• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

olur kız afrcim geçen defa verdi resmini
teyzesi çok küçük ama yaaa
eşime diyom ki bunu çerçevelettirelim :))

meraba arkadaslar araniza yeni katildm ins hayirli gelir bana da...6 aylik evliyim bn yaklsik 3aydir bebek istiyorm henuz nasip olmadi adetim genelde duznsiz gecen ay on gn geciktii tabi bnde bi heyecan tabi sonuc husran...bu ayda bugun gecikmemin16.gunu 11.gun test yaptim negatif;(tekrar yapmaya cesaretim yok normalde adetim cok agrili olur bi hafta once basladi kasiklrmda ara ara btmalar bnde uyku yok tam tersi uykm bolunuyo devamli gogus uclarim goguslrim hassaslasti bu sabahta bas agrisi ve bulnti oldu

eflalcim bende haftasonu gidecem doktora
didem senin bebiş şimdi kocaman olmuştur dimi
ay ne güzel yaa

Oh ne güzel,sen geçen hafta yoktun bilmiyorsun ben ense kalınlığı ölçümü için gititim hastaneye ultransoncu kadın göstermedi bebişimi kalbinide dinletmedi:( ama eşim gördü kocaman olmuş çok hareketliydi dedi sürekli elini kolunu bacağını kafasını oynatıyormuşbir ara ekrana çevirmiş yüzünü gözleri burnu belliydi dedi taibengöremdiğim içinçok ağladım bir ay bekleyemem ben özele gidicem görücem dedim çok ağlayınac sesini çıkaramadı benimki ama dalga geçti benle ay ama nasıl ağladım.

Kızlar gülün patronu sürekli işyerindeymiş artık o yüzden pek giremiyor iyi yani merak etmeyin.

Ebrar çerçeve işini bende düşündüm bu sefer çok ağladımya diyorum bu gidşimde resmini büyttürüp duvara asıcam sürekli bakıcam:)

kızlar hoşgeldiniz ay canım fena bişey istedi hemde nasıl ayyy ya bulunmazda mevsimi değil gözümün önünde uçuyo napcam ben

Ebrar çerçeve işini bende düşündüm bu sefer çok ağladımya diyorum bu gidşimde resmini büyttürüp duvara asıcam sürekli bakıcam:)

kızlar siz benden iyisiniz ben 2 çizgi çıkan testimi çerçeveletecem yakında atmadım hala duruyo :1: :1: :1:

ebrar her doktora gittiginde resmi değiştirirsin olmamı bizde deriz aa bak bu kız yada aaa bu oglan der sana yorum yaparız zati böyle giderse varya doktor olacagız kaydirigubbakcemile3

ayy eflal ciddimisin canım o kadar belli ha demek herşeyi
ayy maşallah diyelim rabbim nazardan saklasın

kız didem bende atmadım walla test hala duruyor

kızlar siz benden iyisiniz ben 2 çizgi çıkan testimi çerçeveletecem yakında atmadım hala duruyo :1: :1: :1:

Onu bende atmadım eşim dalga geçiyor diyorum onu yaparken yaşadığım heyecanı unutamam nasıl atıyım.

Back
X