nasıl geçti doğum günü cnm...
canım hoşbulduk , yattım kalktım ütülerim vardı onları yaptım.
ben geldimmmmm
bu erkeklerin maç sevdası bize duydukları sevdadan daha çok benimkide hem maç izler hemde yorum izler sinir oluyorum
gülsem mi ağlasam mı bilemedim cnm erkek dilmi her an her şey söleyebilir:1hug:
kociş çok yorgun geldi yemek yedik pasta yedik uyuycam biraz dedi yattı aslında iyi oldu benimde hiç halim yok bugün belim kasıklarım mahvetti beni tatlım... ama pastanın üzerine yazdırdığımı görünce gözleri doldu ben dayanamadım oturdum ağladım aptallaştım galiba kafamçokkarıştı
kociş çok yorgun geldi yemek yedik pasta yedik uyuycam biraz dedi yattı aslında iyi oldu benimde hiç halim yok bugün belim kasıklarım mahvetti beni tatlım... ama pastanın üzerine yazdırdığımı görünce gözleri doldu ben dayanamadım oturdum ağladım aptallaştım galiba kafamçokkarıştı
kociş çok yorgun geldi yemek yedik pasta yedik uyuycam biraz dedi yattı aslında iyi oldu benimde hiç halim yok bugün belim kasıklarım mahvetti beni tatlım... Ama pastanın üzerine yazdırdığımı görünce gözleri doldu ben dayanamadım oturdum ağladım aptallaştım galiba kafamçokkarıştı
Canım bizim bebek muhabbeti hayat için önem kaynağı ama onların maçlarının hayatta hiç bir yararı hiç bir faydası yok olsada olur yani maç izlemesi neysede yorumları izlemesi beni deli ediyor
ay canım benim ya ne güzel zaten sen en değerli hediyeyi çoktan verdin kocişine ayyy bak bende çok duygualandım şimdi
hoşbulduk evhancığım. Bizim evdede futbol manyağı benim koyu bjk liyim kocamın hiç arası yoktur futbolla adamı sürüye sürüye maça götürüyorum bileti önden alıp zorunda bırakıyorum resmen şampiyonluk kutlamaları filan adam benimle sürükleniyor :smiley-cool:
canım bizim bebek muhabbeti hayat için önem kaynağı ama onların maçlarının hayatta hiç bir yararı hiç bir faydası yok olsada olur yani maç izlemesi neysede yorumları izlemesi beni deli ediyor
aynen cnm başka kötü alışkanlığı olmasında arada maçlara katlanırız...
tatlım noluyo bize böyle dokunsan ağlıycak gibiyim bende sürekli bi ağlak moddayım mafoldumben
evhan seni daha çok sevmeye başladım yaaaa esracığım bende maçtan sonra yorum izliyorum hatta maçı izleyemdiysem bütün kanallardaki özetlere bakıyorum hemen hemen o aşk farklı bişey yerimseniben
[sıze="2"]
ay canım sorma geçen gün bende öyleydim durduk yere ağladın yok sen benle ilgilenmiyok yok beni sevmezsin sen şimdi çocuk olunca dah çok seversinnnnn eşimgülüyo yazık halime bizim senden çekeceğimiz var diyo gülüyo çok duygusallaştım sorma bende[/sıze]
AHH CANIM BENDE SENİ DAHA ÇOK SEVDİM BAK ŞİMDİ İZMİRDE OLSAN NE MAÇLARA GİDERDİK BU SENEYA :) delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?