• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

selamlar kızlar site açıktı ama hiç bakmadım kusura bakmayın anca gördüm senide melisa naber nasılsın

selamlar kızlar site açıktı ama hiç bakmadım kusura bakmayın anca gördüm senide melisa naber nasılsın

cnm iyiyim çok şükür sen nasılsın,karşıdayım bende misafirlikte,geçmiş yazılarını okuyordumda eşinle olan problemlerini yazmışsın gerçekten çok üzüldüm senin adına,allahım yardımcın olsun cnm,naptın peki konuşabildinmi eşinle sıkıntılarını

eflalimin gerçek adınıda merak ettim doğrusu,özelden yazmış sizlere ben yoktum şimdi sayfalara göz gezdiriyorum arada ozaman gördüm yani,mehtap sanada yolladımı cnm adını,,,,,,bu arada benimde gerçek ismim deil,bende gerçek ismimi söylersem tanınırım o yüzden söylememmmmmmmmmmmm

cnm iyiyim çok şükür sen nasılsın,karşıdayım bende misafirlikte,geçmiş yazılarını okuyordumda eşinle olan problemlerini yazmışsın gerçekten çok üzüldüm senin adına,allahım yardımcın olsun cnm,naptın peki konuşabildinmi eşinle sıkıntılarını
sorma canım ya arada bazen öyle bunalıyorum işte iki arada bi derede kalıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum konuşuyorum sürekli söylüyorum ama kendin söyle kendin dinle hesabı oluyor malesef ama kayınvalideme diyecem bi kaç ayda düzelmezse ben biletimi alıp buraları bırakıp almanyaya tek başıma gidiyorum dicem bakalım ne olacak
eflalimin gerçek adınıda merak ettim doğrusu,özelden yazmış sizlere ben yoktum şimdi sayfalara göz gezdiriyorum arada ozaman gördüm yani,mehtap sanada yolladımı cnm adını,,,,,,bu arada benimde gerçek ismim deil,bende gerçek ismimi söylersem tanınırım o yüzden söylememmmmmmmmmmmm

yok canım bana yollamadı hatırlamıyorum

neyse mehtapcım gittin galiba.*

gitmedim canım buradayım saçımı boyatmayı düşünüyorum bugün biraz nette bakınıyordum saçlarım siyah ama malesef çok beyaz saçım var bende durmadan koyu renk boyamaktan bıktım artık hem saçımı iyice inceltiyor döküyor koyu boay fark ettim aralara diyorum şöyle bal köpüğü röflemi attırsam gidermi siyaha çok açık rengide hiç sevmem öyle sarı falan hayatta olmaz

Kız mehtap bu konuda senin fikrin vardır bana bi cvp versene

ya canım klomen kullandım ama biliyorsun bende bi işe yaramadı öyle ağrı falan hissetmedim ama Gül de kullandı onun yumoşları büyümüştü o sürekli kasıklarında sancı hissediyordu sanırım klomenden öyle oldun sen canım çünkü zaten çok büyüktü yumurtaların doktor niye klomen verdi anlamadım eh artık bu ay 60-70 mm yumurtaların olur hemde kaç tane allah bilirrrr kaydirigubbakcemile2

Valla mehtapcim bende anlamadım ama benim dr regl 4.günü başlattı ve bir hapı yapıya bölüyorum yarısını sabah yarısını da akşam içiyorum ama genelde drlar her 5.günü başlatıyormüş anlamadım orasını da açıkçası

mhtapcım bende saçımı samsuna gitmeden boyamıştım,ateş kızılı bana çok yakışıyo tenimede,deişik bir hava veriyor,ben türbanlı olduğum için evimde açığım cnm evdeki güzellik bendeki anlicağın.

kızzlar bişey söylicem bu ters rahim hakkında bilgisi olan varmı,yanlış hatırlamıyorsam,eflaliminde rahimi tersdi diymi,beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim,çünkü benim oğluma doğumumda rahimim ters dönmüş acaba diyorum bebişim ondanmı tutunamıyor.eyvahedigeldismile

Melisa canım kızıl saç bana hiç gitmez çünkü ben beyaz tenliyim gerçe profilimde resmim var görmüşsündür canım

evet galiba eflalin rahimi tersti yanlış hatırlamıyorsam Gül ün rahimindede perde vardı

reyyann geçmiş sayfaları okudumda eflalimin ismi çok konu olmuş gördüğüm kadarıyla banada söylermisinnn bende merakettim cnmm.

Back
X