Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

zeynep sizde de genetik olabilir doktoruna hiç bu konuyu paylaştınmı ailedede böyle gebelik sonlanması oluyor diye... belki baştan bi tedavi olabilir...

Yok canım herkesin sorunu başka Dayımın karısında kan pıhtılaşması var bebekler o yüzden ölüyor abimlerin olmama nedeni abimin kanalı yokmuş ama sperm çok yengemin tüp bebek tutunma sorunu var Benimkiyse pko Anlıycan farklı konular bizimkiler:)

QUOTE=kepekliekmek;16572964]günaydıın kızlaar..nasılsınızz..
istanbul anadolu yakasından bildiriyorum..hava çılgın delirmiş bir yagmur bir fırtına..
sağlam şemsiye bırakmıyor valla..
bizim ofisde yagmuru goren izin almıs..iki saf gelmişiz..

bu arada siteye nolmus yaaw ..sayfamı değiştiriyoruz.ceylın cevap paneli yok diye acmıs ama bunda da yok..işallah yarımız buraya yarımız oraya yazmaz..[/QUOTE]

Bak kepekli ekmek ne güzel demiş,yarınız diğer tarafta kalabilir......
Madem topic değiştirmiyordunuz 2 de kalsaydınız o zaman....Bak işte nasıl değiştirdiniz,demek ki bulabiliyorsunuz birbirinizi....Tekrarlıyorum ben tamamiyle iyi niyetle yazmıştım,baştan beri okursanız anlarsınız.

Hem dün bütün akşam burda böşa geçirdiğim zamanıma acıdım çok.Vaktimi güzel sohbetlerle değerlendirmek istemiştim,ama agresif karşılandım.Bi türlü anlatamadım sizlere çünkü....Naparsanız yapın!her şeyi kötülüğe anlıyorsunuz çünkü...Arkamdan da dedikodumu yapmayın...

Sizlere iyi günler...

kızlar aman hadi kalkın oynaşalım kızlar hoppidi hoppidi oynayalım kızlarrrrrrr bir oralardan bir buralardan cakkıdı cakkıdı çekiştirelim kızlar..................................

gü nay dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...................

izmirden bildiriyorum bugün izmir gökgürültülü sağnak yağışlı hava nerdeyse akşam olmuş vaziytette karanlık ve soğuk hafta sonu izmir gündüz 5 gece -2 bilginiz olsun sayın izleyicilerim

Bak kepekli ekmek ne güzel demiş,yarınız diğer tarafta kalabilir......
Madem topic değiştirmiyordunuz 2 de kalsaydınız o zaman....Bak işte nasıl değiştirdiniz,demek ki bulabiliyorsunuz birbirinizi....Tekrarlıyorum ben tamamiyle iyi niyetle yazmıştım,baştan beri okursanız anlarsınız.

Hem dün bütün akşam burda böşa geçirdiğim zamanıma acıdım çok.Vaktimi güzel sohbetlerle değerlendirmek istemiştim,ama agresif karşılandım.Bi türlü anlatamadım sizlere çünkü....Naparsanız yapın!her şeyi kötülüğe anlıyorsunuz çünkü...Arkamdan da dedikodumu yapmayın...

Sizlere iyi günler...[/QUOTE]

noluyoo yaaaaaaaaa bune şimdiiii sen ne anlatmak istedin.
kıslar yine yokmusunuz

boşver gül konuştu güya işte bişi dedi... :))))

küstüm işte size küstüm küstüm küstüm okadar günayyydınnnn yazdım bi görmediniz bu koca cüssemle görülmeyecek insanmıyım ben aşk olsun sizeeeeeee

:84::84::84::84::84:

:86::86::86::86::86::86::86::86:

kızlar sitede problem oluyor arasıra..
o yüzden herkese şimdi hoşgeldiniz günaydınlar diliyorumm
hayırlı cumalar.... allah dualarınızı kabul etsin....

boşver gül konuştu güya işte bişi dedi... :))))
bencede:))))))))))))) takmadım zaten sinek geldi geçti

küstüm işte size küstüm küstüm küstüm okadar günayyydınnnn yazdım bi görmediniz bu koca cüssemle görülmeyecek insanmıyım ben aşk olsun sizeeeeeee
ayyyyyyyyyyy gördümde yazmaya çalışıyom hemde izmirle konuşuyom sendende hva durumunu aldım ii oldu
:84::84::84::84::84:

yazmışınyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

didem nerde yaaa

iyim canim sen nasilsin? harbi ya buranin niye cevap yazma kutusu yok?
2 kapandi mi yada yarimiz orda mi acab?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…