Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evt alınganlığım üstümde bide ben yaşca 4 yaş büyüğüm ondan bende ileri için korku oluşuyo. herzaman ondan önce yaşlancam dedim az yaşlansam sen gençlere gitcen demekki.
bebek çalışmaları bizde sorun olmuyo. hiç kendini öyle şartlandırmadı zaten bi gün evde bigün yok öyle olunca otomatikman bebek için çalışıyoz gibi oluyo. haftaya esas çalışma kontrolden snra.

GÜLÜM sakın bu aralar küseyim deme kız tam çalışmaların başlayacağı zaman
aman diyim çalışmalar bitsinde öyle küs kızkaydirigubbakcemile3

GÜLÜM sakın bu aralar küseyim deme kız tam çalışmaların başlayacağı zaman
aman diyim çalışmalar bitsinde öyle küs kızkaydirigubbakcemile3
yok cnmm ben küslük sürdüremem.kızarım bir müddet snra barışırım. aman o küsmesin inattır karı gibi küser günlerce.

yok canım çıkmazsa üzülmem canımmm
hadi ben çıktım kıslar hatta kan testi veresim varr canım yhaa

kıslar özel hastanede 30 liraymış kesin sonuç ne dersiniz idrar testi mi alayım hangisi sizce akıl verin bana ona göre çıkayım
sonuç 1- 2 saate çıkıyormuş

canım bence kan testi yaptır yoksa acaba mı diyip duracaksın devamlı en azından böyle öğrenmiş olacaksın tabi bu benim fikrim

bencede ceylin en iyisi kan testi
diğerinde çizgi silik şuydu buydu deyip duracan kan testini yaptır için rahat etsin kedin sonucu öğrenelim artık

hadi bakalım canım yaptır gel biran önce bazı özellerin internet adresi oluyo ordanda öğrenebilirsin sonuşlar bölümünden hadi bakalım kuzum şansın açık olsun

cnm sana yazdıklarımı okudunmu dua ile ilgili korkmayla ilgili.

okudum canım okudum zaten nas suresini çok okurum korktuğumda ama ayetel kursiyi ezbere bilmiyom malesef onu okuyamam anca olmadı bi kağıda yazayım gece okuyup öyle yatayım okuya okuya ezberlerim geceleri

okudum canım okudum zaten nas suresini çok okurum korktuğumda ama ayetel kursiyi ezbere bilmiyom malesef onu okuyamam anca olmadı bi kağıda yazayım gece okuyup öyle yatayım okuya okuya ezberlerim geceleri

kağıttanda okusan olur cnm ev içinde devamlı oku gerçekden faydasını görürsün ben gördüm yani.

ebrar cım sen neler yapıyonn

ya kızlar ne oldu sustunuz bende birazdan kan tahlili vermeye gidicem haberiniz olsun kızlar

mehtapcımm naber cnm pazartesi bende dr. gitcektimyaaa kız 30 ağustosya ogün dün kaynanam uyardı benide. benim çarşambaya kaldı dr. ama aradım klomeni bırakma dedi geldiğin güne kadar iç dedi. 8 gün içmiş olcam ya sakıncası olcakmıki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…