tatlım benim sat 25 temmuzda yumurtlama dönemimde 3 ile 8 arasıydı o 5 gün durmadan çalıştık ama cinselliği yaşarken ben hep tadını çıkardım yani çocuk olayını hiiiç düşüneden yaşadım herşey bittikten sonra çocuğu düşünüp kalçamın altına yastık koyup yatıyodum psikolojinin çok etkisi var rahat ol hayatım...kaydirigubbakcemile3 çokmu açık oldu yavvvv bilmiyorumkismile
tatlım benim sat 25 temmuzda yumurtlama dönemimde 3 ile 8 arasıydı o 5 gün durmadan çalıştık ama cinselliği yaşarken ben hep tadını çıkardım yani çocuk olayını hiiiç düşüneden yaşadım herşey bittikten sonra çocuğu düşünüp kalçamın altına yastık koyup yatıyodum psikolojinin çok etkisi var rahat ol hayatım...kaydirigubbakcemile3 çokmu açık oldu yavvvv bilmiyorumkismile
inşallah canım benim.ama artık o duyguyu tatmak istiyorum.aynanın karşısında karnıma bişeyler doldurup bakıyorum,o kadar hevesleniyorumki...daha ne yapmalıyımki.kalçamın altına yastık bil koyuyorum,bacakları kaldırıp bekliyorum ama nafile.
canım ben sana cevap yazdım ama sen görmedin galiba
benim bugün 16.günüm canım yumurtlama günlerindeyim yani akintim 14.gün oldu
Ay canım bende aynı senin gibi yapıyorum bu ay hiç takmıyorum o anın tadını çıkarıyorum
belkide canım benim,olsun sorun değil.offf esra yaa bi de biz hamile kalsaydık.aynı anda kalırız inşallahh..hemde bu ay.offf ya ne güzel olurdu
bende akıntı olmadı esra.çamaşırın ıslanıyomu peki??nasıl anlıyosun yumurtlama günlerini??
Evet yaaa bende doğuma giderken bile size yazıcam galiba kızlar sancım tutu hastaneye gidiyorum diye yazarım size hatta aynı gün doğuruyormusuz birde dimi
Kızlar ben çıkıyorum.kociş geldi.görüşürüzzzz.bugün çalışma varrrr:)))
Kızlar ben çıkıyorum.kociş geldi.görüşürüzzzz.bugün çalışma varrrr:)))
ben bi çamaşır atam bulaşıkları makineye koyup gelem kızlar bekleyin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?