Canım hayırlı haber çıkar inşaallah.
inş. canım dua edin hayrılsı olsun inş. bu arad ismini çok merak ettim canım anlamıyla berebrer özel den banada atrrmsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı haber çıkar inşaallah.
canım geçen ay bendede oldu ama devamında geldi 4-5 gün kahve rengi idi ondan sonra geldi adetim ama sende de gelecek diye birşey yok tabi inş. gelmez ve bu gelen yerleşme lekesi dir güzel haberlerini bekliyoruz .
Didem canın çilekmi istedi yoksa kız artık her meyve her mevsim var hem sen istanbuldasın büyük marketlerde bulursundondruulmuş meyevde satılıyor benim yaşadığım şehirde canım bişey istese mevsim dışı bulamam ancak manavlara getirttirebiliyorsun.
esracımmm canm benide heyecanlandırdın bende korku var ne yapcam bilemedim gebelik olsa bile normal olur mu acaba
kiz didem merak ettim bende ne istedigini. ay söyle canim ya. benim dedigime az kaldi ben yicem zaten. meyvada pek canim istemiyo. sadece portakal istiyorum bazen ama onuda aliyoruz zaten
Bebeğime örüyorumda ben arada ördüğümden sıkılırım uzun sürünce ozaman örgü değiştirim ama şala önek buladım ne koysam bilemedim nohut örneğ koymayı düşünüyorum.
Kız biliyorsun o duyguyu ben yaşamadım ama arkadaşların anlattığına göre çoğu hamileler yaşıyor o akıntıyı hakkında hayırlısı canım ama öyle akıntın varsa önce test yap eğer bebektense yat dinlen değilse drna bir sor
doktoruma sordum şimdi kanda test yaptır dedi canm sağol arkadaşım hayırlısı olsun
Hadi canım hemen yaptır ve haber ver hadi valla burda senin adına ben heycanlandim yav hadi bakim canım
bana dua edin ne olur
hakkaten zeynep yatak odanı niye veriyosun sende iyi sabır varmış ben çekemem
bugün detaylı bi araştırma yapıcam bulamazsam yarın zeynep ten istiycem artık napıym
ayyyy benide heyecanlandırdın kısss gitcem canm birasdan haber veririm ben pek umutlu değilim ama hayırrlısı bakalımopuyorumnanaktan
Geçen sene de gelmişlerdi kızlar bebekleri var diye eşim orda yatın demişti kimsede redetmedi maşallahBu senede verir kesin
![]()