• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

didem daha önce sana sordum mu ben bilmiyom da iki sorum var,birincisi
sen 10 haftalık olmuşun maşaallah dr ne gibi ilaçlar vardi,vitamin falan
bide eşinle ilişkiniz nasıl gidiyor yani dr bişey dedimi nrmal devam ediyonuz mu

kıs biz kendimiz yasaklamıştık ya dr da yasakladı kanama olursa die yani adama yazık taa 20 gün filan olsun oda olsun bebeğimiz ii olsun da dioo

hoşbuldum cnm tşk,oğlum hasta demiştimya göndermedim bugün okula evde onunla uğraşıyorum sıkılıyo evdede,arkadaş gelicek birazdan kızı var 1 yaşında şirinmi şirin onunla oynicakmış onu bekliyoruz,bulantılara gelince merak etme cnm 3.ayda geçiyo bulantılarınız inş,kaç haftalık oldun cnm.

geçmişş olsunnnnn

didem daha önce sana sordum mu ben bilmiyom da iki sorum var,birincisi
sen 10 haftalık olmuşun maşaallah dr ne gibi ilaçlar vardi,vitamin falan
bide eşinle ilişkiniz nasıl gidiyor yani dr bişey dedimi nrmal devam ediyonuz mu

tatlımmmm benim kanamam oldu biliyorsun o yüzden progestan kullanıyorum 12. haftaya kadarda kullanıcam vitamin olarak detavit kullnıyorum folici bıraktım bulantı yapıyordu ağrı kesici lazım olursa minoset kullanıyorum ahanda bu kadar
bu arada bize ilişki yasak benim kanamadan dolayı 12. haftaya kadar allahtan kocam umursamıyo bebişi daha önemli zaten ben yapamam yasak olmasada korkarım bebeğe bişey olur diye diyo bende yapamam valla :delphin: :delphin: :delphin: :delphin: :delphin:

hoşbulduk tatlım sinir stres gidiyo yazdıklarınıza yetişemiyom fırlatıcam şimdi bilgisayarı yere sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sen nasılsın canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayy evet insan çok sinir oluyor ya,bilmezmiyim benim nette öyleydiya işte giremedim 1ay filan nerdeyse nete,şimdi yapıldıda rahatım çok şükür.

hoşbulduk tatlım sinir stres gidiyo yazdıklarınıza yetişemiyom fırlatıcam şimdi bilgisayarı yere sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sen nasılsın canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

durr kıs valla yapan sen senden korkulur

hoşbuldum cnm tşk,oğlum hasta demiştimya göndermedim bugün okula evde onunla uğraşıyorum sıkılıyo evdede,arkadaş gelicek birazdan kızı var 1 yaşında şirinmi şirin onunla oynicakmış onu bekliyoruz,bulantılara gelince merak etme cnm 3.ayda geçiyo bulantılarınız inş,kaç haftalık oldun cnm.
inşaalah cnaım yaa ümidim o.9 haftalıkız çok şükür
kıs biz kendimiz yasaklamıştık ya dr da yasakladı kanama olursa die yani adama yazık taa 20 gün filan olsun oda olsun bebeğimiz ii olsun da dioo

valla bizim dr o konuda rahat dedi normal devammışş...
ama ilk zamanlar kadın olarak ben çok krktum kendim yasaklamıştımbirkaç hafta yani.
sanki bebeğe bişey olcak sanıyor insan.soonraları yavaş yavaş normale dönüyorsun xaten,aksine afedersin daha bile çok istemeye başlıyor insan

Hıııım bide o var sormak istediğim tabi bazılarında bebek bazılarında kelebek bazılarında da kadın erkek var sanırım kelebek ve kadın erkek evlilikle ilgili değil mi? Bide onlar çok güzel nasıl yaptınız onları bende evliliğim için yapmak istiyorum:)

kelebekliyi bilmiom da evlilik için daisypath.comdan yapabilirsin yapamzsan yardım ediim

ayy evet insan çok sinir oluyor ya,bilmezmiyim benim nette öyleydiya işte giremedim 1ay filan nerdeyse nete,şimdi yapıldıda rahatım çok şükür.

valla ya yere fırlatıp üzerinde dans edesim var
sen nasılsın tatlım oğluşun nasıl oldu

benim ablamda ilk çocuğunda 9 ay boyunca hiçççç ilişkiye girmemişti,zavallı eniştem yerlerde sürünüyordukaydirigubbakcemile3 dr hiç bir yasak koymamıştı ama ablam bişey olur diye çok korkuyordu...

benim ablamda ilk çocuğunda 9 ay boyunca hiçççç ilişkiye girmemişti,zavallı eniştem yerlerde sürünüyordukaydirigubbakcemile3 dr hiç bir yasak koymamıştı ama ablam bişey olur diye çok korkuyordu...

eşine ve kendine eziyet kız başka bişey değil..zamanla herşey yoluna giriyor..

kepekliiiiiiiiiiii reyannnnnnnnnn ikinizede yazdık dimi şu b.. tan bağlantıyla insan bi cvp vreir kötükedihüso

valla ya yere fırlatıp üzerinde dans edesim var
sen nasılsın tatlım oğluşun nasıl oldu

iyi diyelim iyi olalım be tatlım iyi demek adetten olmuşya hani,,,,,oğluşum hasta yine ablası düne göre daha iyi çok şükürde,evde işte yarın karşıya geçicezya gidene kadar iyileşmek istiyomuş evde uzanıp çizgi film izliyo,babamızda yarın ankaraya gittiği için hafta sonunu bizde madem karşıda geçirelim dedik,

Selam kızlar....

Back
X