Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

esracım izinliydim canım denize falan gittik ikindinn öyle yaniii

valla handancımm bende sinir oldum işte ne yapayımmm
nasıl gidiyor yiğenim nasıl canımmm

canım yha ah şu erkekler ahhh

kıslar yhaa geçmişi okuduysanız az önce peçeteye yine sulu kan geldi yhaa aklıma takıldı kıslar neden olabilir acaba yhaa

esracım izinliydim canım denize falan gittik ikindinn öyle yaniii

valla handancımm bende sinir oldum işte ne yapayımmm
nasıl gidiyor yiğenim nasıl canımmm

ohhhhhh iyi yapmışınız canım ya iyi teyzesi ilaç iyi geldi çok şükürler olsun oda annesine sımsıkı tutunacak allahımın izniyle bizde eşimle arkasıradakileri izliyoz siz napıyonuz bakalım

çok sevindimm canım yhaaa kurban olur teyzesi onu verene

ne olsun eşim uyudu bende çok güzel bunlar hareketleri izliyorum sizinleyim aynı zamanda

ohhhhhh iyi yapmışınız canım ya iyi teyzesi ilaç iyi geldi çok şükürler olsun oda annesine sımsıkı tutunacak allahımın izniyle bizde eşimle arkasıradakileri izliyoz siz napıyonuz bakalım

Bende arka sıradakileri izliyorum eşimle küstük o annesinde baya durur gelince de yatar çok sinir oldum yine

[sıze="2"]
çok sevindimm canım yhaaa kurban olur teyzesi onu verene

ne olsun eşim uyudu bende çok güzel bunlar hareketleri izliyorum sizinleyim aynı zamanda

ayyyyy kıyamaz oda sana canım ya yüce allahım inşallah gönlüne göre verir tez zamnda snada yaşatsın bu duyguyu tatlım

bende arka sıradakileri izliyorum eşimle küstük o annesinde baya durur gelince de yatar çok sinir oldum yine

ayyy canım ne oldu niye küstünüz hayırdır

ayy canım dünde ilişkiden sonra olmuştu az öncede peçeteye geldi canım anlamadımm neden olduuu

ay canım ihmal etme istersen bi dr a gözük canım

ben geldimmmmmm gece gece toplaşmışınız kızlarrrr kocaları uyuttunuzmu bakem :içelim:
hoşgeldin canım nasılsınız bakayım bebişinizle[/sıze]

benimkide benim hamilelik bunalımımdan kaçıp arkadaşlarıyla buluştu. esra hayrola tatlım ne oldu böyle ya :uhm: ceylin geçmişi okudum bozuşmadınız dimi senin yazdıklarını okuyunca:1shok:

bu aralar iyiyiz ama arada laf söylüyor canımmm

handancım hafta içi izin alıp gideceğimm inşş canımmm

hayırdır esracımm siz neden bozuştunuzzzzzzzzz

Ya bizimki bostan sebepler bugün annemler iftara geldi bende annemler olucak sadece diye kot pantolon ve kısa kol penye ile karşıladım onlarla birlikte kardeşimin nişanlısı da geldi tabi benim haberim yoktu onun geleceğinden eşim kızdı üzerine düzgün birşey giyinmedin diye daha sonra misafirler giderken gel annenlere gidelim dedi bende kıyafetimi degistiriyim öyle dedim başladı söylenmeye kızdım girdim evime o da annesine gitti yani bu

ama tatlım haberin olsa dikkat ederdin kızması yanlış ama sen yine de üstüne gitme canım alttan al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…