ya bizimki bostan sebepler bugün annemler iftara geldi bende annemler olucak sadece diye kot pantolon ve kısa kol penye ile karşıladım onlarla birlikte kardeşimin nişanlısı da geldi tabi benim haberim yoktu onun geleceğinden eşim kızdı üzerine düzgün birşey giyinmedin diye daha sonra misafirler giderken gel annenlere gidelim dedi bende kıyafetimi degistiriyim öyle dedim başladı söylenmeye kızdım girdim evime o da annesine gitti yani bu
bu aralar iyiyiz ama arada laf söylüyor canımmm
handancım hafta içi izin alıp gideceğimm inşş canımmm
hoşbulduk evhancığım inşallah içerdedir ve iyidir minnoşum. Sen nasılsın tatlımmm
ay sinir oldum ya şimdide geldi hiç bişey denemiş gibi gel yatağa gidelim diyor sinir şey
canım yumurtlama gününya kızlar bu yumurta akı gibi olan sıvı gelince yumurtlamış mi okunuyor yoksa yumurtlama günü yaklaştigi işareti mi oluyor ben şimdi wc gittinde geldi bayagı merak ettim
neyse kıslar ben yine sabah erken kalkacağımm yarın görüşürüz iyi geceler çok öpüyorum sizleriiii
ya kızlar rüyamda gebelik testine benzer bişi gördüm 3 çzigi varmış biri net diğeri solukmuş ne bu düyorum test diolar bende heycanlanıom felan böle karışık biraz böle rüya görüp hamile kalan varmı aranızda...
kızlar maşallah yine baya bir kalabalığız evhan canım dscopur kızlar bebeklerinize iyi bakın ben kaçar belim çoook ağrıyor nerdeyse kopucak daha fazlas oturamicam hoşçakalın bay
bende kaçar arkadaşlar herkese hayırlı geceler hayırlı sahurlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?