Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

çilek kepeklim minik kuzucum hayırdır sesiniiz soluğunuz çıkmıyooooooooooooooo kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr dünyadan kızlara dünyadan kızlaraaaaaaaaaa

canım geçmiş sayfalara bakıyorum. ve yarını düşündükçe heycandan kalbim yerinden çıkaak.

[QUOTE=cilekw;14836879]canım geçmiş sayfalara bakıyorum. ve yarını düşündükçe heycandan kalbim yerinden çıkaak.[/QUOTE]

AYYYYY CANIM BENİM YA NE HEYECAN İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR DE YARIN MÜJDELİ HABERİNİ ALIRIZ DUALRIM SENİNLE TATLIM

[QUOTE=cilekw;14836879]canım geçmiş sayfalara bakıyorum. ve yarını düşündükçe heycandan kalbim yerinden çıkaak.

AYYYYY CANIM BENİM YA NE HEYECAN İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR DE YARIN MÜJDELİ HABERİNİ ALIRIZ DUALRIM SENİNLE TATLIM
[/QUOTE]

sağolasın canım benim.

çilekkkk dualarımız seninle allah gönlüne göre verir inşallah:Saruboceq:
esracığım sen yinede takıl bize kaydirigubbakcemile
ama benim gözlerim kayoyor artık yattım bile iyi geceler :1closedeyes:

çok uykum geldi ben yatıyorum hanımlar iyi gecelerrrrr opuyorumnanaktan

TAMAM CANIM BENİ HADİ SİZE İYİ UYKULAR BEBİŞİNİZLE BERABER

AYYYYY CANIM BENİM YA NE HEYECAN İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR DE YARIN MÜJDELİ HABERİNİ ALIRIZ DUALRIM SENİNLE TATLIM[/SIZE][/COLOR][/B]

sağolasın canım benim.[/QUOTE]

NEDEMEK CANIM YARIN KAÇTA GİDECEKSİN ÇATLARIZ BAK YARIN ONA GÖREEE

Kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar hayırlı sahurlar olsun inşallah allaha emanet olun

NEDEMEK CANIM YARIN KAÇTA GİDECEKSİN ÇATLARIZ BAK YARIN ONA GÖREEE

canım saat 8 gibi gidicem 10 a kadar alırım sonucu[/QUOTE]

AY KIZ KAPATIM EŞİM GELSİN ÖYLE KAPATAYIM DEMİŞTİM SEN CEVAP YAZDIN SABAH ERKEN KALDIRTCAN BENİ MERAK EDERİM ŞİMDİ BAK ONDAN

canım saat 8 gibi gidicem 10 a kadar alırım sonucu

AY KIZ KAPATIM EŞİM GELSİN ÖYLE KAPATAYIM DEMİŞTİM SEN CEVAP YAZDIN SABAH ERKEN KALDIRTCAN BENİ MERAK EDERİM ŞİMDİ BAK ONDAN[/QUOTE]

canım kıyamam sana desteğin için sağol canım inşallah güzel haberlerle sabah mutlu olurum...:Saruboceq:

slm kızlar evhancım tebrikler cnm hamileymişsin sağlıklı sıhhtli kucağına alırsın inş. bebişini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…