Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayy hadi ceylin sende yarış atı gibisin haa sonradan atağa kalkıyon burun farkıyla 1.olacan galibakaydirigubbakcemile3

2 aylık evli birine bebek yok mu hala diye sorulur mu klava: bence hiç stres yapma dah ayeni evlisin olumunekankayizsmile

Selam kızlar doktordan geliyorum bhcg me baktı yine şimdi eşim aradı 5555 çıkmış ya nasıl moralimi bozmuştu doktorla laborant,doktorun yanına eşimle gittik nasılsın falan dedi iyiyim şikayetim yok sadece sancım oluyor dedim ilişki yok bo dönemde dedi biz zaten yapmıyorduk :)) şimdi hcg ye bir daha bakmamız lazım test pozitif ama ultrasona göndermem için bu değerin yükselmiş olması lazım dedi yani hamile diyebilmek için dedi tabi içime kurt düştü,laborantda eşimşn arkadaşı daha erken falan demez mi ama şimdi eşim aradı ve rahtaladım değerim iyi değil mi kızlar öğleden sonra gidicem inşaallah.

Ceylin canım kız hamilemisin bence kan tahlili yaptırma eğer sabredbilirsen yarıns abah evde bir daha yap ama canım umutlandırmak da istemem ama hamileisn bence çünkü ben daha önce çok test yaptım ve ikinci çizgide en ufak değişiklik bile olmadı.

valla akrabalarının kızı benden 1 hafta sonra evlendi.. kız şuan 8 - 8,5 haftalık hamileymiş oyüzden herkes bana tuhaf bakıyor. :)))

takma be canım bana da neler dediler bende cevap olarak ben kendime güvenemiyorum siz bakıcaksanız doğuruyum dedim sonra da cesaret edemediler sormaya

Kızlar kusura bakmayın bu arada heyecandan hızlı giriş yaptım nasılsınız ne haberler?

ayy şekerim ne bileyimm bu sıcakta da hiç yürünmez ki yhaa akşam zaten özel hastanenin oraya gidiyorumm o zaman yaptırsam olur mu yada eşimle konuşayım dr gitmem lazım izin isteyecem diyeyim öyle gideyimm

Yuh artık millet kafayı yedi artık nişanlıyken soracaklar çocuk ne zaman düşünüyorsunuz diye tövbe tövbe,canım sen doktora gitmemişmiydin geçen gün kusura bakam benim hafıza bu aralar zayıf sorun yoktu zaten değil mi niye takıyorsun bu kadar seni çok iyi anlıyorum gerçi benim 2,5 senedir başımın etini yiyorlardı laftan anlamayan insanlar.

masallah eflaliim degerin cok ii.hayırlısıyla gorursun ınsallah aksama bebişi.
ilk testte kac cıkmıstı canım senin degerin.kac gunde yukseldi acaba .

eflalim canım hoşgeldin değerin çok iyiymiş canım sen hiç sıkma canını doktorlar hep öyledir

Hoşbuldum canım iyi değil mi ya 5. haftaya girdim değerimde tam uyuyor,insanı huzursu zedecekler illa,canım inşaallahs ende bir an önce görürsün bu değerleri :)

http://davf.daisypath.com/H3RVp3.png esracım bunu kopyala profil düzenleden yıl dönümü yazan boşluğa yapıştır canım

eflalcimm valla canım emin değilim var gibi yok gibi bilemiyorumm adetim yeni bitti ve belim kasıklarım ağrıyor gögüslerim dolgun tuvalette peçeteye sulu pembemsi kan geliyor oyüzden test yapmak istedim canımm

masallah eflaliim degerin cok ii.hayırlısıyla gorursun ınsallah aksama bebişi.
ilk testte kac cıkmıstı canım senin degerin.kac gunde yukseldi acaba .

Canım ilk testte 420 ertesi gün 545 şimdiki de bir hafta sonra oluyor 5555 çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…