Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

arkadaşm ben çoook kötüyüm karnım ve belim çook ağrıyo hastalandım yani moralim de bozuk bana rahim filmi yolu gözüktü korkuyorum zor bi işlemmiş:sinifsinif:

adet mi oldun canım,morali yüksek tutmak lazım,ama o da bizd ezor oluyor işte,sabır güzelim sabır ve dua

Merhaba arkadaslar, ben siteye yeni katildim ve bir sorum olacakti.

Iki senelik evliyim ve bebekleri cok seviyorum ama esim istemedigi icinde yapmiyoruz. Korunma yontemi olarakta disa bosaliyor esim. Normalde adetim hep duzenli geliyor ama bu ay gecikti. Bu ikinci defa geliyor basima, bundan oncekinde idrar iltihapi yuzunden olabilir demisti doktor ama jinekologa gitmemistim. Bu defa galiba bi ay oldu gelmeye nerdeyse, ama sanki hic hamilelik belirtileri yok gibi. Gecen hafta test yaptim ama negatif cikti. Ama testi alali iki ayi gecmisti, yani tarihi gecince yanlis sonuc verebiliyormu? Size sorum disa bosalma yontemiyle hamile kalinabiliyormu, yani on sivi yuzunden?

Kizlar bana yardimci olursaniz cok sevinecem, kafam karmakarisik. Insallah hamileyimdir ama, sanki biraz midem bulaniyo istahim kapandi gibi

adet mi oldun canım,morali yüksek tutmak lazım,ama o da bizd ezor oluyor işte,sabır güzelim sabır ve dua

evt canm biraz zor ama yapcak bişey de yok adet oldum bugün her ay aynı şey olcak mı olmayacak mı diye beklemekten yoruldum valla ama hayılısı tabi ki Rabbim ne zaman isterse o zaman olur

aminnn canm bu ay çektiriyim diyodum ama ramazan çıksın dedim sonraki aya erteledim içim gidiyo inan:2:

ben çektirmiştim rahim filmi o yüzden bu konuda bilgim var bence anestezili çektir hayatım bende çok korkuyordum ve bu korkum yüzünden 2 defa çektirdim biri anestesisizdi kortuğum içinde 2 tuba kapalı çıkmıştı dünyam kararmıştı bi anda ama çok şükür 2.de anestezili olanda tamamen farklı bi sonuç çıkmıştı korkulcak birşeyim yoktu o yüzden bence anestezili yaptır canım yine karar senin benim başıma gelen senin başına gelmesin

evt canm biraz zor ama yapcak bişey de yok adet oldum bugün her ay aynı şey olcak mı olmayacak mı diye beklemekten yoruldum valla ama hayılısı tabi ki Rabbim ne zaman isterse o zaman olur

hep aynıyız hayatım,ama ne olur isyan etme,bende moralim bozuldu bugün ama ne yapalım vakti var demek ki,rabbimin elbet bir bildiği var bir düzeni var,bide kader var

canm çok teşekkür ediyorum özelde çektircem ben anestezi için ayrı ücret alıyolar demi sen nerde çektirdin..bende o yüzden korkuyorum çektircem o kesin ama sonuç dedğin gibi kendimi kastığım için kötü çıkarsa ondan korkuyorum

hep aynıyız hayatım,ama ne olur isyan etme,bende moralim bozuldu bugün ama ne yapalım vakti var demek ki,rabbimin elbet bir bildiği var bir düzeni var,bide kader var

evet canm isyen etmiyorum çok şükür halimize kötünün kötüsü var.önemli olan sabır.

kızlar benim belim ağrıyo yaaaaaaaa bi 5 dk lığına alışverişe gittim bikaç bişey almaya bide 10 dk da börek yaptım offffffffffffffffffffffffffffff belim ağrıyo çok kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…