplarinda 200dc dışında üstü kızarana kadar pişir fındıklarda üzerine

aaaaaaaaaaa benim şeyi değiştirmişsin figencim teşekkür ederim ama tarih yanlış olmuş canım valla senide uğraştırdım ama nasıl düzelticez şimdi tarihi

aaayy kızlar yaaa dün akşamdan beri tatlı aşeriyorum resmen sütlacada bayılırım aşkolsssuuuuunnn biri bana yapsın yollasın kaydirigubbakcemile3 aay kokusu var burnumun ucunda vallahi bende mi yapsam ne

aaayy kızlar yaaa dün akşamdan beri tatlı aşeriyorum resmen sütlacada bayılırım aşkolsssuuuuunnn biri bana yapsın yollasın kaydirigubbakcemile3 aay kokusu var burnumun ucunda vallahi bende mi yapsam ne

yappp canımmm yapppppppppppppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…