kıslarrrr umudunuzu yitirmeyin lütfennn
esracım istediğin link canım Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers
kıslar bu arada çizgi koyulaşıyor benim
ben ümidimi kaybetmek istemiyorummm... ama kimi görsem hala bebiş yokmu diyor.. diyorum daha 2 aylık evliyim ama anlamıyorlar.. bende yaşım geçiyor diye kafaya takıyorum... eşim benden 6 yaş küçük oyüzden bana kafaya çok taktığım için kızıyor.... neyapacağımı şaşırdım....
2 aylık evli birine bebek yok mu hala diye sorulur muklava: bence hiç stres yapma dah ayeni evlisin olumunekankayizsmile
canım ya e-mail istiyor sen bana yapar mısın pembe sarmaşık çiçek üzerine kuş 13 nisan
valla akrabalarının kızı benden 1 hafta sonra evlendi.. kız şuan 8 - 8,5 haftalık hamileymiş oyüzden herkes bana tuhaf bakıyor. :)))
ben ümidimi kaybetmek istemiyorummm... ama kimi görsem hala bebiş yokmu diyor.. diyorum daha 2 aylık evliyim ama anlamıyorlar.. bende yaşım geçiyor diye kafaya takıyorum... eşim benden 6 yaş küçük oyüzden bana kafaya çok taktığım için kızıyor.... neyapacağımı şaşırdım....
eflalim canım hoşgeldin değerin çok iyiymiş canım sen hiç sıkma canını doktorlar hep öyledir
masallah eflaliim degerin cok ii.hayırlısıyla gorursun ınsallah aksama bebişi.
ilk testte kac cıkmıstı canım senin degerin.kac gunde yukseldi acaba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?