merhaba ebrarcım nasılsın hayırlı cumalar
sen ciddimisin yaa maşaallahhh,20 yaşında 5 yıllık evli hanım.canım zaten çok küçük evlenenlerde düşük riski yüksek oluyomuş,bekle bakalım rabbim neler nasib ederteşekkür ederiim hoşbulduuum 20 yaşındayım 5 senelik evliyimev hanımıyım dışardan okuyoruum 2 düşüğüüm olduu bebek istiyoruuum :) dün adet günümde henüz adet olmadımm sanki belirtilerim var gibii bekliyorum bakalım :)
hoşbuldumteşekkürler
slm herkese hoşgeldiniiiiz :) neden test yapmadın hala??? bnm de dündü yarın yapıcam test inş.
canım merhaba iyiyim şükürler olsun sen nasılsın
hayırlı cumalar tatlım
teşekkür ederiim hoşbulduuum 20 yaşındayım 5 senelik evliyimev hanımıyım dışardan okuyoruum 2 düşüğüüm olduu bebek istiyoruuum :) dün adet günümde henüz adet olmadımm sanki belirtilerim var gibii bekliyorum bakalım :)
canım sende hoşgeldin ee senin bayağa olmuş yapsana artık testherkese merhaba ben de sizdenim5 aralıktı regl günüm tık yok ama:44:
rabbim iyilik versin canım.napıyım bende oğluşuma KURAN okumayı öğretiyordum :)
hatimlerde geride kaldım yetiştirmem lazım da.şükür bende iyiyim,kayınvalidemler gidecekler artık daha iyiyim :)
kızlar yemeğimi yedim geldimmmmmmmmmmmm nler var neler yok bakayımmmmm hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
afiyet bal şeker olsun yarasın tatlım
ya handan didem nerde yaw gelmedi bugün
hoşgeldin evhan,şifa olsun inşaallah.
ebrar teyzesi sağolasın :))
hoşbulduk tatlım nasılsın görüşmeyeli hadi gözün aydın canım gitmiş sonunda kaynanan oğluşunda iyidir inşallah
bende aradaım meşgule attı zaten aman iyi olsunda şükür rahatladım canımhandancım şimdi msn den görüştük didemle çok yoğunmuş
tlf bile cevap veremiyormuş tatlım
çok şükür iyi yani
sağol canım da daha gitmediler 1 2 güne gdecekler inşaallah.oğluşum iyi teyzesi sabahtan beri kuran dinliyor yavrum,biliyomusunuz hareketlerini hissediyorum arık çok az d a olsa
hayırlı cumalar hanımlar,iyisiniz inşaallah
bu arada sonunda kaynanayı yolluyorum kızının yanına :)
bende aradaım meşgule attı zaten aman iyi olsunda şükür rahatladım canım
hıım bende gittiler zannettim canım yaaaaaa olsun gidiceklermiş ya aman iyi bariiiiiii yerim ben teyzesinin kuzusunu maşallah onaaaa bende artık daha rahat hissediyorum çok güzel bi duygu rabbim herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin
teşekkür ederiim hoşbulduuum 20 yaşındayım 5 senelik evliyimev hanımıyım dışardan okuyoruum 2 düşüğüüm olduu bebek istiyoruuum :) dün adet günümde henüz adet olmadımm sanki belirtilerim var gibii bekliyorum bakalım :)
ayyyy canım sanada hayırlı cumalar. kız çok sevindim bu habere aman gitsin gitsin. sende rahat et evinde oooh maşallah
sağol anacımmmm gidecekler ama ne çektim yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?