Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

şimdi gitsem yaparlarmı hemen yakınım da var ama sabah gel falan dermi

netten telefonu varsa bı sorsana ..
cunku bazı polıklınıklerın labaratuarı 5 de kapanıo bazıları geceye acıklar..hıc bellı olmaz bı gıdıp sansını denesene

gülgamze aslında testlerde 15 dakıka sonraki sonuc gecerlı değıldır dıyor ama..senin cizgi cıkmıs bı kere ama bır defa daha denemekte fayda var.yada adet gunun geldıyse sende kan testı yaptır emın olursun.bende kan testıyle ogrendım ıdrarda hic net cıkmamıstı.

adet günüm dündü ama şu an oruçluyum ve çok halsizim yataktan kalkıcak hali yok anlıycan şu an kan tahlili yaptıramam

Bizim burda saat 4 den sonra kan almıyorlar mış.ben ne kadar şanssızım pazartesi yi beklemek zorundayım

selam kızlar ben geldim
bugün hormon ve kan testi yaptırdım. şimdilik gebelik yok ama tüm değerlerim için doktorum harika hiçbir sorunun yok dedi... Perşembe günü bide ultrasyona gireceğim.... acaba bide eşimide muayene ettirsemmi kızlar nedersiniz...

hoşgeldin rodinia canımm değerlerinin normal çıkmasına sevindimm
ben ce bir süre deneyin eğer olmazsa eşinde muayene için gider
kıslar ayıptır sorması eşlerimizde bebk için gerekli muayenede kadın doğum uzmanına mı gidiyor ? bu konuda bilgim yokta

gözün aydıın rodinia ..erkekler içinde spermiogram testi istiyorlar bildiğim kadarıyla.kolay bi test.sadece eşin örnek verecek o kdar

teşekkür ederim ceylinciğim...
evet haklısın daha 2 aylık evliyiz bir süre daha denemekte yarar var...
Erkekler üroloğa gidiyorlar canım....

gözün aydıın rodinia ..erkekler içinde spermiogram testi istiyorlar bildiğim kadarıyla.kolay bi test.sadece eşin örnek verecek o kdar

teşekkür ederim kepeklim..,
inşallah senin tattığın şuanki duyguları bende ve bebiş isteyen herkes enkısa zamanda tadar... Eşimin abisi tedavi olup 4 sene sonra çocuk sahibi olmuş ırsi olmasından korkuyorum.. eşim daha yeni evliyiz.. zamanı gelince olur diyor...

canım muayene için nereye gittin yani hangi bölüm

canım benimmm eşimin kaynanamların ve kayınımın ilk üç sene olmamış bende ondan korkuyorumm

geçen gün eşim senin kistin var çocuğun olmaz falan dedi bende bana kusur bulma önce ailene bak dedim sustu kaldı başka evli kayınım var onunda olmuyor korunmadıkları halde bende yüzüne vurdum sesini çıkartamadı

eltimle konuştum bugün ne olur ne olmaz mutlaka eşinide muayene ettir dedi. kendisi öyle yapmış eşinde çıkmış sorun... ama işte her erkek bir olmuyor kolay kabul etmiyorlar tedaviyi.. kadının üstüne atmak dah kolay geliyor onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…