Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar sitede problem oluyor arasıra..
o yüzden herkese şimdi hoşgeldiniz günaydınlar diliyorumm
hayırlı cumalar.... allah dualarınızı kabul etsin....

amin canım az önce sela verildi. bu arayı iyi degerlendirelim cuma günleri sela ile ezan arasında dilak kapıları açılırmış. arkadaşlar hep birlikte allerimizi kaldırıp dua edelim. önce rabbimden hamile kalmak isteyenlere tez zamandasaglıklı ve hayılır hamilelik nasip etsin sonra da hamile olan arkadaşlara sa saglıklı ve hayılırlı bir şekilde yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin. bu mübarek günü yüzü suyu hür*****e ellerimizi boş çevirmesin. korktuklarımıza başımıza getirmesin inş. ve tabiki yaptıgmız ve yapacagımız günahlarımızı bagışlasın. bizleri dogru yolundan ayırmasın. ailelerimizle ve tüm sevdiklerimizle saglıklı huzurlu bir ömür nasip etsin.

iyim canim sen nasilsin? harbi ya buranin niye cevap yazma kutusu yok?
2 kapandi mi yada yarimiz orda mi acab?

ya kizlar gece yataktan birseye kalkacaktim bacagimi cok actim yani kocaman adim atmisim. seyim agridi sanki biryerini vurursun morarirya sonra dokununca acir ayni öyle. simdiden biraz büyük adim atayim öyle aciyo yine. disindan ama bi degisiklik birsey yok. hemen baktim zaten esime caktirmadan birsey falan var mi diye camasirimda ama yoktu cok sükür. esim kizardi valla bana söyleseydinya ben getirirdim ne lazimsa diye. ne ki bu acaba?

kızlar herkes burayaaaaaa başka yerde kalmayınn.... herkes birbirine haber versin herkese inat ayrılmıyoruzzzzzzzzzzzzzzz...............

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allah razı olsun cnmm ne güsel dua ettin.
sumrucum dikkat et öyle zorlama kendini hepiniz dikkat edin.

Ne güzel dua etmissin. amin

ayyy canım geçmiş olsun çabuk iyileşir inş. bu da sana ders olsun bir daha böyle birşey yapmazsın. bana kızma ama öyledir ya hani bir musibet bin nasihatten iyidir diye. insan yaşayınca daha akılda kalıyor daha dikkatli oluyor. kız madem kocişini her dedigini yapıyor daha ne yoruyon kendini canın ne istiyorsa söyle bir zahmet getirsin sende şöyle yan gel yat

ya ben yazıcak yer bulamıyorum kızlarr sayfa sola doğru kaymış illaki alıntı yapmam lazım nasıl olcakki, nomuş böyle yaaa.
bu arada kızlar herkeze çok slm,fazla kalamicam,çünkü 2 gündür çok fenayım sanırım çok üşüyorum pekmeze başaldım,halsizlik var bol su içiyorum,ve acayip karın ağrısıyla ishalim vardı neyseki o geçmiş bugün uyandığımda,böyle sanki vücudum acıyo ya fena üşütmüşüm ben.

Kızlar ben geldim nasılsınız
şirkette şok üstüne şok yaşanıyo valla yaprak dökümü var

herkese merhaba hanımlar hayırlı cumalar..çok uzun zamandır giremedim..son 1 aydır özellikle bir sürü şeyle uğraşmak zorunda kaldık(

aşk sarhoşu cnm ne kadar güzel dualarda bulunmuşsun allah razı olsun cnm ellerimizi boş çevirmesin mevlam.cumanız mübarek olsun.

:85::85::85::85:

Ay durun mesaj düzenlemden giriyorum haa haa

Şimdi polemikler olmuş bebişim sanırım hamileler başka sayfa açsın demiş bebişim sonuçta bizde hamile kalmayı bekliyorduk şimdide kalmayı bekleyen arkadaşlara destek oluyoruz sonuçta burda kimse kimseye hasetlik etmiyor bende hamile kalmdan önce hamile kalan arkadşların ahberlerini okuyup mutlu oluyordum sayfa adıyla çelişmiyor çünkü hamile kalmayı bekleyenler hala var zamanında bizimde beklediğimiz gibi eğer hamile olnalrın burda olamsından rahatsız olanlar olsaydı onlar zaten bu sayfaya girmezdi ki biz konuşmalarımıza yine dikkat etmeye çalışıyoruz arkadaşlarımız üzülmesin diye lütfen kimse kimseyi kırmasın biz burda sadece hamileliğ değil her türlü sorunumuzu paylaşıyoruz öyle değil mi arkadaşlar yanlış mı düşünüyorum?

Son düzenleme:
aşk sarhoşu ağzına yüreğine sağlık rabbim dualarını kabul etsin inşallaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…