Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evhan sendemi hamilesiiiiiiin inanmıorummm çok sewndm kızlar yaaa çok yürekten sölüorum allah hayırlı ewlatlar nasip etsn kendnze peki şimdi ben bişi sorcam sze ozamannnnn bulmşken kaçırmam sziii

aaaaaaaaa tatlım çok sewndmmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn ben en son 4.sayfada kalmştm kaç haftalık hamişsinn

Amin canım sağol darısı isteyenlerin başına,4. hafta bitti 5.nin içindeyim.

rodinia cım bak sen 2 aylık evliyken gitmişsin,doktor ne güzel muayene etmiş,daha erken dememiş.bişey soracam,özele mi gittin devlete mi canım.

ben ara verdm demiştm ama belim we kasıklarım çok ağrıo dayanamıcak gbi oluo bazenn adetime 10 gün war ne diosunnn

Canım ben adetimden 4 gün önce regli sancısı çekmeye başladım göğüslerim ağrıyordu birde lekenme olmuştu ondan önce belirti olduysada farketmedim çünkü bu ay düşünmemiştim bebek meselesini.

Kızlar çok susadım oruç oruç bir sürü yemek yaptım ev süpürüp sildim yanıyorummmmmmmm.

rodinia cım bak sen 2 aylık evliyken gitmişsin,doktor ne güzel muayene etmiş,daha erken dememiş.bişey soracam,özele mi gittin devlete mi canım.

Canım zaten doktorların erken demelerini anlamıyorum kime göre erken neymiş bir yıl bekliycekmişizde öyle gidecekmişiz ya ben bir yıl beklemek istemiyorum sen tahlilleri yap sorun varsa çözümüne bakarız yoksa eğer o zaman zaten beklerim değil mi ama ?

Kızlar bende çıkıyorum belim ağrıyor hoşçakalın.

huhuuuuuuuuuuu kimler var bakem test sonucumu aldım kızlar değerim 198 olmuş doktoruma yetişemedim ama telde konuşabildim pazt sabah keseyi görebiliriz değerlerin çok iyi dedi işte şimdi inandım hamile olduğuma :dance:

[sıze="2"]
evhan sendemi hamilesiiiiiiin inanmıorummm çok sewndm kızlar yaaa çok yürekten sölüorum allah hayırlı ewlatlar nasip etsn kendnze peki şimdi ben bişi sorcam sze ozamannnnn bulmşken kaçırmam sziii

evet canım ya benimde 4 bitti 5 egirdim bende allahım herkese nasip etsin inşallah amin canım amin herkese hayırlı evlatlar versinsağlıklı sıhhatli

evhancım iyiyim canım sen
iyi canım ya adetime 2 gün var belimve kasıklarım ağrıyo arada okadar onun dışında iyiyim
[/sıze]

[sıze="2"]
ayyyy canım ne güzel ya en son nezaman yaptırmış kan testini ne kadar çıkmıştı kaç haftalık biliyomusun bide adet günün geçtimi ayyy çok soru sordum demi[/sıze]

[sıze="2"]

ayyyy canım ne güzel ya en son nezaman yaptırmış kan testini ne kadar çıkmıştı kaç haftalık biliyomusun bide adet günün geçtimi ayyy çok soru sordum demi[/sıze]

2 gün önce yaptırmıştım tatlım 48 çıkmıştı 4 haftalık olacakmış adet günüm yarın ama artık beklemiyoruz onu çok sormuyosun ben test yaptırana kadar milletin başının etini yedim Şeniz

[sıze="2"]
ay canım çok iyi yaaa ayyyeflal sen ben aynı haftadayız yani benimde pazar günü adet olmama gerekn zaman hadi bakalım canım bende haftaya cuma günü gidicem dr uma bakalım[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…