Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar kızlar site açıktı ama hiç bakmadım kusura bakmayın anca gördüm senide melisa naber nasılsın
sorma canım ya arada bazen öyle bunalıyorum işte iki arada bi derede kalıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum konuşuyorum sürekli söylüyorum ama kendin söyle kendin dinle hesabı oluyor malesef ama kayınvalideme diyecem bi kaç ayda düzelmezse ben biletimi alıp buraları bırakıp almanyaya tek başıma gidiyorum dicem bakalım ne olacakcnm iyiyim çok şükür sen nasılsın,karşıdayım bende misafirlikte,geçmiş yazılarını okuyordumda eşinle olan problemlerini yazmışsın gerçekten çok üzüldüm senin adına,allahım yardımcın olsun cnm,naptın peki konuşabildinmi eşinle sıkıntılarını
eflalimin gerçek adınıda merak ettim doğrusu,özelden yazmış sizlere ben yoktum şimdi sayfalara göz gezdiriyorum arada ozaman gördüm yani,mehtap sanada yolladımı cnm adını,,,,,,bu arada benimde gerçek ismim deil,bende gerçek ismimi söylersem tanınırım o yüzden söylememmmmmmmmmmmm
neyse mehtapcım gittin galiba.*
Kızlar yaa benim sol kaşığım çok dolgunlaşti ve çatlıcak gibi hissediyorum acaba klomenden midir bilgisi olan cvp verirse sevinirim
Kız mehtap bu konuda senin fikrin vardır bana bi cvp versene