Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

nasıl geçti doğum günü cnm...

kociş çok yorgun geldi yemek yedik pasta yedik uyuycam biraz dedi yattı aslında iyi oldu benimde hiç halim yok bugün belim kasıklarım mahvetti beni tatlım... ama pastanın üzerine yazdırdığımı görünce gözleri doldu ben dayanamadım oturdum ağladım aptallaştım galiba kafamçokkarıştı

[sıze="2"]
canım hoşbulduk , yattım kalktım ütülerim vardı onları yaptım.

oh iyi yapmışın tatlım ellerine kollarına sağlık

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu erkeklerin maç sevdası bize duydukları sevdadan daha çok benimkide hem maç izler hemde yorum izler sinir oluyorum

ayyyy ne yapcan şekerim bizim bebek sohbetleri on ların maç keyifleri olcak artık okadar

gülsem mi ağlasam mı bilemedim cnm erkek dilmi her an her şey söleyebilir:1hug:

demi canım ya ayyy napalım bitek keyifleri o olsun eskiden kızardım ne bu böyle diye şimdi gitsin diyorum stres atıyo başka kötü alışkanlığı olmasında
[/sıze]

Canım benim yaa allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

yerimseniben
cnm önemli olan oydu zaten ne güzel Allah mutluluğunuzu atırsın...

hoşbulduk evhancığım. bizim evdede futbol manyağı benim koyu bjk liyim kocamın hiç arası yoktur futbolla adamı sürüye sürüye maça götürüyorum bileti önden alıp zorunda bırakıyorum resmen şampiyonluk kutlamaları filan adam benimle sürükleniyor :smiley-cool:

ay canım benim ya ne güzel zaten sen en değerli hediyeyi çoktan verdin kocişine ayyy bak bende çok duygualandım şimdi

Canım bizim bebek muhabbeti hayat için önem kaynağı ama onların maçlarının hayatta hiç bir yararı hiç bir faydası yok olsada olur yani maç izlemesi neysede yorumları izlemesi beni deli ediyor

Canım bizim bebek muhabbeti hayat için önem kaynağı ama onların maçlarının hayatta hiç bir yararı hiç bir faydası yok olsada olur yani maç izlemesi neysede yorumları izlemesi beni deli ediyor

oooo olurmu yorumları izlemeden her kanalınkini ayrı ayrı izlencek artı maç özetleri izlenmezse olmaz aşk olsun sanada...kaydirigubbakcemile3

canım bende bjk liyim eşim fenerli düşünsene evdeki maç olduğu zamanı

canım bizim bebek muhabbeti hayat için önem kaynağı ama onların maçlarının hayatta hiç bir yararı hiç bir faydası yok olsada olur yani maç izlemesi neysede yorumları izlemesi beni deli ediyor

ay bizimkide izlemeyi sever ama tv de benim istediğim bişey yoksa tabi :)

aynen cnm başka kötü alışkanlığı olmasında arada maçlara katlanırız...

bencede canım bencede.......:)

[sıze="2"]
tatlım noluyo bize böyle dokunsan ağlıycak gibiyim bende sürekli bi ağlak moddayım mafoldumben

ay canım sorma geçen gün bende öyleydim durduk yere ağladın yok sen benle ilgilenmiyok yok beni sevmezsin sen şimdi çocuk olunca dah çok seversinnnnn eşimgülüyo yazık halime bizim senden çekeceğimiz var diyo gülüyo çok duygusallaştım sorma bende
[/sıze]

evhan seni daha çok sevmeye başladım yaaaa esracığım bende maçtan sonra yorum izliyorum hatta maçı izleyemdiysem bütün kanallardaki özetlere bakıyorum hemen hemen o aşk farklı bişey yerimseniben

evhan seni daha çok sevmeye başladım yaaaa esracığım bende maçtan sonra yorum izliyorum hatta maçı izleyemdiysem bütün kanallardaki özetlere bakıyorum hemen hemen o aşk farklı bişey yerimseniben

kaydirigubbakcemile3aman cnm sen erkeklerden de betersinn aman aman....klava:

AHH CANIM BENDE SENİ DAHA ÇOK SEVDİM BAK ŞİMDİ İZMİRDE OLSAN NE MAÇLARA GİDERDİK BU SENEYA :) delikafadulden

aynıyız canım valla allah bu kocaların yardımcısı olsun çekecekleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…