ziiiii günaydın kuzuuuuum...
nasılsıın.gitmeyiz merak etme..ben burda hamıle kaldım.daha da gitmedim..napıım baska yerlerde..
senden naber napıosunuz.şafak kac oldu hacı ben sayamadım ..
kız günaydınn... sen delimisin ne gitmesi gidenin kafasını kırarım... giden olursa bi daha topic e giremezzz....
günaydın zeynepim kız delimisin hiç gidermiyiz bi yere biz birbirimizi çok seviyoruz
walla ben hiç bi yere gitmem kovsanız da gitmem
günaydın canım bebişim dedi de dediğiyle kaldı kimsenin bi yere gittiği yok merak etme canımmmm
GÜNAYDINLARRRRR
HAYIRLI OLSUN YENİ SAYFANIZ.
hayırlı cumalar bayanlar. kısaca yazıp çıkıcam patron sabahdan damladı. ben iyim merak etmeyin. ceylinim allah sağlıklı gitmek gelmek nasip etsin cnm. şimdiden allah kavuştursun.
herkes iyidir umarım. öptümmmmmmm
Günaydın kızlar ...
Bende bu karın ağrısı sabahları neden çok oluyor?
sol tarafımda bişey var sankiii bastırdıkça bastırıo heleki otururken
test alıcam ayın 25 gibi inş. tüm bu şikayetler bebekten dolayıdır
GÜNAYDINLARRRRR
HAYIRLI OLSUN YENİ SAYFANIZ.
hayırlı cumalar bayanlar. kısaca yazıp çıkıcam patron sabahdan damladı. ben iyim merak etmeyin. ceylinim allah sağlıklı gitmek gelmek nasip etsin cnm. şimdiden allah kavuştursun.
herkes iyidir umarım. öptümmmmmmm
Kepeklim, benim şafak ya 5 ya 7 ama yumurtalığım çok ağrıyo erken gelecek sanırım sanki sol tarafımda taş varmış gibi ağrıyo valla:)
Ceylinim Allah kavuştursun hayırlı teskereler nasip etsin Rabbim:)
kız hadi hayırlısı aynı benim beklirtilerim oluyoır sende kız heyecan yaptım bak şimdi....Kepeklim, benim şafak ya 5 ya 7 ama yumurtalığım çok ağrıyo erken gelecek sanırım sanki sol tarafımda taş varmış gibi ağrıyo valla:)
Ceylinim Allah kavuştursun hayırlı teskereler nasip etsin Rabbim:)
kız hadi hayırlısı aynı benim beklirtilerim oluyoır sende kız heyecan yaptım bak şimdi....
kız hadi hayırlısı aynı benim beklirtilerim oluyoır sende kız heyecan yaptım bak şimdi....
AY İNŞ. HEPİNİZ HAMİLESİNİZDİR KIZLARR
ALLAHIM NİMETİN DE İNŞ. İKİZDİR
anammm sende paranoya ya doğru gidiyorsun ilkinde bende öyleydim deli gibi her belirtiyi eşime derdim acaba hamilemiyim diyip dururdum :))Nimetcim yaaa ben pek ümitli değilim dün bu deli karıların aklına uyup parmak bilem attım kendime o şiş hala varÇişimi de kaba koydum içinde tortu falan görmedim ama çişim çoook koyu renk hemde biraz kokuyo neden acaba?
anammm sende paranoya ya doğru gidiyorsun ilkinde bende öyleydim deli gibi her belirtiyi eşime derdim acaba hamilemiyim diyip dururdum :))
zeynep sizde de genetik olabilir doktoruna hiç bu konuyu paylaştınmı ailedede böyle gebelik sonlanması oluyor diye... belki baştan bi tedavi olabilir...Yok canım yaaa paranoyadan ziyade benimki artık tamamıyla bıkkınlık olduBelirtiler hep hamileliği gösterirken adet olmak canımı çok sıkıyor birde diyorum tedavi gördüğüm halde hala olmuyorsa başka bir sıkıntı var da henüz belli olmadı benim abimin de çocuğu yok onlarda çok çektiler tüp bebek merkezlerinde Dayımında yok onlarında oluyor ama anne karnında ölüyor yani anlayacağın o kadar çok bebek kaybı yaşadıkki biz ailecek (abimlerin 4 hamilelik 1i üçüz dayımların 5 hamilelik 1i ikiz ) o yüzden ister istemez paranoya yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?