Benimki de üçüz dimi ebrar:) Rabbim mubarek cuma gününün yüzü suyu hür*****e dualarımızı kabul et ya Rabbim:)
zeynep sizde de genetik olabilir doktoruna hiç bu konuyu paylaştınmı ailedede böyle gebelik sonlanması oluyor diye... belki baştan bi tedavi olabilir...
yarabbim zeynepin de üçüzdür inş.
gülünde beşizzzz
ben geldim kizlar....
QUOTE=kepekliekmek;16572964]günaydıın kızlaar..nasılsınızz..
istanbul anadolu yakasından bildiriyorum..hava çılgın delirmiş bir yagmur bir fırtına..
sağlam şemsiye bırakmıyor valla..
bizim ofisde yagmuru goren izin almıs..iki saf gelmişiz..
bu arada siteye nolmus yaaw ..sayfamı değiştiriyoruz.ceylın cevap paneli yok diye acmıs ama bunda da yok..işallah yarımız buraya yarımız oraya yazmaz..
Bak kepekli ekmek ne güzel demiş,yarınız diğer tarafta kalabilir......
Madem topic değiştirmiyordunuz 2 de kalsaydınız o zaman....Bak işte nasıl değiştirdiniz,demek ki bulabiliyorsunuz birbirinizi....Tekrarlıyorum ben tamamiyle iyi niyetle yazmıştım,baştan beri okursanız anlarsınız.
Hem dün bütün akşam burda böşa geçirdiğim zamanıma acıdım çok.Vaktimi güzel sohbetlerle değerlendirmek istemiştim,ama agresif karşılandım.Bi türlü anlatamadım sizlere çünkü....Naparsanız yapın!her şeyi kötülüğe anlıyorsunuz çünkü...Arkamdan da dedikodumu yapmayın...
Sizlere iyi günler..
noluyoo yaaaaaaaaa bune şimdiiii sen ne anlatmak istedin.
kıslar yine yokmusunuz
:84::84::84::84::84:
bencede:))))))))))))) takmadım zaten sinek geldi geçtiboşver gül konuştu güya işte bişi dedi... :))))
ayyyyyyyyyyy gördümde yazmaya çalışıyom hemde izmirle konuşuyom sendende hva durumunu aldım ii olduküstüm işte size küstüm küstüm küstüm okadar günayyydınnnn yazdım bi görmediniz bu koca cüssemle görülmeyecek insanmıyım ben aşk olsun sizeeeeeee
:84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?