ben geldim kızlar
ay canım iyiki geldin yalnız kaldım burda didemde gelicem diye gitti gelmedi onada küstüm
slm kızlar hayırlı akşamlar...
ya arkadaşlar benim göğüslerim aşırı dercede ağırıo dokumasamda sol göğsümün sol alt tarafı ağırıo yaaa kaç gündür ağırodun bugün baya bi artıııı.....:sinifsinif:
slm kızlar hayırlı akşamlar...
ya arkadaşlar benim göğüslerim aşırı dercede ağırıo dokumasamda sol göğsümün sol alt tarafı ağırıo yaaa kaç gündür ağırodun bugün baya bi artıııı.....:sinifsinif:
kızlar slmm allahaşkına banaa yardım edin çok gremiorum daha öncede sölemiştim sarı sümük gbi akıntım var adetime 6 gün var belimde çok ağrıo kasıklarımda bu akıntı kafamı karştrdı evhancım hamileydn sen bana yardmcı olurmuusnz çatlcamm
geldim canım küsme çamaşır attım bi makine sonra mutfağa bi girdim çıkamadım kaç gündür ya arkadaşlar topluyo ya kocam mutfağı bütün eşyaların yeri değişmiş onları düzelttim opuyorumnanaktan
kızlar slmm allahaşkına banaa yardım edin çok gremiorum daha öncede sölemiştim sarı sümük gbi akıntım var adetime 6 gün var belimde çok ağrıo kasıklarımda bu akıntı kafamı karştrdı evhancım hamileydn sen bana yardmcı olurmuusnz çatlcamm
allah allah tatlım hamilelik belirtisi olmasın benim göğüsler şişti çünkü acıyo südyenlere sığamıyorum bıçak saplanır gibi ara ara farklı bi ağrı giriyor
banane banane küstüm işte ..............
[/SIZE]
allah allah tatlım hamilelik belirtisi olmasın benim göğüsler şişti çünkü acıyo südyenlere sığamıyorum bıçak saplanır gibi ara ara farklı bi ağrı giriyor
ama ama ama a.s. a.s. a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile :1hug: ağlarım bak mafoldumben mafoldumben mafoldumben
dscopur senin göbişinin altındada kahverengi dik çizgi varmı cnm...
dscopur senin göbişinin altındada kahverengi dik çizgi varmı cnm...
cnm nerdeeeeee keşke olsa ama bu ay çok ilgilenemedik o işle cnm ya iftardan sonra o şişkinlikle olmuo cnm ya...
bende var canım adetten hemen hemen 1 hafta önce belirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?