ay düzel artık ya
:85::85::85::85:
Ay durun mesaj düzenlemden giriyorum haa haa
Şimdi polemikler olmuş bebişim sanırım hamileler başka sayfa açsın demiş bebişim sonuçta bizde hamile kalmayı bekliyorduk şimdide kalmayı bekleyen arkadaşlara destek oluyoruz sonuçta burda kimse kimseye hasetlik etmiyor bende hamile kalmdan önce hamile kalan arkadşların ahberlerini okuyup mutlu oluyordum sayfa adıyla çelişmiyor çünkü hamile kalmayı bekleyenler hala var zamanında bizimde beklediğimiz gibi eğer hamile olnalrın burda olamsından rahatsız olanlar olsaydı onlar zaten bu sayfaya girmezdi ki biz konuşmalarımıza yine dikkat etmeye çalışıyoruz arkadaşlarımız üzülmesin diye lütfen kimse kimseyi kırmasın biz burda sadece hamileliğ değil her türlü sorunumuzu paylaşıyoruz öyle değil mi arkadaşlar yanlış mı düşünüyorum?
konu cevplama panelinden yazamıyormusun canım benim...:86::86: ay kızlar mesaj panelinden yazıyorum ama yazdığımı göremiyorum:86::86::86:
bebişim yedin bitirdin bizi anladık seni zonuna kadarda anlıyoruz sende derdini sıkıntını paylaş bizimle bak sende katıl aramıza ikide bir böyle yazıp yazıp sinir bozma yaa...
tamam herkes istediğini yazar.. buradakilerin çocu bu topic başlarken bizim gibi hamile değildi.. şimdi paylaşıyorlar ne güzel sende paylaş senin bilgileirnden bizde yararlanalımmm hadi yazıp yazıp gitmee...İkide birde böyle yazacaksan lütfen bir daha yazma rica ediyoruz....
sen öyle sanmış olabilirsin neyse tamam unut gittii..Ben de bunu istiyorum ama agresif karşılandım akşamdan beri.
merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
akşam ki konu devam ediyo hala bebşim canm hadi arkadaş olalım artık sorun neydi bebiş istiyosun demi ne kadardır istiyosun ve neden olmuyo
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı cumalarınız olsun inşallah
Ya kızlar beni kimse görmüyo neden
yaaaaa nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yaaaaa nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
slm ben geldimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?