Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

sen ciddimisin yaa maşaallahhh,20 yaşında 5 yıllık evli hanım.canım zaten çok küçük evlenenlerde düşük riski yüksek oluyomuş,bekle bakalım rabbim neler nasib eder
hoşbuldum teşekkürler

kendinden bahsedermisin biraz.

slm herkese hoşgeldiniiiiz :) neden test yapmadın hala??? bnm de dündü yarın yapıcam test inş.

geçen ay 7 gün gecikti çünkü ve aile doktorum 10 gün geçmeden gelme dedi.evde de tek çizgi görmeye korkuyorum..içime de doğmuyor ne biliyim değilim gibi..beklemedeyim işte :44:

canım merhaba iyiyim şükürler olsun sen nasılsın
hayırlı cumalar tatlım

rabbim iyilik versin canım.napıyım bende oğluşuma KURAN okumayı öğretiyordum :)
hatimlerde geride kaldım yetiştirmem lazım da.şükür bende iyiyim,kayınvalidemler gidecekler artık daha iyiyim :)

hoşgeldin canım kız ne kadar erken evlenmişsin sen öyle
canım düşüklerinin sebebi neydi peki araştırdın mı
ne zaman test yapmayı düşünüyorsun inş. hamilesindir

herkese merhaba ben de sizdenim 5 aralıktı regl günüm tık yok ama:44:
canım sende hoşgeldin ee senin bayağa olmuş yapsana artık test

kızlar yemeğimi yedim geldimmmmmmmmmmmm nler var neler yok bakayımmmmm hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

rabbim iyilik versin canım.napıyım bende oğluşuma KURAN okumayı öğretiyordum :)
hatimlerde geride kaldım yetiştirmem lazım da.şükür bende iyiyim,kayınvalidemler gidecekler artık daha iyiyim :)

hadi gözün aydın canım kurtuluyorsun demek
öğrensin beyefendi maşallah ona

handancım şimdi msn den görüştük didemle çok yoğunmuş
tlf bile cevap veremiyormuş tatlım
çok şükür iyi yani

hoşbulduk tatlım nasılsın görüşmeyeli hadi gözün aydın canım gitmiş sonunda kaynanan oğluşunda iyidir inşallah

sağol canım da daha gitmediler 1 2 güne gdecekler inşaallah.oğluşum iyi teyzesi sabahtan beri kuran dinliyor yavrum,biliyomusunuz hareketlerini hissediyorum arık çok az d a olsa

handancım şimdi msn den görüştük didemle çok yoğunmuş
tlf bile cevap veremiyormuş tatlım
çok şükür iyi yani
bende aradaım meşgule attı zaten aman iyi olsunda şükür rahatladım canım

sağol canım da daha gitmediler 1 2 güne gdecekler inşaallah.oğluşum iyi teyzesi sabahtan beri kuran dinliyor yavrum,biliyomusunuz hareketlerini hissediyorum arık çok az d a olsa

hıım bende gittiler zannettim canım yaaaaaa olsun gidiceklermiş ya aman iyi bariiiiiii yerim ben teyzesinin kuzusunu maşallah onaaaa bende artık daha rahat hissediyorum çok güzel bi duygu rabbim herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin

yaa çok değişik bişey yaa,bi anda böyle ayyyy diyiveriyrum

canım hoş geldin düşüklerin için üzüldüm. allah 3 üncü kucagına almayı nasip etsin inş. nasıl oldu düşüklerin nasıl anladın düşük yaptıgını. araştırma yapıldımı çok merak ettim cevaplarsan sevinirim

hoşbuldum teşekkürler :) evet bayagı bi erken evlilik oldu ama memnunuz hayatımızda :) evt en son bulunan verileri göre haşimoto hipotriod hastayım buna bağlı olabiliyomuş düşükler yarın yapıcam inş.. testii ara ara agrım oluyoo sonra bi gidiyoo sanki hiç hastalanmıycakmışım gibi normalde çok agrılı olur bnm adetlerim 1 hafta önceden sürekli devam eder kasık ağrım ama bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…