Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

varikosel ameliyatını geçirdik şükürler olsun..sonra benimle uğraşmaya başladık..eşimin yanında refakatçi kaldığım gece klima ve havalandırma sayesinde yüz felci oldum..1 haftadır tedavi görüyorum 1 hafta daha var bakalım sonrası ne olacak((Allah hiç kimseyi hiçbir uzvundan mahrum etmesin..yüz felci ile birlikte sağ gözümü kapatamama,ağzımın sola kayması,yiyeceklerin tadını alamama(buda çok fena bişey),sağ yüz kaslarının zor hareket etmesi vs vs..sonra ilaç yan etkileri başladı ilaca bağlı olarak şekerim yükseliyo ve yine ilaç kullandığım sürece tuz kesinlikle yasak..kısaca bir anda şeker tansiyon ve uzuv kullanamama gibi rahatsızlıkları olan herkesi çok iyi anlamış oldum..kötü bir süreç Allah daha beterini göstermesin tabi neyseki tek teselli eşimin ameliyatının ve sonrasının çok iyi olması ve bebiş ümitlerimize daha sıkı sarılmamız..

ay düzel artık ya

Sayfa 1 den itibaren okuduysanız zaten anlarsınız,ben hamilelerin burda olmasından rahatsız değilim bu 1.Muhabbete katılmayıp başlığa inanarak gelip bi mesaj yazıp girip çıkanlardan rahatsızım bu 2.hamileler buraya diye açsaydınız sizleri bulup soru sormam daha kolay olurdu bu 3.Akşamdan beri de diyorum ki sizden aldığım cevapları hamilelik bekleyenler başlıklı topiclerde bulamıyorum dedim bu da 4.

Daha da anlamadıysanız iyi niyetimi size diyecek bişeyim yok.Başlığa bağlı kalmanız bu kadar önemliyse ona da tamam ama sebepleri sıraladım.Sonuçta başlık ne olursa olsun sevenler buluşabiliyor.Başlığınız değişse bile bizler sizinle konuşmak istedikten sonra zaten geliriz topiğinize,ama en azından başlık geleni gideni çekmez kendine,yeni üyeler dediği için.Herkes kendi bölümüne bakar önce oyüzden dedim.

Beni anlayanlara teşekkürler... İyi günler.....

bebişim yedin bitirdin bizi anladık seni zonuna kadarda anlıyoruz sende derdini sıkıntını paylaş bizimle bak sende katıl aramıza ikide bir böyle yazıp yazıp sinir bozma yaa...
tamam herkes istediğini yazar.. buradakilerin çocu bu topic başlarken bizim gibi hamile değildi.. şimdi paylaşıyorlar ne güzel sende paylaş senin bilgileirnden bizde yararlanalımmm hadi yazıp yazıp gitmee...İkide birde böyle yazacaksan lütfen bir daha yazma rica ediyoruz....

Ben de bunu istiyorum ama agresif karşılandım akşamdan beri.

merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar herkese

akşam ki konu devam ediyo hala bebşim canm hadi arkadaş olalım artık sorun neydi bebiş istiyosun demi ne kadardır istiyosun ve neden olmuyo

merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar herkese

akşam ki konu devam ediyo hala bebşim canm hadi arkadaş olalım artık sorun neydi bebiş istiyosun demi ne kadardır istiyosun ve neden olmuyo

Ben zaten sizleri diğer topiğinizden beri takip ediyorum,sadece akşam bazı arkadaşların tepkisini anlayamamıştım,ama onlar da anladılar artık heralde beni ve bana boşuna tepki gösterdiklerini anlamışlardır.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı cumalarınız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…