Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar slmm allahaşkına banaa yardım edin çok gremiorum daha öncede sölemiştim sarı sümük gbi akıntım var adetime 6 gün var belimde çok ağrıo kasıklarımda bu akıntı kafamı karştrdı evhancım hamileydn sen bana yardmcı olurmuusnz çatlcamm

ay canım iyiki geldin yalnız kaldım burda didemde gelicem diye gitti gelmedi onada küstüm

geldim canım küsme çamaşır attım bi makine sonra mutfağa bi girdim çıkamadım kaç gündür ya arkadaşlar topluyo ya kocam mutfağı bütün eşyaların yeri değişmiş onları düzelttim opuyorumnanaktan

allah allah tatlım hamilelik belirtisi olmasın benim göğüsler şişti çünkü acıyo südyenlere sığamıyorum bıçak saplanır gibi ara ara farklı bi ağrı giriyor

ayyy canım ya sanada hayırlı akşamlar adetine nekadar var canım

ayyyy canım hamilelik belirtiside olabilir istersen bi kaç gün bekle test yap sonra olurmu bitanem

banane banane küstüm işte ..............

canım üşütmüş de olabilirsin enfeksyonda olabilir direk hamilelik belirtisi değil ki bu bilmiyorumkismile

allah allah tatlım hamilelik belirtisi olmasın benim göğüsler şişti çünkü acıyo südyenlere sığamıyorum bıçak saplanır gibi ara ara farklı bi ağrı giriyor

benim göğüslerde tık yok hatta adetten önceki halinden küçüldü benim ne ağrı oldu ne büyüme

banane banane küstüm işte ..............[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

ama ama ama a.s. a.s. a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile :1hug: ağlarım bak mafoldumben mafoldumben mafoldumben

tatlım benimkiler fena arada uçları bi kaşınıyo iş yerinde filan kaşıyamıyorumda ne sinir oluyorum

ay bayılcam gecen hamileliğimdede böle olmştu gerçi düşükle sonlanmştı ama kafam karştı koku frln yok ondan içim rahat ama ne bilim belim çok ağrıdı kasıklarım fln 3 gün ama bgn gecti ay bugünde çok fena temzlk yaptm kızlar çok pinpirikliyimdr ben yerim kenmdmi artık esasında ara wermiştm ama bu ay korunamadk yani bu ay planlamamştm :) değişk oldum:ecrin_bebek:

banane banane küstüm işte ..............

ama ama ama a.s. a.s. a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile :1hug: ağlarım bak mafoldumben mafoldumben mafoldumben[/QUOTE]

ay canım benim kıyamam ben sizin üzülmenize hiç küsebilirmiyim ben sana aşk olsun tatlımkız buarada senin facen varmı[/B][/COLOR]

geçen ayda erkenden başladı ağırmaya ama bu sefer dokumasamda ağırıo adetim 3 eylül değişiklik gösterebilio 1 kaç gün ama geçen ay çok farklı oldu adetimm 3 gün sürmüştü yoğun bi şekilde...

cnm nerdeeeeee keşke olsa ama bu ay çok ilgilenemedik o işle cnm ya iftardan sonra o şişkinlikle olmuo cnm ya...

ama ama ama a.s. a.s. a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile :1hug: ağlarım bak mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ay canım benim kıyamam ben sizin üzülmenize hiç küsebilirmiyim ben sana aşk olsun tatlımkız buarada senin facen varmı
[/QUOTE]

var tatlım olmazmıııııı özelden yazıyom mail adresimi eklersin face de msn de,

evhancım sen ilk sordunda ben bakmıştım çok silik var cnm ablamda hamşle ama onda yok cnm tam emin olamıyorum o yüzden sadece hamilelerde mi oluo die cnm ya...ya şimdi bu göğüd ağrılarım adet günüme kadar sürer mi cnm ya daha 10 gün var ki 3 4 gün önce başladı normalde adete bi hafta kala başlardı hayırlısı bakalaım ama cnm yanıo ya offf....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…