Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnm benimm benimde içimden öyle geç,yo ilk aydan hamile kalcam gibi geliyo.. ama allah bilir bakarsın sen kalırsın. hiç belli olmaz cnmm öyle karamsar olma. allah vercek oldukdan snra her engel boş yani. cnm üzme kendini.biz herhalde pazarteri başlıycaz çalışmaya doktora gitcem ogün. bakalım ne diycek klomen işe yaradıysa çatlatma verir belki bilmom cnm. ama sen ilacını iç bakalım belki buay düşer. bide hayt suyunu iç evhanda yapmış faydası olur belki cnm. takma bu kadar

bende iim cok sükür kızlar bi yaramazlık yok.sakiniz şimdilik.doktorum bana carsamba gel demişti.göremezsek alttan bakarız demişti.ama ben cumartesi gideyim diyorum.kesin olsun alttan bakmasına gerek kalmasın inşallah.ama nasıl sabredeceğim bilmiyorum.

gelirken idrar kesen dolu olsun dedimi sana dr tatlım benimki öyle dedi daha rahat görebilirmişiz iyice sıkışmış vaziyette alıcam seni ultrasona dedi bilmiyorumkismile

canlarım içimden geçiyor yada geçmiyor hamile kalcam kalamıycam lütfen düşünmeyin bunu şartlamayın kendinizi rahat olun allah hayırlısını versin diyin arkadaşlarım sıkmayın canınızı düşünmeyin olumunekankayizsmile

gelirken idrar kesen dolu olsun dedimi sana dr tatlım benimki öyle dedi daha rahat görebilirmişiz iyice sıkışmış vaziyette alıcam seni ultrasona dedi bilmiyorumkismile

evet banada aynısını söyledi.ama işte yinede göremezsem alttan bakarız dedi.şimid ramazanda da olmaz .ya iftardan sonra gideceğiz ki doktor kalmaz o saate.yada oruca niyetlenmemek lazım ogun.
bende ogrendımkı cumartesi doktorum nobetcıymıs yanı iftardan sonra gidebilirim diye dusundum.

cnm her insanın içinden geçen bir ses vardır bende içimden geçyo die şartlandırmıyom kendimi ben zaten hamile kalmakda sıkıntım yok o yüzden rahatım bu kadar. bu konuda burdakilerden deneyimliyim merak etme cnm hayırlısını çoookdan dilemeye başladık bilee.

canımmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

çok iyi tatlım cmt kadar bekle o zaman eğer dayanabileceksen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…