Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ay ne bu takıntı yas enin annen benim annem ne var ya insan neyle rahat ediyosa onu giymeli neyse canım boşver canı bişeye sıkılmıştır sana patlamıştır kesin

bu aralar iyiyiz ama arada laf söylüyor canımmm

handancım hafta içi izin alıp gideceğimm inşş canımmm

bencede canım ya git hem bi kontrol olmuş olur senin için

hoşbulduk evhancığım inşallah içerdedir ve iyidir minnoşum. Sen nasılsın tatlımmm

inşallah canım ya bide keseyi görsek demi sonra kalp atışını bi duysak dicez sonra 2 taramalı test i merak edicez hamilelik hep bi merakla geçecek yani bizde iyiyiz şükür sadece ayakta oluca belim ve kasıklarım ağrıyo biraz okadar canım

esracım hadi git canım fazla uzatmayın gönlünü almasına izin ver canımm yatağa hiç bir zaman küs girmeyinn hayatımm

Ya kızlar bu yumurta akı gibi olan sıvı gelince yumurtlamış mi okunuyor yoksa yumurtlama günü yaklaştigi işareti mi oluyor ben şimdi wc gittinde geldi bayagı merak ettim

neyse kıslar ben yine sabah erken kalkacağımm yarın görüşürüz iyi geceler çok öpüyorum sizleriiii

ya kızlar bu yumurta akı gibi olan sıvı gelince yumurtlamış mi okunuyor yoksa yumurtlama günü yaklaştigi işareti mi oluyor ben şimdi wc gittinde geldi bayagı merak ettim
canım yumurtlama günün

neyse kıslar ben yine sabah erken kalkacağımm yarın görüşürüz iyi geceler çok öpüyorum sizleriiii

tamam canım hadi iyi geceler tatlım

ya kızlar rüyamda gebelik testine benzer bişi gördüm 3 çzigi varmış biri net diğeri solukmuş ne bu düyorum test diolar bende heycanlanıom felan böle karışık biraz böle rüya görüp hamile kalan varmı aranızda...

hadi bakalım canım ya hayra yoralım hayır olsun şimdi gönül olsa hemen yorumları vallahi

Kızlar maşallah yine baya bir kalabalığız evhan canım dscopur kızlar bebeklerinize iyi bakın ben kaçar belim çoook ağrıyor nerdeyse kopucak daha fazlas oturamicam hoşçakalın bay

[sıze="2"]
kızlar maşallah yine baya bir kalabalığız evhan canım dscopur kızlar bebeklerinize iyi bakın ben kaçar belim çoook ağrıyor nerdeyse kopucak daha fazlas oturamicam hoşçakalın bay

tamam canım ya hadi yaz uzan hatta uyu kocişinlede aşk dolu geceler olsun inşallah
[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…