• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ay kizlar ev tasidigimizdan beri sürekli annemlerdeyiz yani hemen hemen hergün. demin ögle arasindada onlara gittim, kardesimi aradim yiyecek birseyler hazirlasin yiyelim ikimiz diye. yapmis ne güzel oluyor hazir hazir yemek yaaa.

Kızlar işlerim vardı ben çalışmak istemiyordum ama çalıştırıyolar anacığım:) Yazdıklarınızı okudum ve artık aranızdayım:)

ayy sumru ne kadar özendiiim..valla annem olsa yanımda sabah oglen aksam hep giderim.uyumadan uyumaya evıme giderim..hazır sofraya oturmaya nasıl hasretiz bılsen..yazık bana bırakmıyor eşim hazırlıyor yemeklerı ama olsun.gec gelıo zaten.sonrada ugrasıp duruoo..

ayy sumru ne kadar özendiiim..valla annem olsa yanımda sabah oglen aksam hep giderim.uyumadan uyumaya evıme giderim..hazır sofraya oturmaya nasıl hasretiz bılsen..yazık bana bırakmıyor eşim hazırlıyor yemeklerı ama olsun.gec gelıo zaten.sonrada ugrasıp duruoo..

ay valla ne güzel olur bugün eve gidip hazır çorba yapıcam alın size yemek işte üfff ben böyle değildim halime bak

Makarna en kolayı yada pilav yanına salata birde şehriye yada mercimek çorbası tamam işte yeter

Benim adam kızartma aşeriyo muş ben patates yapacagım yanı na da kahvaltılık tamam işte

Valla saolsun bizimki ne bulsa yer baktım yemek yok hemen kahvaltı hazırlıyorum tamam işte aman her akşam ayrı ayrı yemek valla bazen sıkılıyorum uydurma yapıyorum

aaa soylemeyi unuttuum kızlaaar haftasonu annemler gelecek :))
ayy ne istesem acabaaaa...biri sarma mıı dedii :))
biber dolması da isticem..

Valla saolsun bizimki ne bulsa yer baktım yemek yok hemen kahvaltı hazırlıyorum tamam işte aman her akşam ayrı ayrı yemek valla bazen sıkılıyorum uydurma yapıyorum

aynen tatlım arada bi yoğurtlu makarna ister o kadar bende ne bulursam yiyiyorum

Back
X