Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlarrrrr aşk olsun ya bi iyi akşamlar demeden çıkıyosunuz ben neyimki çok üzdünüz beni aşk olsun

Olurmu hiç burdayım gitmedim doktor sitesi baktım ama bulamadım hiç öyle olurmu canım sen ve tüm arkadaşlar benim için değerli tabi senin yerin ayrı bir iki arkadaşın olduğu gibi

Ayyy çok güzel yaaa birgün bende hamileyim diyebilicem mi acaba evet anlatın bakın annelik duygusu şimdiden nasıl

ben daha bişey anlamadım desem tatlım hamile olduğuma bugün inandım biraz.. seninde olur inşallah en kısa zamanda allah gönlüne göre versin opuyorumnanaktan

hoşbulduk canlarım bugün düne göre daha iyiyim ağrım daha az dk gitmeye korkuyorum ama sanırım yumurtlama günlerim ondan oluyor çünkü her ay benim oluyor böyle 4 ağustosta adetlendim öyle sanırım

bende hamişim bende evde tekim birbirimizi bırakmayız tatlım

bırakmayalım canım ya sizsiz canım çok sıkılıyo

kızlarrrr sigaradan tiksinicem sanırım içince nasıl midem bulanıyo 1 nefes alıp atıyom
ayyy canım bende yarısına kadar içiyom atıyom eşim içince yanımda kokusu çok midemi bulandırıyo benimde

Çok sağol evhancim burda dr soru sorabilirim dimi

evet canım ben daha önce siteye kaydolup soru sormuştum sonra yarınmı ne cevap gelmişti veriyolar cevap yani güvenilir site emin ol

aynen tatlım ben böylemi kokuyorum diye düşünüyorum inşallah bırakırız şunu ve hiiiç içmeyiz

canımbende en geç pazartesi bırakacağım kısmetsee bebişim içinsende bırak tatlım ne güzel olacak şunu bırakınca hayıtımız

canımbende en geç pazartesi bırakacağım kısmetsee bebişim içinsende bırak tatlım ne güzel olacak şunu bırakınca hayıtımız

canım gardrobuma üzerimden çıkan hiçbişeyi koymam hepsi temiz yıkanmıştır ama yinede kapağını açınca nasıl sigara kokuyo ciğerlerimiz nasıl acaba iğrennnnnççç bebişlerimize kıymayalım:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…