• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile sen nasıl enseme tokat atarsın beaaaa

aaaaaa bana nasıl alsana yaprsın baaaak döferdim seni ama bebiş var:( Dua et oğluşuna taammı anam oğluşmu acep kız?Şeniz

aaaaaa bana nasıl alsana yaprsın baaaak döferdim seni ama bebiş var:( Dua et oğluşuna taammı anam oğluşmu acep kız?Şeniz

anaaaaaaaaaaaa oğluş dedi oğluş nerden çıktı ayyyy herkez bişey diyo deli olucam ne ki acep

bence ds nin oğlu olur..

oğluş mu ki içinemi doğdu senin allahım bu hafta doktoru sıkıştırıcam içine ne doğuyo diye onlar kalp atışlarından bile anlıyorlarmış ta sölemiyorlarmış
bu arada tatlım benim çenemde minik sivilceler oluştu sende varmı bişey

yok dscikim yaaw sivilcelenmem olmadı benim ..ama uzun zamandır hep yagsız seyler yoyorum yogurt peynır ekmek temel besin kaynaklarım.cıkacagı varsada cıkamıodur belkım.

esracım hosgeldiin nasılsııın..

oğluş mu ki içinemi doğdu senin allahım bu hafta doktoru sıkıştırıcam içine ne doğuyo diye onlar kalp atışlarından bile anlıyorlarmış ta sölemiyorlarmış
bu arada tatlım benim çenemde minik sivilceler oluştu sende varmı bişey

kiz benim sivilce olmadida. yüzüm böyle kepek kepek soyuluyo sanki. herlade cok kuru cildim su cok az iciyom ya. icemiyorumki.

mislinaa üzülmeee ..insallah obur ay bebişine kavusursuun.kan testi yüksek ihtimal cıkı diye biliyorum yanılma olmuo sanırım..

ayy esra cok ozendiimm..bende evde olsam perdeleri acsam onune otursam evim sıcacık olsa..bide cay koysam kendimee ..pencerenin onunde orgumu orseemm :((( aaa cok ozendiim.

Back
X