Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay seninki niye üzdü seni ben dün öyle sinirli ve de üzgündüm ki kaçırmışım canım ama dün eşim aradı eve gelmeden önce bişey istiyormusun diye soğuk konuştum senden hiçbirşey istemiyorum diye eve geldi öpüyor sarılıyor ben ağlamaya bir başladım susturana aşkolsun:) tamam diyor ben seni ultrasoncun gelince götürcem rica edicem doktordan eşim bebeği göremedi çok ağladı bakın diye dalga geçer gibi ben bir aydır bekliyorum benim yerime sen gördün sen taşıyorsun sanki elalemi haklı görüyorsun beni suçlu buluyorsun hep bıktım senden diyorum ağlaya ağlaya ama hiçbir şey demedi bu sefer bak ben gösteriyim nasıl hareket etiğini diye yere yattı elini kolunu sallıyordu böyle kafasını çevirdi ekrana baktı diyor iyice ağladım pis diye neyse haftaya inşaallah diedm maaşını alınca ben muayenehanesine gidicem doktorun sesi çıkmadı.
Ben mi çektiriyroum kız hamile olduğumdan beri ilgisiz sinir bozucuydu amma artık canıma tak dedi yani hem çocuk istiyor hem ilgsiz davranıyor başaklarını haklı görmesine çok kızıyorum,yaptığı eşşeklik öyle büyükki ayaklarıma kapnamsı lazım onun:)
offfffffffffff yaaaa ben katılamıyorum sohbete ağlıycam
Günaydın kızlarr.sanırım dün akşam herkes kocişleriyle küsüşmüş galiba bende küstümklava:
offfffffffffff yaaaa ben katılamıyorum sohbete ağlıycam
Günaydın kızlarr.sanırım dün akşam herkes kocişleriyle küsüşmüş galiba bende küstümklava:
ay sen niye küstün kiz. sizin evde dün deprem olmasi gerekiyordu. noldu naptiniz?
Dün akşam barışıldı tatlım sana ne oldu sen niye küstün bakalım:):uhm:
ayysorma akşam akşam sinir etti beni yaa.işten geliyorum yemekti falan hep pc başında.eşim 3 aydır işsiz bu arada.hani istiyorumki yemekten sonra odamıza gidelim film izleyelim sarıliyim ona birlikte vakit geçirelim.akşam banyomu yaptım süslendim falan.baktım geleceği yok bende yattım sonra yanıma geldi.babasını kandrıp iphone 4 alcakmış.ay dedim zaten sıkışığız iş bulunca alırsın dedim kalbini kırmadan.yok bu sölediklerime pişman olcakmışım çünkü onu anladığında keşke bunları sölemeseydim dicekmişim.mantıklı bi yanı yokki sölediklerimden pişma oluyim dedim.bi soruyu 2 kez sorduttu cevap ver diyom ne dedin diyo.dedim aklın kim bilir nerde.dedim git allah aşkına sabah erken kalkıcam ben çalışan bi insanım dedim hemen geri çekildi çıktı odadan.oysa akşma için ne planlarım vardıııııııkaydirigubbakcemileklava::gitme:
adet günüme 1 gün kala test yaptım negatif çıktı..yarın adet günüm, hamile değilim diye çoook korkuyorum kızlar. adetine 1 gün kala testi negatif olduğu halde hamile kalmış olan var mııı????
ayysorma akşam akşam sinir etti beni yaa.işten geliyorum yemekti falan hep pc başında.eşim 3 aydır işsiz bu arada.hani istiyorumki yemekten sonra odamıza gidelim film izleyelim sarıliyim ona birlikte vakit geçirelim.akşam banyomu yaptım süslendim falan.baktım geleceği yok bende yattım sonra yanıma geldi.babasını kandrıp iphone 4 alcakmış.ay dedim zaten sıkışığız iş bulunca alırsın dedim kalbini kırmadan.yok bu sölediklerime pişman olcakmışım çünkü onu anladığında keşke bunları sölemeseydim dicekmişim.mantıklı bi yanı yokki sölediklerimden pişma oluyim dedim.bi soruyu 2 kez sorduttu cevap ver diyom ne dedin diyo.dedim aklın kim bilir nerde.dedim git allah aşkına sabah erken kalkıcam ben çalışan bi insanım dedim hemen geri çekildi çıktı odadan.oysa akşma için ne planlarım vardıııııııkaydirigubbakcemileklava::gitme:
selam kızlar dun soruyu bana sormuşsun canım ama ben geç farkettim ben ovulasyon testini kullandım çift çizgiyide dördüm ama biz çalışasıya heralde yumurta ömrunu tamamladı yanı ben öyle düşünüyorum yoksa bu ay hamile olacaktım ama olmadıBarışma sahneleri çok benziyor. Dün akşam ben çok gergindim tatlım nedenini bilmiyorum şu yumoşumun durumunun belli olmaması karın ağrıları sinirlerimi çok bozuyo onun üstünede bi kalktım eşimin temiz ve ütülü hiç bişeyi kalmamış gecenin körü ütü yapa çamaşır yıka delirdim sonra tam yatacam küt diede kırdım en sevdiğim tabaklarımdan birini tüm sinirler tepemde oda gelmiş bıral yapma yarın yaparsın yorma kendini falan dedi ulan bi deki ucundan da ben tutayım dimi ama bende çok sinirlendim bağrındım çağrındım oda beni sakinleştirmek için yaklaşınca uzaklaşsın die elimi uzatırken vurdum ona oooo sonrada küstü bana ben haksızdım ama çok sinirliydim akşam aradı soğuk soğuk bişi lazım değil dedim geldiğinde uyuyordum öptü uyandırdı özür falan diledi bu durumda üstüne gelemem lazım ama bazen bende dayanamıyom falan dedi neyse sonra barıştık işte:) Senin adına sevindim ne güzel bebişini görcen bakalım ben yarın ne görecem kocaman olmuş kistleşmiş yumoşumumu yoksa bebiş olmak için hazırlanan çatlamış yumoşumu mu? Bu belirsizlik beni öldürüyo yaaa şu ovülasyon testini kullanmayı da beceremiyom bakalım bu ay bişi olmazsa bi dahaki ay onu yapcam ama önce kullanan biri bana anlatsın dün birine sormuştum ama kalabalıkta kaynadı benim soru:)
ayyy canim ya ama keske demeseydin böyle bi aksamda. sinri oluyo insan anliyorum seni ama erkeklere öyle birsey deyince hemen yanlis anlyiorlar. sanki ha ben calisiyom sen bi ise yaramiyon der gibi geliyo onlara
Aman sorma bu erkekleri teknolojiyle evlendirmek lazımmış benimkine de kalsa evin her yerine tv koydurur evlendiğimizden beri yatak odasında doğru dürüst yatmadık bende öyle planlardım bekleki adam gelsin sonra bi uyanırdım ki sabah olmuş işe gitmek gerekiyoAman boşver alacaksa alsın yeterki çeneleri sussun derim ben hep:) Sen bu akşamı kaçırma bari bu arada akıntın var mı? varsa nasıl bir kıvamı var uhu gibiyse yuımoş akıntısıdır. KAçırma o akıntıyı:)