kızlar sitede problem oluyor arasıra..
o yüzden herkese şimdi hoşgeldiniz günaydınlar diliyorumm
hayırlı cumalar.... allah dualarınızı kabul etsin....
iyim canim sen nasilsin? harbi ya buranin niye cevap yazma kutusu yok?
2 kapandi mi yada yarimiz orda mi acab?
amin canım az önce sela verildi. bu arayı iyi degerlendirelim cuma günleri sela ile ezan arasında dilak kapıları açılırmış. arkadaşlar hep birlikte allerimizi kaldırıp dua edelim. önce rabbimden hamile kalmak isteyenlere tez zamandasaglıklı ve hayılır hamilelik nasip etsin sonra da hamile olan arkadaşlara sa saglıklı ve hayılırlı bir şekilde yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin. bu mübarek günü yüzü suyu hür*****e ellerimizi boş çevirmesin. korktuklarımıza başımıza getirmesin inş. ve tabiki yaptıgmız ve yapacagımız günahlarımızı bagışlasın. bizleri dogru yolundan ayırmasın. ailelerimizle ve tüm sevdiklerimizle saglıklı huzurlu bir ömür nasip etsin.
amin canım az önce sela verildi. bu arayı iyi degerlendirelim cuma günleri sela ile ezan arasında dilak kapıları açılırmış. arkadaşlar hep birlikte allerimizi kaldırıp dua edelim. önce rabbimden hamile kalmak isteyenlere tez zamandasaglıklı ve hayılır hamilelik nasip etsin sonra da hamile olan arkadaşlara sa saglıklı ve hayılırlı bir şekilde yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin. bu mübarek günü yüzü suyu hür*****e ellerimizi boş çevirmesin. korktuklarımıza başımıza getirmesin inş. ve tabiki yaptıgmız ve yapacagımız günahlarımızı bagışlasın. bizleri dogru yolundan ayırmasın. ailelerimizle ve tüm sevdiklerimizle saglıklı huzurlu bir ömür nasip etsin.
ya kizlar gece yataktan birseye kalkacaktim bacagimi cok actim yani kocaman adim atmisim. seyim agridi sanki biryerini vurursun morarirya sonra dokununca acir ayni öyle. simdiden biraz büyük adim atayim öyle aciyo yine. disindan ama bi degisiklik birsey yok. hemen baktim zaten esime caktirmadan birsey falan var mi diye camasirimda ama yoktu cok sükür. esim kizardi valla bana söyleseydinya ben getirirdim ne lazimsa diye. ne ki bu acaba?
ayyy canım geçmiş olsun çabuk iyileşir inş. bu da sana ders olsun bir daha böyle birşey yapmazsın. bana kızma ama öyledir ya hani bir musibet bin nasihatten iyidir diye. insan yaşayınca daha akılda kalıyor daha dikkatli oluyor. kız madem kocişini her dedigini yapıyor daha ne yoruyon kendini canın ne istiyorsa söyle bir zahmet getirsin sende şöyle yan gel yat
hayırdır kız ne oldu işten çıkartılanlar oluyor sanırım... bizde de geçen sene çok şok yaşamıştık...Kızlar ben geldim nasılsınız
şirkette şok üstüne şok yaşanıyo valla yaprak dökümü var
hayırdır kız ne oldu işten çıkartılanlar oluyor sanırım... bizde de geçen sene çok şok yaşamıştık...
Kızlar ben geldim nasılsınız
şirkette şok üstüne şok yaşanıyo valla yaprak dökümü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?