evet canım ya 4 5 gündür kaynatami görmemiştim bugün gördümde aşırı çok zayıflamış ve böyle yami konuşurken bile çok ağırlaştığı belli yani
eeee sen ne yapıyorsun canım senin eşimde mi ışte bebeğin kendini hissettiriyor mu
ayyy çok zor ya rabbim şifa versin
bende diziye bakıyom işte evet canım işte çok geç geliyo allahtan diziler başladı da akşamları zaman geçer oldu iiyidir herhalde bebişim rahatız şimdilik allahım sağlıklı hamilelik geçirtsin bana ve hepimize sanada tez zamanda bu duyguları yaşatsın rabbim canım
çilekcim elf cim hoşgeldiniz canlarım
hadi canım madem hazırlan kocan gelince öpüsür kollarırriniz canım benimkide gelsede bizde aynı vazifeyi görsek
özlemiş demek ki evhancımzemuszemus
hoşbulduk kızlar evet esracım geçmişe takıldık çok biriktirmeden okumak iyi oluyor...bu arada çok geçmiş olsun esracım Allah acil şifalar versinnn cnm...
çilekcim elf cim hoşgeldiniz canlarım
AY BİZİMKİ BENİ ÇOOOOKKKKKKKK ÖZLEMİŞ ÖYLE ÖZLEMİŞKİ BANA KUR YAPIYO FENER MAÇINI KAHVEDE İZLEYEYİM Mİ DİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BENDE MAKYAJ YAPMIŞTIM AKLIMA GİRDİNİZ ÇÜNKÜÜÜ NEYSEEEEEEEEE İZLESİN BAKALIM MAÇINI BENDE BEKLERİM ONNU NAPAYIMMMMMMMMMMMM :mymeka: :1hug: zemuszemus
ben geldimmmmm
Hoşgeldinnn....
gülsem mi ağlasam mı bilemedim cnm erkek dilmi her an her şey söleyebilir:1hug:AY BİZİMKİ BENİ ÇOOOOKKKKKKKK ÖZLEMİŞ ÖYLE ÖZLEMİŞKİ BANA KUR YAPIYO FENER MAÇINI KAHVEDE İZLEYEYİM Mİ DİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BENDE MAKYAJ YAPMIŞTIM AKLIMA GİRDİNİZ ÇÜNKÜÜÜ NEYSEEEEEEEEE İZLESİN BAKALIM MAÇINI BENDE BEKLERİM ONNU NAPAYIMMMMMMMMMMMM :mymeka: :1hug: zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?