Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın dedik zeynep bi cevap vermedin ya
Ultrasyonda görünürmü bilmiyorum ama betada değerin 15'ten yukarıda olması gerekir. Bir keresinde bende de 15 günlük gecikme olmuştu ama idrar testinde çıkmamıştı kanda da 5,68 çıktı tabi ben uçtum hamileyim diye meğer 15 günlük gecikmelerde değerin yüksek olması gerekmekteymişSende bi beta hcg yaptırda bize de haber ver olur mu?
hmm anladim oglene dogru gitcm habersiz birakirmiyim hicc kan degerinin ne kdr olmasi gerekiyo sonucu hmn verirler mi catliycm kizlar ya
hmm anladim oglene dogru gitcm habersiz birakirmiyim hicc kan degerinin ne kdr olmasi gerekiyo sonucu hmn verirler mi catliycm kizlar ya
iyi olmaya çalışıyorum zeynep sen nasılsın
günaydıın ebrarım.valla nolsun.gececek dıye beklerken dahada artıyor benım bulantılarım Allahım hayırlısıyla bıtırse cook cook zorlanıyorum..inşallah gecer ne diim..sen nasılsınn.nasıl keyfin..
zeynepcim gunaydın sen nasılsın bu sabah.aılemızın meyvecisi..
ysmnfzli inşallah hayırlı haberlerle gel ne zamandır hamıle haberı almamıstık canlı canlı inşallah senden alırız..
ewet zeynepcim bebiş zorluyor biraz
kepeklim aynen ya geçti zannederken yeniden başa döndük
bu sabah kusmaya başladım çok kötüyüm yaa
En fazla 1-2 saate çıkıyor canım. Öğlene kadar nasıl dayanacaksın hemen gitsene yaaa ben meraklandım heyecanlandım valla:)
ay öyle deme zeynep ya korkutma beni
inşallah gececek demekten baska bişey gelmiyor elden ebrarcım..neler denemedim.ac kaldım sureklı yedım tuzlu yedım kraker yedım..hıc bulantı bana mısın demıyor.insallah tez zamanda gecer.
zeynocan ınsallah bebişin gelmiştir seni üzmeden.cok kafana takma nolur ya.