• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Durun sumru ve zkol sizede var zkol birazdan sana gönderrim sende sumruya gönder mesajlar 600 sn yede bir gönderiliyorya ondan yani kızlar.

valla bid aha anlatırsam olay çıkar herhalde :1:
hiç canım ne anlatayım,bugün eşime sıkı sıkı sarıldım da bunu dedim bunlarda dalga konusu yaptılar
sanki hiç yapmadıklaarı ve knuşmadıkları bişey

ben 3-4 gündür yapmadım o yüzden nasıl bişi unuttum anlatsana azcıkk kaydirigubbakcemile2

Kepekli neyaptın kız göndedim sana ay sinir bastı ya

yok tatlım sadece sarılmadımmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

seni gidi seniiiiii... yazik be onlarada. iyi yapmissin.
benimkide nerdeyse her gece her gece geliyo sariliyo falan ama her defasinda kanmam :)
hamile kaldimya biraz kafami dinlerim demistim ama nerdeeeen ben tutamamki agizimi hemen geldim doktordan dedim yasak degilmis, adam aldi atti yataga :kedi::kedi::kedi:

Az önce birisi korkudan seni çağırıyodu:1: bi ses ver o arkadaşa yazık bi köşede sıkıştı kaldı korkudan puhahaha kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

uLAAAAAAAAAAAAAAAAN benim işim olmasa sorcam sana ama çok işim var of yaaa :(

benimkide nerdeyse her gece her gece geliyo sariliyo falan ama her defasinda kanmam :)
hamile kaldimya biraz kafami dinlerim demistim ama nerdeeeen ben tutamamki agizimi hemen geldim doktordan dedim yasak degilmis, adam aldi atti yataga :kedi::kedi::kedi:

ahaaaaa buda yapmış hamişler coştu valla ne diym

valla bid aha anlatırsam olay çıkar herhalde :1:
hiç canım ne anlatayım,bugün eşime sıkı sıkı sarıldım da bunu dedim bunlarda dalga konusu yaptılar
sanki hiç yapmadıklaarı ve knuşmadıkları bişey

kiz sizde bizim gibi gece gündüz dinlemiyonuz heralde kaydirigubbakcemile3

Abbbbooooovvvv kız ne ettin sen :dance:gamyoncuiremsuhihoyyytaklinialirimsmile

Back
X