aaaaaaaaa tatlım çok sewndmmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn ben en son 4.sayfada kalmştm kaç haftalık hamişsinn
Amin canım sağol darısı isteyenlerin başına,4. hafta bitti 5.nin içindeyim.
ben ara verdm demiştm ama belim we kasıklarım çok ağrıo dayanamıcak gbi oluo bazenn adetime 10 gün war ne diosunnn
merhaba kızlaaar ben geldim,pek bi sakin bugün burası,hayrola
rodinia cım bak sen 2 aylık evliyken gitmişsin,doktor ne güzel muayene etmiş,daha erken dememiş.bişey soracam,özele mi gittin devlete mi canım.
evhan sendemi hamilesiiiiiiin inanmıorummm çok sewndm kızlar yaaa çok yürekten sölüorum allah hayırlı ewlatlar nasip etsn kendnze peki şimdi ben bişi sorcam sze ozamannnnn bulmşken kaçırmam sziii
iyi canım ya adetime 2 gün var belimve kasıklarım ağrıyo arada okadar onun dışında iyiyimevhancım iyiyim canım sen
huhuuuuuuuuuuu kimler var bakem test sonucumu aldım kızlar değerim 198 olmuş doktoruma yetişemedim ama telde konuşabildim pazt sabah keseyi görebiliriz değerlerin çok iyi dedi işte şimdi inandım hamile olduğuma :dance:
[sıze="2"]
ayyyy canım ne güzel ya en son nezaman yaptırmış kan testini ne kadar çıkmıştı kaç haftalık biliyomusun bide adet günün geçtimi ayyy çok soru sordum demi[/sıze]
dscopur çok sevindim canımmm
eee kıslarrr ne var ne yokkk
2 gün önce yaptırmıştım tatlım 48 çıkmıştı 4 haftalık olacakmış adet günüm yarın ama artık beklemiyoruz onu çok sormuyosun ben test yaptırana kadar milletin başının etini yedim şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?