Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kız esra sana o kadar şey yazmışım,hiç karşılık vermemişsin ya cadı!!! Esracım bugün senin 18.günün olması lazım.çalışmalara devam.benimde 17.günüm.belki yumurtlama olmamıştır daha ne bileyim???15 ve 16 da yapamadık zaten,canım sıtkın.o şeffaf salgıda bu ay olmadı nedense.

bitti evhancığım gözlemlediğim kadarıyla normal doğum daha iyi sezaryenden içim kalktı izlerken. esraaaa hoşgeldin canım

şu an 11 ve 13.günde ilişkiye girebildim.bugünde dediğim gibi 17.günüm.offff umudum hem var hem yok.her ay hayal kırıklığı yaşadığım için umutlanmak istemiyorum ama elde değil.keşke evhanım gibi hamile kalsakkkkkkkk.ve dscopur.onlar için çok seviniyorum ve imreniyorumda

Merhaba kızlar naber

hoşgeldin canım nasılsın

bitti evhancığım gözlemlediğim kadarıyla normal doğum daha iyi sezaryenden içim kalktı izlerken. esraaaa hoşgeldin canım

canım ben sezeryan düşünüyom genel yani ağrı eşim çok düştü çok ameliyat geçirdim bide mide sorunlarım var kısmetse yaniiiiiiiiiiiiiiiiii

ayyyyyy canım ya ne olur takma kafana bırak herşey güzel olur inşallah tuttar buayda seninde güzel haberlerini alırız rabbim sizlerede yaşatsın c
anım benim

[sıze="2"]

ayyyyyy canım ya ne olur takma kafana bırak herşey güzel olur inşallah tuttar buayda seninde güzel haberlerini alırız rabbim sizlerede yaşatsın c
[/sıze]
anım benim

ahhh evhanım inşallah.meleğinle bize dua et nolur..bu ay o şeffaf salgı olmadı bende.dedimya 11.gün başlıyoruz ama nedense bi türlü tutturamadık işte.neden bilmiyorum.bacaklarımı bile kaldırıyorum ama nafile.15-20 dk bekliyorum o şekilde.offf bugünde 17.gün,belki yumurtlama çoktan olmuştur bile benim haberim yok..

Canım gördüklerime cevap yazdım ne sormuştun ki görmemişındir bilmiyorum canım ben hiç hesap etmedim bu ay bakım kaçıncı günümuş

tatlımmmm allahım sizede yaşatsın en kısa zamanda bu duyguları. hiiiç takma tatlım düşünme allah hayırlısını versin :Saruboceq:

canım gördüklerime cevap yazdım ne sormuştun ki görmemişındir bilmiyorum canım ben hiç hesap etmedim bu ay bakım kaçıncı günümuş

neyse canım benim.ilişkide kasılıyorumya,kendimi suçladığımı falan yazmıştım.aramızda 1 gün var esracım,ben saydım bugün 17.günüm.seninde ya 16 dır yada 18.

canım bizim yumurtlama günümüz internete göre4 il9 arasındaydı ağustosun ben eeşimi ikna ettim 2 günlüğe tatile gittik biz 6.7.8 inde ilşkiye girdik ve hiç yatıp beklemedim afedersin tadını çıkardım hiçbişey düşünmeden ve tuttu bak

tatlımmmm allahım sizede yaşatsın en kısa zamanda bu duyguları. Hiiiç takma tatlım düşünme allah hayırlısını versin :saruboceq:

inşallah canım benim.ama artık o duyguyu tatmak istiyorum.aynanın karşısında karnıma bişeyler doldurup bakıyorum,o kadar hevesleniyorumki...daha ne yapmalıyımki.kalçamın altına yastık bil koyuyorum,bacakları kaldırıp bekliyorum ama nafile.

Dscopur sen ne zaman hamile kaldın canım??ne zamanlar ilişkiye girdin??off ya 5 aydır deniyoruz yok yok yok....

tatlım benim sat 25 temmuzda yumurtlama dönemimde 3 ile 8 arasıydı o 5 gün durmadan çalıştık ama cinselliği yaşarken ben hep tadını çıkardım yani çocuk olayını hiiiç düşüneden yaşadım herşey bittikten sonra çocuğu düşünüp kalçamın altına yastık koyup yatıyodum psikolojinin çok etkisi var rahat ol hayatım...kaydirigubbakcemile3 çokmu açık oldu yavvvv bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…