Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet canım ya 4 5 gündür kaynatami görmemiştim bugün gördümde aşırı çok zayıflamış ve böyle yami konuşurken bile çok ağırlaştığı belli yani

ayyy çok zor ya rabbim şifa versin

eeee sen ne yapıyorsun canım senin eşimde mi ışte bebeğin kendini hissettiriyor mu

bende diziye bakıyom işte evet canım işte çok geç geliyo allahtan diziler başladı da akşamları zaman geçer oldu iiyidir herhalde bebişim rahatız şimdilik allahım sağlıklı hamilelik geçirtsin bana ve hepimize sanada tez zamanda bu duyguları yaşatsın rabbim canım

Amin canım ya her isteyene yaratsın rabbim o duyguyu

Evet canım herhalde benim kociş aradı geliyomuş sy çok sevindim nezamandır erken gelmiyodu

AY BİZİMKİ BENİ ÇOOOOKKKKKKKK ÖZLEMİŞ ÖYLE ÖZLEMİŞKİ BANA KUR YAPIYO FENER MAÇINI KAHVEDE İZLEYEYİM Mİ DİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BENDE MAKYAJ YAPMIŞTIM AKLIMA GİRDİNİZ ÇÜNKÜÜÜ NEYSEEEEEEEEE İZLESİN BAKALIM MAÇINI BENDE BEKLERİM ONNU NAPAYIMMMMMMMMMMMM :mymeka: :1hug: zemuszemus

Bu erkeklerin maç sevdası bize duydukları sevdadan daha çok benimkide hem maç izler hemde yorum izler sinir oluyorum

gülsem mi ağlasam mı bilemedim cnm erkek dilmi her an her şey söleyebilir:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…