hem reyyan gecen kızlarlada konustuk belkı duymussundur.biraz kılo vermek ve ddengeli beslenmek hamıle kalmayı kolaylastırıyor.2-3aydır diyetteydim ..hemen geldi bebişiim
hosgeldin cileek nasılsın..
simdi reyyancım.sbah uyanır uyanmaz bir bardak ılık su içiliyor (ki vucut harekete gecsin)
sonra
kahvaltıda ya bı kase cornflakes ve sut ..yada az uc dılım ekmek peynır domates salatalık
kahvaltı ve oglen yemegınız arasında bi ara öğün var:ya bi meyve ya yarım paket dyt biskuvi yada 3-4 galeta.
öğlen yemeğinde ya bi porsiyon sebze yemeği yada bi porsiyon kofte -et.bunların yanında mutlaka yogurt ıkı dılım ekmek.bolca salata.
aksam ve oglen yemegınız arasında bi ara öğün var:ya bi meyve ya yarım paket dyt biskuvi yada 3-4 galeta.
aksam yemeğinde oglen sebze yenmısse aksam et ;oglen et yenmısse aksam sebze yemegı.yanına yogurt bol salata ve ıkı dilim ekmek.
yatmadan once yine meyve yenecek..
liste boyle canım bunun yanında bol bol su ıcılecek.ilk bir ay maalesef cıkolata tatlı dondurma yok..sonra az az yıyebılırsın.
kola gazoz mesrubatlar cook kalorılı içmemende fayda var.
tabıı bu lıste ramazana uymuyor ama sonrası ıcın ıdeal.
hmmmmmm çok sağol canımcım,tabi ramazan sonrası na ancak olur,zaren bendim kilolarım bölgesel,basen ve kalçada,birazda günlük hareketlerle yakarsam tam olur.sağolasın canım inşaallah.peki sen bu tür diyetle kaç kilo verdin
syf 1068 de efnanın bıraktıgı bi liste var 4444 salatı tefriciye ve yasin ..
Kız bu salati tefriciye kuran'ın kaçıncı sayfasında yada nerden bulabilirim
Kız bu salati tefriciye kuran'ın kaçıncı sayfasında yada nerden bulabilirim
adı üstünde salat canım yani slavat,kuranda olmaz,ben sana bugün birara yazayım tamam buraya,şimdi çıkmalıyım,geç kaldım.kepeklim tekrar sağol.inşaallah verecem bu fazlaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?