Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayy aman ALLAHIM benimkide aynı öyleydi rengi çok koyu sarıtdı ve bekleyince biraz bembeyaz bulut gibi tortu vardı kız sen ay ümitlendirmekte istemiyom yaaaasen hamilesin sanırsammmmmmmm ayyy heyecan bastı bak iyice beni ayyyy kız bi fırsat yaratta bi daha git gülüm ya

Kendimi gerilim filminde hissettim bir an

slm herkese...ben yeniyim bu topikte :icecream: benimde kafama takılan bi kaç şey var.11 aylık evliyim ve korunmuyorum ve hamilede kalmıyorum.ki normalde şu zamana kadar çoktan kalmam gerekirdi.geçenlerde eşim dediki farkettiysen korunmuyoruz ve sen hamilede kalmadın bi sıkıntı var dedi ve ben çok kötü hissettim kendimi bi an.eşim bebek istiyo bende istiyorum ama biraz korkuyorum ve o zaman bu zamanmı diye düşüncelerim var.bi yandan istiyorum bi yandanda neden hamile kalamıyorum diye düşünceler sardı.sizce benden kaynaklı bisrunmu var ?:a015:

canım öncelikle hoşgeldin sen kaynaklı bi sorun varsa bile bunu bi tek doktora giderek öğrenebilirsin ama sıkıntı etme sakın ama bi an önce de dr.görün inş. bi problem yoktur güzelim inş. zamanını bekliyordur ve en kısa zamanda gelir bebişin

İnşallah öyledirbilmiyorumkismiledoktora gitmeyi düşünüyorum zaten bu mübarek günde rabbim heresin gönlüne göre versin sanada çok tşk ederim opuyorumnanaktan

canım aramıza hoşgeldin istersen bi dr a git tatlım bunu en iyi dr bilir bişey varsada erkenden tedavi olursunuz canım sıkma canını inşallah en yakın zamanda hamiş kalırsın sende

canım aramıza hoşgeldin istersen bi dr a git tatlım bunu en iyi dr bilir bişey varsada erkenden tedavi olursunuz canım sıkma canını inşallah en yakın zamanda hamiş kalırsın sende

tşk ederim cnm benim bu haftasonu gitmeyi düşünüyorum nasip ksmet olursa inşallah.

kızlar okudunuzmu bakayım ceylin için bi fatiha ben okudum hadi kızlar sizde okuyun güzel haberler versin bizeeeee

kıslar belli belirsiz emin değilim negatif sanırımm

çok saol handancımm tşk ederim canımm

canım benimde öyleydi çok zor gözüküyoduuuuuuuuuu anca mikroskop isterdi görmek için bence canım bi kan tahlili yaptırrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…