Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

[sıze="2"]

ay canım çok iyi yaaa ayyyeflal sen ben aynı haftadayız yani benimde pazar günü adet olmama gerekn zaman hadi bakalım canım bende haftaya cuma günü gidicem dr uma bakalım[/sıze]

valla içim kıpır kıpır bi garip oldum bide doktorum çok şeker bi adam tlf da 2 dak. motive ediyor. allahım isteyen herkeze nasip etsin artık birlikte ilerleriz burdan tatlım

kıslar size iyi akşamlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz yalnız bırakmayın benii buralarda
çok öpüyorum hepinizi

Iyi akşamlar canım ben akşamda burdayım zaten genelde kısmet oluyosa tabi bekelrim herrzaman

slm kızlar nasılsınız...bende hamile olmayı çok arzu edenlerdenim...bu ay çalışmalar hız kazandı..inşallah bir mucize yaşarım...

napayım tatlım yine tek başıma yemek yedim şimdi uzanıyorum iştesen naptın pişirdinmi böreğini

bende bi duş aldım tatlımmm yayılıyorum kanepede. pişirmedim daha böreği sodalı börek 2 saat dolapta bekletmek lazımmış bende ilk kez yaptım

bende bi duş aldım tatlımmm yayılıyorum kanepede. pişirmedim daha böreği sodalı börek 2 saat dolapta bekletmek lazımmış bende ilk kez yaptım

bende dün yaptım sodalı böreği ilkez çok güzel oldu eşim bayıldı annem yapardı ayyy hemde çok kolay 5 dkkanı alıyo kız güğzel oluyoohhhhhhhhhhhhhhhhhhh şimdiden afiyet olsun

kızlarrrrr aşk olsun ya bi iyi akşamlar demeden çıkıyosunuz ben neyimki çok üzdünüz beni aşk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…