Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kıslar yazdıklarım gebelik belirtisi mii yhaa yok yere ümitlenmek istemiyorum
test yapmak istediğimi koçişe söylesem mii

dscopur resimdeki kocişinle sen misin canımm
maşşallah topiğin kıslarının hepsi birbirinden güzelll

valla ben olsam söylemzdim çıkarsa süpriz olurdu.. söylersen belki bile bile hamile kalmaya çalıştığınıda sanabilir erkekler enteresanlar.. helede böyle esker gidişi üstü...

söylüyüm bakem ne diyecek ama o yok değilsin teste ne gerek var diyecek bilyoum çünkü ve yeni adet oldun olur mu hiç diyecek
eğer pozitif çıkarsa bayram sonrası memlekette dr gideceğim tahlillerde çıktı falan desem yhaa

valla ben olsam söylemzdim çıkarsa süpriz olurdu.. söylersen belki bile bile hamile kalmaya çalıştığınıda sanabilir erkekler enteresanlar.. helede böyle esker gidişi üstü...

foto değişti tatlım ne güzel çıkmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin birede bebişle ödüllendirsin aminnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

foto değişti tatlım ne güzel çıkmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin birede bebişle ödüllendirsin aminnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

teşekkür ederimm canım amin inşallah... ben eşimin manevi güzelliği için tüm hayatımı istanbulda bıraktım trabzona geldim.. inşallah ikimizde istediğimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşuıruz... ben ikiz istiyorum ama biraz zor gibi...

aynen esracımm o yüzden düşünüyorumm yada hastaneye gitsem bile öğrenmeyecek memlekete gittiğimde dr gideceğimi biliyor yada bu kanamadan dr gitmem gerek deri o ara yaptırırım testi o zaman öğrenir

canımmm noldu yavvvvv böle sana
benim bildiğim üstüne görme olunca adet herzamankinden daha az sürer ve daha az yoğun olurrrr
sen doğum kontrol hhapı kullanıyorsunya onun etkisi olabilirr
çünkü benimde böle olmuştu baya devam etti kahverengi akıntıolarımm
hatta düğünüme denk geldi balayında maaleseff öle takıldımmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…