Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yok canım çok sağol.hepimiz kardeş gibiyiz burda,herşeyi paylaşabiliriz.senin yumurtlama erken oluyomuş.korunurken bende adet bitiminden hemen sonra ilişkiye giriyoduk bişey olmadı.öyle korunuyoduk yani

Ay canım bende aynı senin gibi yapıyorum bu ay hiç takmıyorum o anın tadını çıkarıyorum

sabır ve rahatlık tatlım en önemlisi hayatını ona kanalize etme üç otuz yaşamadık yarın menopozada girmiycez olacak eninde sonunda olacak öyle düşün

Ay canım bende aynı senin gibi yapıyorum bu ay hiç takmıyorum o anın tadını çıkarıyorum

eninde sonunda tutar tatlım sen rahat davranmaya devam et ya benim arkadaşım var 37 yaşında 5 yıllık evli ve yumurta sayısı 0 hamile kalsada başkasının yumurtasıyla kalacak tı şimdi yeni bi tedavi çıkmış genlerden yumurta üretiyorlarmış onu deneyecek ama olurmu olmazmı bilinmez allah şükür genciz olacaktır eninde sonunda

belkide canım benim,olsun sorun değil.offf esra yaa bi de biz hamile kalsaydık.aynı anda kalırız inşallahh..hemde bu ay.offf ya ne güzel olurdu

Evet yaaa bende doğuma giderken bile size yazıcam galiba kızlar sancım tutu hastaneye gidiyorum diye yazarım size hatta aynı gün doğuruyormusuz birde dimi

ay canım iyiki geldin yalnız kaldım burda didemde gelicem diye gitti gelmedi onada küstüm

slm kızlar hayırlı akşamlar...
ya arkadaşlar benim göğüslerim aşırı dercede ağırıo dokumasamda sol göğsümün sol alt tarafı ağırıo yaaa kaç gündür ağırodun bugün baya bi artıııı.....:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…