günayidn kizlar. bende geldim. ya dün cikmak zordunda kaldim kusura bakmayin.
Günaydın Sumru hoşgeldin nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah beklemezsin Rabbim hepimize hayırlısını en kısa zamanda versin. Bende pkoluyum 1 sene önce teşhis konuldu doktorlar tedaviye yanaşmadı daha erken diye şimdiki dr.um klomenle tedavi ediyor. Geçen ay 52 gün adet görmemiştim farlutalde fayda etmedi sonra başka bi ilaç kullandım sonrada klomen 11 mm olmuştu bu ay 27 bakalım cumartesi ne diycek doktor. Pazartesi haber verebilirim size ancakBu arada bu topic yüzünden işten atılacam hiç çalışmıyorum desem yeri var eyvahedigeldismile
cnm geçmiş olsun ama pkolu birine göre yumoşlarının büyümesi çok güzel bi gelişme görümcemde pkolu hiç gelişmiyodu hatta ilk kızı 2 sene tedavi snrası oldu ikinciye hamile bugün doğurcak odada dr.lar kesinlikle çocuğun olmaz dediler ikincide. tedavi olsan bile çook zor dediler. ama daha tedaviye başlamadan kendiliğinden hamile kaldı kafadan silmişti bebek olayını oay kaldı. 3-4 ayda bir regli oluyodu ileri derece pko yani.
ama rabbimin kime verceği belli olmuyo.
iyiz teyzeleri. biraz yoruluyoruz tasinmadan dolayi ama idare edecez artik. bir hafta daha dayanacaz. ben birsey yapmiyorum aslinda ma insan yinede yoruluyor
zor ya ev taşımakk allah yardımcın olsun kolaylık versin dikkat et kendine bi iş yapma bence.
kepeklim bebişin oynamaya başlamış haa hareketlerini görmüşsün ne güsel dmi insan ayrılmak istemiyo ordan ekrandan.gözün aydın cnm.sorunsuz geçiriyon şimdilik. eve usg aleti almak bile istiyodum ben. çok güsel bi duygu.
Gülcüm sorma o gün cok kotuydum tüm gün cıkarmıstım.gece acile gittik doktor baktı hop hop oynuyordu.insannın morali düzeliyor.inşallah Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu..
Gülcüm sorma o gün cok kotuydum tüm gün cıkarmıstım.gece acile gittik doktor baktı hop hop oynuyordu.insannın morali düzeliyor.inşallah Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu..
zkolcum inşallah sende en kısa sürede duyarsın.doktorunuda bıktırırsın.. :))
Amin canım inşallah Allah bütün isteyenlere versin inşallah :) Topicimiz şenlensin seneye bu zamanda yaramazlıklarını anlatalım inşallah:)
aminnnnnnnnnnnnnnnnn.... ama burda hamiş kalanlar başka topiclere kayıyo kimsi nisan anneleri falan :) doğurunca kimse gelmez buraya cnmm
kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldim
açtım müziğimi bütün işlerimi toparladım eee ne kaynattınız bakemmmm