GÜLÜM canım benim iyiyim çok şükür ewet görüşemiyoruz
eee senin çalımalar ne zaman başlıyor bakalım klomen işe yarar inş.
ama benim içimden hep senin hemen hamile kalacağın geçiyor:Saruboceq:
benim zaten bu ay ümidim yok prolaktinim düşecekte.......
bende iim cok sükür kızlar bi yaramazlık yok.sakiniz şimdilik.doktorum bana carsamba gel demişti.göremezsek alttan bakarız demişti.ama ben cumartesi gideyim diyorum.kesin olsun alttan bakmasına gerek kalmasın inşallah.ama nasıl sabredeceğim bilmiyorum.
günaydın canım hoşgeldin
günaydın derenciğim sende hoşgeldin...
günaydın deren cimmmm hoşgeldin a.s.
merhaba canım
fortelden bahsediyorsan bende yapıcaktım ama vazgeçtim kanda yaptrımak içinde bi kaç gün bekle bence regl geçmeden hamle kabul edilmiyosun sonuçta bunu düşün yani acele etme
gelirken idrar kesen dolu olsun dedimi sana dr tatlım benimki öyle dedi daha rahat görebilirmişiz iyice sıkışmış vaziyette alıcam seni ultrasona dedi bilmiyorumkismile
canlarım içimden geçiyor yada geçmiyor hamile kalcam kalamıycam lütfen düşünmeyin bunu şartlamayın kendinizi rahat olun allah hayırlısını versin diyin arkadaşlarım sıkmayın canınızı düşünmeyin olumunekankayizsmile
ebrarım inşallah canım benim..ama unutma hep dua ediyorum bende Allahım senınde gonlunun muradını versin.
cnm her insanın içinden geçen bir ses vardır bende içimden geçyo die şartlandırmıyom kendimi ben zaten hamile kalmakda sıkıntım yok o yüzden rahatım bu kadar. bu konuda burdakilerden deneyimliyim merak etme cnm hayırlısını çoookdan dilemeye başladık bilee.
dscopurcum canım sende kepekli de evhanda inş. en kısa zamanda meleklerinizi görürsünüz
inş tatlım sende en kısa zamanda hissedersin küçük meleğini içinde :Saruboceq:
evet banada aynısını söyledi.ama işte yinede göremezsem alttan bakarız dedi.şimid ramazanda da olmaz .ya iftardan sonra gideceğiz ki doktor kalmaz o saate.yada oruca niyetlenmemek lazım ogun.
bende ogrendımkı cumartesi doktorum nobetcıymıs yanı iftardan sonra gidebilirim diye dusundum.
ceylin kayboldu herhalde test yapmaya gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?