Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

saolun kızlar bundan sonra daha dikkat edecegım valla..
evhancım gunaydın nasılsıın bugun.

iyiyim tatlım yaa gece bir rüya gördüm çok korktum yine ya bu 1 haftadır uyuyamıyorum desem yeridir 4 5 saat uyuyup uyanıyorum bide arada korkutuyolar beni yaaaaa ondan keyfim yok bugünsen nasılsın tatlım

hoşgeldin evhanım nasılsın bitanem

saol canım kepeklime dediğim gibiyim işteeeeeee sen nasılsın canım

handan cım hoşeldin canımm özelden msjımı okudun mu canım ne diyorsunnn

okudum canım o sırada güle özel msj gönderiyodum ard arda mesaj gitmiyomuş canım aynı dediğin gibi bende de kaldı yeri ve çizgisi hala duruya yani diğerlerinde negatifken o çizgiler kayboluyodu beklediğindeeeee ayyy canım ya saat 10 olsun sen git eczaneye bi daha bi de 2 tane al istersen böyle git gel olmasın bide idrarını 15 dk beklet sıcak olunca iyi sonuç vermiyomuş aslında ben öyle yapmıştım

yyyaaaaaaaaaaaaaaa güle özeel msj atmıştım rüyamla ilgili çıkmışşşşşş amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

geldimm
eşimle ilgili sorunumu yazdım görmüyonuz. ben hepinize derdinize derman olmaya çalışıyom. cnm sıkkın bi teselli bile vermediniz. kızdım bende.
evhanım hamileleri çook korkuturlar korkuyla bebeğini düşürmeye çalışırlar. felak nas ayetel kürsüyü bol bol evde oku yatarken de oku. ağzından düşmesin bu sureler korkutmazlar inşallah.

handancımm dün yaptığımı bende öyle yaptımm bu günde yaparımm ayy heyecanlandım şimdiiii

gülüm bende eşimin rüyasını yazacağım canım aklıma geldi şimdi bu sabah görmüş

ben yazdım ama sen görmedin sanırım gülümmm bitmez istekleri sen takma kafana canım benimm sen süslen o da alışır zamanla kendimize bakarız kıskanırlar bakmayız kızarlar beğenmezler anlamak zor erkekleri sen bakımı ihmal etme canımm

rüyamı okudunmu tatlım bişey yoktur demi

ay canım ben gelir gelmez özeline msj yadım görmedim hiç yazdıklarını ama şimdi gördüm bak benim eşim çok kıskanç daha önce demiştim çok kere diye ben evde bile makyaj yapsam ne o bi yeremi giitin dr o derece yani bende arada yaparım hani akşamları eve gelmeden önce hergün beni paspal görmesin diye sen paspalmısın aşl olsun der giyinip makyaj ypıncada üstüme saldırır bu erkekler böyle soylarında var benimkide geçen gün ay sen duba gibi olucan şimdi demezmi nedicen bu erkekleri anlamak zor yani şekerim

bugün tersimden kalktım alınganlığımda üstümde. dün ne güsel neşem yerindeydi akşam eve gittim işyerinden aradı eşim dengesiz moralimi bozdu attı taaa akşamdan beri böleyim.

gülüm erkekleri anlamaya çalışma canım anlamak çok zor çünkü
ben bi defa yeni evliyken giyindim süslendim onu bekledim geldi bana ne dese iyi hayırdır bi yere mi gidiyoruzkaydirigubbakcemile3ne dersin buna sonra da ya git yüzünü yıka yoksa öpemem seni dedi düşün artık yanii

ayyyyy kızlarrr ya çilekten haber yok demiii dün sabah 8 de verecekti kan 10 alırım diyodu hala ses seda ok yaaaaaa meraaktan çayladım çok kızıyorum böyle olunca yaz yaz yaz sonra sonucu beklet böyle offff kızdım bak şimdi

evhancım cvp gönderdim görmedinmi. ya genelde ben çoook bakımlı bir bayanım o beni böyle yaptı nie süsleniyon düğünemi gitcen fln. dedikce bıraktım yakasını. ama giyimime yinede önem gösteririm koku fln. sürerim. neymiş gece yatarken makyaj yapcakmışım. kimden gördü nerden duyduysa. neyse ya sonradan kıvırdı ben kızınca ee ben seni bölede seviyom fln. demin aradı söylendim aramıycam bida seni dedi arama dedim.bugün acayip gerginim saolsun akşamdan halletti sinirlerimi.

Gülcüm ya erkekler boyle maalesef.bakmayın kıskanmıs gibi yaptıklarına ,süslendiğinizde anlamazdan geldiklerine ..ne hinleer onlaar ..alttan alttan hoslarına gider onların.ama aynı zamandada kendileri için süslenildiğini bilmek isterler.duymak isterlerr.

ya canım gördüm şimdi okudum hayır olsun inşallah ay kötü haber almak istemiyom ama ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahele bebişimle ilgili hiçççççççççççççççççççççççç
canım sallah gitsin o şimdi kafasına takıp çokmu üzülüyodur arkadaşları ile geyik çalıyodur ha deyip geç sende gece makyaj yapavcakmışın omu temizleyecek sonra yastık kılıflarını hayret bişey ah bu erkeklerin ne istediklerini bi bilsek hergün yeni bişey işte aman salla gitsin bence inadına daha çok gül eğlen o sinir olsun ben öyle yapınca sinir olur çünkü

aksam baska birsey daha mı dedi.senin alıngan zamanına gelmiş üzülme bence Gülüm.erkekler bunu soylerken hiç üzüleceğimizi düşünmüyorlar sıkıntıları bu.ama bence bu seferlik cok üstüne gitme bir an once bebek calısmalrına baslarsınız

evhancım hayr olsun kötü haber almassın inşallah. felak nas surelerini bol bol oku korkutuyolar seni cnm. benide çook korkuturlardı.
aynen ebrarcım bende bigün süslendim işden geldi oralı bile olmadı. bidaha yapmadım
ya benim psikolojim çoook bozuk herşeyi takıyom kafama. aslında tedavi görmem lazım geçen sene 8 ay tedavi oldum bebek için zar zor bıraktım ilacı şimdi yine başladı ataklarım bide eşim gelince saçmalıklarıyla üstüme olayı büyütüyom istemeden.

gülüm takma kafana canım düzelir merak etme canımm üzme kendini

neyse kıslar ben gidip eczaneye bir bakem açılmıştır inşşş haberdar ederim sizlerii
hamilelik belgeseli izledim çok hoşuma gitti
kıslar bişey sorcam size netten yaptığım hesaplamaya göre 16 ağustosta rahim içiine ekilmiş diyor ben 16 sında oldum ama çok az geldi 17 sinde kesildi 18 ve 19 unda da çok çok az geldi sizce olabilir mi ? yani hamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…