yok kıslar yhaa muhasebecimiz geldi o vardı bakamadım sizlere canımmm yhaaa ama giderde bulamazsam iyiye sinirlerim valla adama epey kızarım sanırımm kıslarr yhaa
kıslar gitmeden önce idararımı yapıp bırakmıştım içinde beyaz tortular var rengide koyu kıslarr
yok kıslar yhaa muhasebecimiz geldi o vardı bakamadım sizlere canımmm yhaaa ama giderde bulamazsam iyiye sinirlerim valla adama epey kızarım sanırımm kıslarr yhaa
kıslar gitmeden önce idararımı yapıp bırakmıştım içinde beyaz tortular var rengide koyu kıslarr
neyse kıslar o zaman ben bir daha gidip bakayım eczaneye açık mı
slm herkese...ben yeniyim bu topikte :icecream: benimde kafama takılan bi kaç şey var.11 aylık evliyim ve korunmuyorum ve hamilede kalmıyorum.ki normalde şu zamana kadar çoktan kalmam gerekirdi.geçenlerde eşim dediki farkettiysen korunmuyoruz ve sen hamilede kalmadın bi sıkıntı var dedi ve ben çok kötü hissettim kendimi bi an.eşim bebek istiyo bende istiyorum ama biraz korkuyorum ve o zaman bu zamanmı diye düşüncelerim var.bi yandan istiyorum bi yandanda neden hamile kalamıyorum diye düşünceler sardı.sizce benden kaynaklı bisrunmu var ?:a015:
canım öncelikle hoşgeldin sen kaynaklı bi sorun varsa bile bunu bi tek doktora giderek öğrenebilirsin ama sıkıntı etme sakın ama bi an önce de dr.görün inş. bi problem yoktur güzelim inş. zamanını bekliyordur ve en kısa zamanda gelir bebişin
slm herkese...ben yeniyim bu topikte :icecream: benimde kafama takılan bi kaç şey var.11 aylık evliyim ve korunmuyorum ve hamilede kalmıyorum.ki normalde şu zamana kadar çoktan kalmam gerekirdi.geçenlerde eşim dediki farkettiysen korunmuyoruz ve sen hamilede kalmadın bi sıkıntı var dedi ve ben çok kötü hissettim kendimi bi an.eşim bebek istiyo bende istiyorum ama biraz korkuyorum ve o zaman bu zamanmı diye düşüncelerim var.bi yandan istiyorum bi yandanda neden hamile kalamıyorum diye düşünceler sardı.sizce benden kaynaklı bisrunmu var ?:a015:
canım aramıza hoşgeldin istersen bi dr a git tatlım bunu en iyi dr bilir bişey varsada erkenden tedavi olursunuz canım sıkma canını inşallah en yakın zamanda hamiş kalırsın sende
kıslar belli belirsiz emin değilim negatif sanırımm
çok saol handancımm tşk ederim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?