Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

e kimseini sesi çıkmıyor ya,gerçi 3 kişi yiz ama :)dscopurcum sen nasılsın canım bebişimiz nasıl annesiii

iyiyim tatlım bebiş dün korkuttu bizi bugün iyi sanırım ama biraz ayakta dolaşıp iş yapmaya kalkınca kasıklarım belim fena sancıyor normalmidir bu ya ? bilmiyorumkismile

iyiyim tatlım bebiş dün korkuttu bizi bugün iyi sanırım ama biraz ayakta dolaşıp iş yapmaya kalkınca kasıklarım belim fena sancıyor normalmidir bu ya ? Bilmiyorumkismile

canım aynı şey bende de oluyo biraz yürüyeyim yemek yapayım hemen belim ve kasıklarım başlıyo ağrıma ya ondan eşim gitti alışverişe ben yatıyorum hala iş yapmamaya çalışıyorum yani çok bitek yemek falan okadar dinlen canım

iyiyim tatlım bebiş dün korkuttu bizi bugün iyi sanırım ama biraz ayakta dolaşıp iş yapmaya kalkınca kasıklarım belim fena sancıyor normalmidir bu ya ? bilmiyorumkismile

e hayatım sende dikkat et kendine,iş falan yapma yaa dursun,daha yenisin dikkatlı olmak gerekiyor bu aralar,bak bu konuda bizim efnan ve gül tecrübeli maalesef,bişey olmaz deyip iş görmüşler,maalesef ilk bebeklerini kaybetmişler sırf bu yüzden... AMAN DİKKATTTT

benimde çok bi iş yaptığım ok kuaföre gittim geldim 5 dak yürüdüm eve geldim kocama sabredemeyip bişiler topladım şimdi sancı çekiyorum yemeklik malzemeleride hazırladım ama nasıl pişiricem sancı kötü oluyo

Bu ilaç iyi geldi banada leke azaldı şükür yok gibi ama yinede dikkat ediyorum işte

bende hiç kalmadı tatlım leke filan sadece sarımsı bi akıntım var o öncede vardı onun dışında bişey yok progestan bebeğin tutunmasına yardımcı olup rahim iç duvarını hazırlıyormuş sanırım

arkadaşlar merhaba,özel hastanelerde kadın doğumcular istedikleri rahim filminden,aşılamadan maaşları dışında ayrı para alıyorlarmı yapsalarda yapmasalarda

valla canım özelde herşey para tuzağı.tek bildiğim bu.ben devlete gidiyorum.eğer Allah nasip ederde hamile kalırsam sadece devlette olmayan şeyler için özele giderim.hani 4 boyutlu ultrason devlette yokya,onun gibi mesela..özeldeki doktorda gökten inmediya,hepsi devletten ayrılma.tek fark özele yığınla para harcıyosun.

kızlar şu beklemek adamı öldürüyo.bugün 15.günüm,yani ilişki zamanı.11.günden başlıyorumya ben.1 gün arayla devam...bacaklarımı kaldırıp 15-20 dk.bekliyorum ama daha 5 aydır kalamadım işte.sadece 5 aydır adetlerim gecikiyor,tek değişişlik bu.BIKTIMMMMMMMMM YAAAAAAAAAAAA

iyi akşamlar kıslar nasılsınız bakalım

handan dün paylaştığım yazı benimki okudu ne dese beğenirsin bir çok kadına mükemmel olduğumu kanıtladıktan sonra seninle ne işim olur diyo yha sinir oldummmm görsenn

yok artık ya ayyy bu erkek milleti beni öldürcek gerçekten illaha altta kalmayacaklar

ıyi be canım şimdi misafirler gitti bende sizi özledim ve geldim

iyi yaptın canım benim hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…