Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aaaay evet güllacada bayılırım ben yaaaaaaaaaaa noluyor bana beeeee rejimdeyim ben kızlar yaaaa ama canım aşırı derecede tatlı istiyor hakkaten yaa ne yemek yapsak acep

ayy kıslar tatlılardan bahsettiniz valla zaten regliden dolayı tatlı krizindeyim akşama bende aldırayım eşime bariiii

walla kepeklim sonuçlar şimdi elime geçti bende onlara bakıyordum
doktorun dediği gibi gebelik falan yok ama diğer değerlerin hepsi normal çıkmış sadece protein düşüklüğü çıkmış o da birçok sebebten kaynaklanabiliyormuş
yine de sonuçlara doktor bi baksın da ona göre hareket edeyim

hayırlısı canım benim.cok sukur aksi kötü bişey cıkmamış ya ..inşallah calısmalara devam :dance::dance::dance:

figen yaaaaaaaaa ben bunu neden yapıştıramıyorum acaba kötükedihüso ay sinir etti beni

canım kutucuğa tıkla yazıyı sil ve tekrar kutucuktayken sağ tıkla yapıştır çıkacaktır olmazsa söyle dünkü gibi hemen yapıştırıp çıkayımm

ebrarcım kötü bişey çıkmamasına sevindim canım hayırlısı olsunn önümüzdeki ayy inşş canımm benimmm üzme kendinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…