• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızzzz bizimkiler kız bunlarınki erkek olursa napcazzz valla kızımı döverlerse ben döverim bunları

bizim kiz onlarin erkek olursa iyi ya kizlar daha cadi olur, sacini yolar, issirir, cimcikler, birde boks ögretiriz daha ne olsun Çok üzgünüm çoook

ben yaklaşık 4 yıllık evliyim canım sürekli d.k. hapı ile korundum mayısın sonunda adet olmuştum sonrada bi daha başlamadım hapa öyle bıraktım fakat peşinden ancak 90 gün sonra adet olabildim farlutal söktürmemişti sonra dupahston ile geldi doktora zaten sürekli gidiyorum klomen verdi fakat işe yaramadı 7mm oldu yumurta oda çoook küçük malesef hormonlar normal kist yok sadece yumurtlamıyormuşum işte şimdi 50 gün falan oldu hala adet olamadım sürekli ilaçla olmayada alıştırmak istemiyorum civan perçemi çayı içip deneyeceğim tekrar klomen verecek doktor yine işe yaramazsa rahim filmi eğer tüpler tıkalı değilse iğne dedi oda olmazsa aşılama ama ben bi kaç ay kendi haline bırakayım diyorum bitkilerle destekliyorum şu an

ay canim biliyormusun okurken halamin kizi geldi aklima. ablamin iste 15yasinda falan ilk kez adeti olmustu. sonra hep düzensiz ve az az oluyordu. neyse bu arada amcasinin ogluna istediler bunu ama halamin kiz istemiyordu. bunlar hepsi sülalecek ayni evde kaldigi icin bütün para amcasindaydi ama. ablam doktora gitmek istedi yani halamlarda tedavi ettirmek istedi neden oluyo diye para vermedi amcasi ogluna varmiyo diye. neyse iste zamaninda tedavi olamadi. ve sonunda bunu verdiler amcasinin ogluna tedavi ettirmeye basladilar. önce yumurtiyamiyor dediler tedavisini oldu yine olmadi iste. birsürü tedavi denediler. hic biri fayda etmedi. simdi erken menapoza girdi daha 29yasinda yazik. kocasida cocugu olmuyor diye bosadi

kızım bu nasıl hamile ya cvp yazmadın diyo yazdık görmüyo suçlu kendi bana b.. atıyo sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kiz didem bu reyyan banada demin gicik sumru. pis sumru dedi. sen bana derdin bende ona dedim. benim bebegim onunkinden büyükya beben bebegim onu bebegini dövecek

benimkide seninkine yardım edecekkkkk yaşasın kötülükkkkk sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bizim kiz onlarin erkek olursa iyi ya kizlar daha cadi olur, sacini yolar, issirir, cimcikler, birde boks ögretiriz daha ne olsun Çok üzgünüm çoook

BAK ŞUNLARA BAK BAK BAAAAAKKK. hemen de arkamdan çekiştirirler,kötü kadınlar siziiii..
alın günahlarımı ha alın alın..bende çok var zaten fazla geliyordu..:dilcikar:
şunlara bak hele bir olmuşlar d a benim yavrumu dövecekler heeeeeeyyyyyyttt açılın uleyyyyynnnn kimi dövüyonz siz bakemm yıkarım ortalığı vallaaaa...
bu arada bugünkü sinirimi can sıkıntımı giderecek şey yaşadım..sizede haberim var yaniiii

Bende bilmiyorum tatlım zkol diyip duruluyo komik oluyo ama değiştiremedim bende:) Ben pkoluyum geçen sene eylülde teşhis konuldu:( Geçen sene ağustostan beri korunmuyoruz adet düzenlerim bozulunca doktora gittim pkos dediler, bekle bakalım 6 ay dediler olmadı sonra gene adetim gecikti gittim meğer yumurtluyormuşum ama çatlamıyormuş çatlatma iğnesi yaptılar tutmadı sonra bende kendime şubata kadar ilgilenmiycem dedim. Ama gene adet olmadım ve şimdiki doktorumu keşfettim adam neden bekliyoruz ki tedaviye başlayalım bi araştıralım bakalım neden gelmiyormuş senin yaramaz dedi ve araştırıyo aynı zamanda da tedavi uyguluyo:)

Ben kızım olursa NAZ koyacam ismini çok eskiden beri bu fikir vardı benim kızım NAZlı teyzeleri gelişinden belli :)

allah acil şifalar versin biran önce kavuştursun yavrularımıza bizi. ya annem diyor ki bizim zamanımızda yoktu böyle hastalıklar yenimi çıktı. yok yumurtlama günü yok adet geçmesi annem diyor ki ben ilk 3 ay hamile kaldıgımı bile anlamazdım bebk karnımda oynadıgında fark ederdim diyor. ne adet geçmesi ne birşey işten güçten adeti bile düşünemezdik diyor. şimdi ki kadınlar doktorlardan bile çok bilgili maşallah. kısmette varsa olur elbet yoksa üzülmeye ne hacet ama. evlat hasreti de çok zor yaaaaaa. ahhhh ahhh hele ben birde yaşadım bu duyguyu ama yavrucugum daha mercimek kadarken bıraktı gitti beni. akannehir

BAK ŞUNLARA BAK BAK BAAAAAKKK. hemen de arkamdan çekiştirirler,kötü kadınlar siziiii..
alın günahlarımı ha alın alın..bende çok var zaten fazla geliyordu..:dilcikar:
şunlara bak hele bir olmuşlar d a benim yavrumu dövecekler heeeeeeyyyyyyttt açılın uleyyyyynnnn kimi dövüyonz siz bakemm yıkarım ortalığı vallaaaa...
bu arada bugünkü sinirimi can sıkıntımı giderecek şey yaşadım..sizede haberim var yaniiii

Kiz sen durduk yere bize catiyon iyide biz karsi gelince mi kötü. yok canim ben dövmem kiyamam ama cocuklar kendi aralarinda napar bilemem :)

ben yaklaşık 4 yıllık evliyim canım sürekli d.k. hapı ile korundum mayısın sonunda adet olmuştum sonrada bi daha başlamadım hapa öyle bıraktım fakat peşinden ancak 90 gün sonra adet olabildim farlutal söktürmemişti sonra dupahston ile geldi doktora zaten sürekli gidiyorum klomen verdi fakat işe yaramadı 7mm oldu yumurta oda çoook küçük malesef hormonlar normal kist yok sadece yumurtlamıyormuşum işte şimdi 50 gün falan oldu hala adet olamadım sürekli ilaçla olmayada alıştırmak istemiyorum civan perçemi çayı içip deneyeceğim tekrar klomen verecek doktor yine işe yaramazsa rahim filmi eğer tüpler tıkalı değilse iğne dedi oda olmazsa aşılama ama ben bi kaç ay kendi haline bırakayım diyorum bitkilerle destekliyorum şu an

Ben kullanmadım ama aşağıda yazanları dene istersen bi de:)

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Belki faydası olur yumoş arttırıcıymış bu çünkü:)

Kiz sen durduk yere bize catiyon iyide biz karsi gelince mi kötü. yok canim ben dövmem kiyamam ama cocuklar kendi aralarinda napar bilemem :)

bak hele şuna yaa,durduk yere nye çatayım cadııı lülülülülülü
az önce bir teklif aldım,biraz yukarıda bir caminin yanında mahalle kuran kursu var,hocası 2 buçuk aylığına hacca gitmiş görevli.vekil olarak cami imamını görevledirmişler,onun da ek işleri var bizi aradı bana teklif etti,ek ders ücretlerini de sana vereyim dedi.2 buçuk aylığına yani.
bende bi istişare ettim eşimle,şu günlerde baya zorlanıyorum hamişlikte ama hem bi ek gelir olur el harçlığı çıkar insana,hemde bi oyalanma olur dedik,hayata heyecan katar bend eseverim böyle işleri.sadece biraz zorluğu sabah olduğu için olur ama idare ederim hehralde dmei kızlar yaa..fırsat gelmişken elime geri çevirmedim

hosgeldin melisa.
ya didiem nereye kayboldu. reyyan belki sende biliyorsundur. okumustum zaten öyle olur diye ama yinede sorayim. benim iki gündür bacaklarim bi agriyorki sorma. böyle sanki et kirilmis gibi. sendede oluyo mu?

bak hele şuna yaa,durduk yere nye çatayım cadııı lülülülülülü
az önce bir teklif aldım,biraz yukarıda bir caminin yanında mahalle kuran kursu var,hocası 2 buçuk aylığına hacca gitmiş görevli.vekil olarak cami imamını görevledirmişler,onun da ek işleri var bizi aradı bana teklif etti,ek ders ücretlerini de sana vereyim dedi.2 buçuk aylığına yani.
bende bi istişare ettim eşimle,şu günlerde baya zorlanıyorum hamişlikte ama hem bi ek gelir olur el harçlığı çıkar insana,hemde bi oyalanma olur dedik,hayata heyecan katar bend eseverim böyle işleri.sadece biraz zorluğu sabah olduğu için olur ama idare ederim hehralde dmei kızlar yaa..fırsat gelmişken elime geri çevirmedim

iyi ya güzelmis sevindim valla. tabi canim oyalanirsin hem sevap. ögretmis olursun bilmiyenlere. sabah kalkinca miden bulaniyorsa biraz zor olur ama iki ay diyorsun alisirsin

hosgeldin melisa.
ya didiem nereye kayboldu. reyyan belki sende biliyorsundur. okumustum zaten öyle olur diye ama yinede sorayim. benim iki gündür bacaklarim bi agriyorki sorma. böyle sanki et kirilmis gibi. sendede oluyo mu?
ay evet luyor yaa,bazen ikisi birden bazend etek bi bacağa oluyor sanki yaşlılar gibi hissediyom kendimi,ovalayıp duruyom..
olur yaa hamişliktendir işte ne olcak
tehdit ediyo beni. dövecekmis bizi laelaelaelaelae

ama bu kadar üstüme glemeyin ağlarım amaaa...size bi haber vermeye geldim gidicem hemen..:1no2:

iyi ya güzelmis sevindim valla. tabi canim oyalanirsin hem sevap. ögretmis olursun bilmiyenlere. sabah kalkinca miden bulaniyorsa biraz zor olur ama iki ay diyorsun alisirsin

evet dediğin gibi istediğim de bişey biliyonmu öğretmek yani,hemde günüm bereketlenir öğlene kadar uyumak bazen çok canımı sıkıyor :)
zaten 8,5 12,5 arsı olacak yarın dediler d eben ptesi başlayım diyom bir anda ne olduğumu şaşırdım da :)
kendime bi gelim diyom

evet dediğin gibi istediğim de bişey biliyonmu öğretmek yani,hemde günüm bereketlenir öğlene kadar uyumak bazen çok canımı sıkıyor :)
zaten 8,5 12,5 arsı olacak yarın dediler d eben ptesi başlayım diyom bir anda ne olduğumu şaşırdım da :)
kendime bi gelim diyom

hemde hemen pazartesi mi basliyon? iyi valla. ya gercekten bazen öyle insan kendi kendine kiziyo cok uyuyunca. iyi olur. hadi baristik tamam aglama sen olumunekankayizsmile

ay canim biliyormusun okurken halamin kizi geldi aklima. ablamin iste 15yasinda falan ilk kez adeti olmustu. sonra hep düzensiz ve az az oluyordu. neyse bu arada amcasinin ogluna istediler bunu ama halamin kiz istemiyordu. bunlar hepsi sülalecek ayni evde kaldigi icin bütün para amcasindaydi ama. ablam doktora gitmek istedi yani halamlarda tedavi ettirmek istedi neden oluyo diye para vermedi amcasi ogluna varmiyo diye. neyse iste zamaninda tedavi olamadi. ve sonunda bunu verdiler amcasinin ogluna tedavi ettirmeye basladilar. önce yumurtiyamiyor dediler tedavisini oldu yine olmadi iste. birsürü tedavi denediler. hic biri fayda etmedi. simdi erken menapoza girdi daha 29yasinda yazik. kocasida cocugu olmuyor diye bosadi

ay allahım ne trajedi öyle çok üzüldüm ki ne zor bir durum kurban oldugum allah böyle zalim insanların şerrinden korusun bizleri. kıyamam halanın kızına ya daha hayatının baharında hayata küstürmüşler resmen. her şey çocukmuymuş yani hiç mi sevmemiş adam ne kolay ya artık işime yaramıyorsun boşuyorum seni. kurban oldugum allah intikam alsın bu zalim insanlardan.

kızzzz bu neeee iyice umutsuzluğa düşürdün beni şimdi peki halanın kızına bakıldımı tüpleri tıkalımı diye???
slm kızlar ben yine geldimm,amaneyyyy sayfalar almışşş başını gitmiş napmışınız ele yawwwwww
hoşgeldin canım naber sana bi türlü denk gelemedim kaç gündür
Ben kullanmadım ama aşağıda yazanları dene istersen bi de:)

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Belki faydası olur yumoş arttırıcıymış bu çünkü:)
sağol canım evet bunu deniyorum çok yerde okudum

hemde hemen pazartesi mi basliyon? iyi valla. ya gercekten bazen öyle insan kendi kendine kiziyo cok uyuyunca. iyi olur. hadi baristik tamam aglama sen olumunekankayizsmile

he yaa öyle işte..bebişimin de nasibi kuran seslerinden uzak kalmasın kuzum..
tamama bakalım :1hug:

ay allahım ne trajedi öyle çok üzüldüm ki ne zor bir durum kurban oldugum allah böyle zalim insanların şerrinden korusun bizleri. kıyamam halanın kızına ya daha hayatının baharında hayata küstürmüşler resmen. her şey çocukmuymuş yani hiç mi sevmemiş adam ne kolay ya artık işime yaramıyorsun boşuyorum seni. kurban oldugum allah intikam alsın bu zalim insanlardan.

insan degilki bunlar. diyorumya zorla amcasinin ogluna aldilar kizi. önce tedavi ettirmiyorlardi kiz istemiyorum diyo diye. neymis zaten kiz ele gidecekmis gerek yokmus tedaviye. e zorla alinca kizi basladilar tedaviye ama gecmis olsun. 8-9yil evliydiler. iste sonunda bosadi. simdi yine evleri yanyana. olan ablama oldu iste. ama Allah büyük biliyormusun. ablamin sevdigi birisi vardi ondan istemiyordu zaten amcasinin ogluyla evlenmeyi. kizi ama nisanlayinca oglanda evlendi. 2 yil önce oglan bosandi anlasamadi karisiyla, bitanede oglu var. ablamda iste gecen yil bosandi. simdi yine istemye gitmisler ablami. yazin kararsizdi istehalamin kizi. adam evlenip almanyaya gelmisti, ablamda simdi korkuyor biraz oralari bilmem, yasantisi bilmem, birde eski karisida orda baski yaparsa falan diyo iste. hayirlisi. bi kapi kapaniyo digeri aciliyo. hayat iste

sende hoşgeldin kmehtapcım,evet ya bi türlü denk gelemedik,nasılsın cnm iyiymisin,burdaki hamile hanımlarrrr:hulya: birbirlerine düşmüşler gördüğüm kadarıyla:olmaz:olmazzz çocuklarlara kötü örnek olmayın anneleri....benimde oğluşum hasta ablası heralde banada geçti başım ve boğazım çok ağrıyo,bir yandan çamaşırlarla uğraşıyorum havada kapalı zaten bende kapalı modumdayım yani anlicağın cnm.

Back
X