arkadaşm ben çoook kötüyüm karnım ve belim çook ağrıyo hastalandım yani moralim de bozuk bana rahim filmi yolu gözüktü korkuyorum zor bi işlemmiş:sinifsinif:
Canım sporda çok önemli ama en önemlisi düzenli beslenmek
Allah yardımcin olsun canım ne diyim kolay değil
arkadaşm ben çoook kötüyüm karnım ve belim çook ağrıyo hastalandım yani moralim de bozuk bana rahim filmi yolu gözüktü korkuyorum zor bi işlemmiş:sinifsinif:
20 yaşındayım ben esracım
adet mi oldun canım,morali yüksek tutmak lazım,ama o da bizd ezor oluyor işte,sabır güzelim sabır ve dua
Kızlar ben çıkıyorum bi duş alıyim sonrada yemek yapıcam hadi hepinizi öptüm bay
aminnn canm bu ay çektiriyim diyodum ama ramazan çıksın dedim sonraki aya erteledim içim gidiyo inan:2:
evt canm biraz zor ama yapcak bişey de yok adet oldum bugün her ay aynı şey olcak mı olmayacak mı diye beklemekten yoruldum valla ama hayılısı tabi ki Rabbim ne zaman isterse o zaman olur
ben çektirmiştim rahim filmi o yüzden bu konuda bilgim var bence anestezili çektir hayatım bende çok korkuyordum ve bu korkum yüzünden 2 defa çektirdim biri anestesisizdi kortuğum içinde 2 tuba kapalı çıkmıştı dünyam kararmıştı bi anda ama çok şükür 2.de anestezili olanda tamamen farklı bi sonuç çıkmıştı korkulcak birşeyim yoktu o yüzden bence anestezili yaptır canım yine karar senin benim başıma gelen senin başına gelmesin
hep aynıyız hayatım,ama ne olur isyan etme,bende moralim bozuldu bugün ama ne yapalım vakti var demek ki,rabbimin elbet bir bildiği var bir düzeni var,bide kader var
reyyancım bebişine bayıldım inşallah senin de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?