• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

İnşaallah canım amin ay evet park yatağı yakındanda görünce çok hoşuma gititi çok geniş rahat görünüyor bakalım artık,sen oda yapıcam dedin bebeğini yanında yatırmıycakmısın?

yanımda 3 ay kadar yatar onun için bambu sepetimiz hediye geldi bile onun dışında oda yapıcam benim yatak odası çok geniş değil koca beşik girmez o yüzden oda yapıcaz misafir yatak odası vardı onu iptal edicez benim evimde 2 +1 biraz sıkıntı olacaka ama napalım

kızlar ben çıkıyorum pek iyi deilim,oğlumda pc den oyun oynicakmış görüşmek üzere,kmehtapcım hoşgeldin cnm,ama çıkıyorum ben öptüm canım seni.

yanımda 3 ay kadar yatar onun için bambu sepetimiz hediye geldi bile onun dışında oda yapıcam benim yatak odası çok geniş değil koca beşik girmez o yüzden oda yapıcaz misafir yatak odası vardı onu iptal edicez benim evimde 2 +1 biraz sıkıntı olacaka ama napalım

kizlar 2+1 oda nasil oluyor ya? yani iki oturma odasi 1 yatak odasi mi? öyle mi hesaplaniyo?

süperrr nasılsın didemcim bebiş nasıl? ben bugün rüyamda kızımı gördüm 4.5 aylık doğmuş ama dişleri falan vardı çok şirindi komik dimi 12 saat uyuyunca böyle oluyomuşşşkaydirigubbakcemile3

sağol mehtapcım çok soğuk buralar grip olacağım gibi dinleniyorum..sen nasılsın?

süperrr nasılsın didemcim bebiş nasıl? ben bugün rüyamda kızımı gördüm 4.5 aylık doğmuş ama dişleri falan vardı çok şirindi komik dimi 12 saat uyuyunca böyle oluyomuşşşkaydirigubbakcemile3

bende bu gece rüyamda doktorumda dahil olmak üzere bi sürü kişi gördüm çok uyumanın etkileri :1:
bebiş iyi tatlım bende iyiyim sen nasılsın

grip oluyorum galiba didemcim şimdiden böyle kışın napcam bilmiyorum ..sen bebiş değil yatak mı almayı düşünüyorsun ? ben hala karar veremedim

hoşbuldum canım..şükür benim hiç bulantım olmadı..sen nasılsın

ben iyim. valla baya azaldi bulantim falan. yiyebiliyorum diye bazen cok bile kaciriyorum. birde midem öyle gecen haftalar gibi acikinca kazilmiyor. bazen acikinca iste midem bulaniyo ama masallah agizim hic bos durmuyo aslinda. iyim cok sükür. iste bi tasinsaydim cok daha rahat olacam

uzun süredir ilk defa ne güzel kahvaltı yapmıştım,tabi o da kahv. dan önce istifra etmenin etkisiyle...
kahv. dan sonra tekraaaaaaarrr.....
mide boşaldı bişeycik kalmadı çok kötü oldum yaaa :bbo:

ben iyim. valla baya azaldi bulantim falan. yiyebiliyorum diye bazen cok bile kaciriyorum. birde midem öyle gecen haftalar gibi acikinca kazilmiyor. bazen acikinca iste midem bulaniyo ama masallah agizim hic bos durmuyo aslinda. iyim cok sükür. iste bi tasinsaydim cok daha rahat olacam

sumrucum benim şu anda doyma hissim yok oldu sanki .yiyorum yiyorum ve hala hiç yemek yememiş gibiyim..ne zaman taşınacaksın ilerleyen haftalarda çok zor olur

grip oluyorum galiba didemcim şimdiden böyle kışın napcam bilmiyorum ..sen bebiş değil yatak mı almayı düşünüyorsun ? ben hala karar veremedim

beşik tatlım yatak değil ama sallanmıyor düz sade bişey ikea nın sitesine bakabilirsen orda beyaz bi beşik var hevskın diye onun takımını alıcam

ay canim hemen dinlen. cok zor oluyor ya. dikkat et. bol bol limonlu ihlamur ic iyi geliyor. zaten fazla yapacak birsey yok bol bolda meyva ye. inslalah cabuk atlatirsin

Back
X