Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın Ebrarcım nasılsın bugun..
günaydın Gülcüüüüümm senden ne haberler varrr..
ceyliin naber canım hayırıdr bu ne neşeeeeeeee...

günaydın cnm.. naber nasılsın ben iyiyimm cnm klomene devam haftaya çarşamba kontrol var o güne kadar içicem. bakalım hayırlısı ne olcak bilmyom. sen nasılsın.

günaydın kıslarrr eşimle konuştukta biraz kilo verirsem bebiş çalışmalarına başlayabilirz dedi ayrıca bu ay hamiş olabilirim dedim ilacı kullanmıyormusun dedi yok kullandım nasıl olur falan dedi bende çok insan varmış canım böyle hamiş olduğunu öğrenen dedim peki hamiş olursam kızar mısın dedim kıs olur mu öyle şey bebeğim olacak neden kızayım sana diyor o yüzden çok sevinçliyim

oy oy oy vize çıktı ha ceylin ayy çok iyi hadi bakalım ee sende bu ay hamile deilsen önümüzdeki ay başlarsın o zaman çalışmalara

ayy sorma kilo meselesini yaaa ne bu erkeklerin isteği hiç bitmiyo.
akşam eşimde bana dün eski fotolara baktım sen daha güselmişin. şimdi bakmıyon kendine beyenmiyom demezmi. çook üzüldüm salak makyaj yapmamı istemiyo düğünemi gidiyon diyodu. şimdide arada yapcakmışım akşamları geceleri fln yapcakmışım. isteğe bakk..alsanaalsanasmile bende bugün makyaj yapığ geldim akşam öyle görsün bakalım. çok bakımlı oldummuda kıskanıyo ne diceni sapıttı.

evet canım yha vize çıktı sonunda bu ay değilsem ekim sonu ancak canımm çünkü eylül 15 gibi ben mersine dönüyorum eşim burda kalıyor çalışmamız zor yaniii bu ay var gibi içimden bir ses olduğunu söylüyor canım

ohh masallah ceylincim cook sevindiiim bu habere..
kız senin kocanda masallah cok düsünceli adam da sen arada adamın damarına basıyorsun sanırım..

gülcüm ebrarcım iiz cok sukur bi sıkıntımız yok.birtek aksam iftardan sonra bir üşüme geldi bana ama anlatamam elim ayagım buz gibi oldu titreme geldi.eşim epey endişelendi .kan şekerim falan düştü sanırsam.yoksa bi hastalık yada ateş belirtisi yok.zaten bi saat yorganın altında yatınca gecti inşallah bida olmaz.

oy oy kendine dikkat et kepeklim ama bende iftarda öyle oluyorum bi anda çok fazla su içince oluyor bende üşümeye başlıyorum bişeyler giyiyorum hemen üstüme

günaydın rengarenk bayram şekerlerim

gününüz önce sağlıklı ve sıhhatli

huzurllu ve mutlu

şanslı ve güzel geçsinn

tabi benimde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…