canım hoş geldin düşüklerin için üzüldüm. allah 3 üncü kucagına almayı nasip etsin inş. nasıl oldu düşüklerin nasıl anladın düşük yaptıgını. araştırma yapıldımı çok merak ettim cevaplarsan sevinirim
amiin inş. tedavi altında oldugum için adet günümde yaptıım testlerimi hep pozitif cıktı ama sonradan kanamayla 1 hafta içinde düşük yaptım kimyasal gebelik yanii 2 kere ...
düşükler üstüne araştırma yapılmadı ama ben neden olmuyo diye araştırrken haşimoto hipotiroid hastası oldugum cıktı kanda anti pto değerim çok yüksekti normal aralık 0 la 40 arası olması gerekirken bnm 900 düü buna bağladılar düşüklerimi çünküü antikorların yüksek olması hamilelikte tshyı fırlatıp düşüğe neden olabiliyormuş ve bebeğin gelişimini tamamlamasına izin vermiyormuş 6 aydır ilaç kullanıyoruum inş. bi daha yaşamam ...
kaç gün oldu geleli canım. zor ya ev ev üstünde olmuyor. helede sen hamilşken daha da zordur bilirim. insan kendi evinde misafir gibi oluyor. aman allah kurtarsın bir daha da anca bir iki yıl sonra filan gelsinler.
slm kızlar sohbete başlamiışsınız ebrarım belli oldumu cinsiyeti bebişin
slm canım geçmiş olsun allah inşallah bidakine nasip eder şifa versin yarabbim
slm canım geçmiş olsun allah inşallah bidakine nasip eder şifa versin yarabbim
amin amin :)
yaa öyle işte aynı dediğin gibi.aslında işleri falan hep yapıyor kadın da ben rahat edemedikten sonra neye yarar.
3 hafta oldu canım.
zaten onlarda anladılar da ondan gidiyorlar:)
oh ne güzel lafı geçti de ordan anladım sanırım doğumuma gelmeyecek
annem olacak sadece yuppiiii
amiin inş. tedavi altında oldugum için adet günümde yaptıım testlerimi hep pozitif cıktı ama sonradan kanamayla 1 hafta içinde düşük yaptım kimyasal gebelik yanii 2 kere ...
düşükler üstüne araştırma yapılmadı ama ben neden olmuyo diye araştırrken haşimoto hipotiroid hastası oldugum cıktı kanda anti pto değerim çok yüksekti normal aralık 0 la 40 arası olması gerekirken bnm 900 düü buna bağladılar düşüklerimi çünküü antikorların yüksek olması hamilelikte tshyı fırlatıp düşüğe neden olabiliyormuş ve bebeğin gelişimini tamamlamasına izin vermiyormuş 6 aydır ilaç kullanıyoruum inş. bi daha yaşamam ...
amiiin inşallah 3.cü suan karnımdadır
hoşgeldin bidenem nerdeydin sen
ewet ben geçen gün merak ettim bebişi bizim burdaki dr gittim
kız dediyarında kendi dr ma gitcem inş. yarın kesinleşecek yani
inşallah yaşamazsın canım düşük yapmak zor bende yaşadım bilirim. şimdi tekrar hamileyim ama hep tedirginim onun için sordum. allah yardım etsin. acil şifa versin. tamamen iyileşmeden deneme yapmayın derim ben. allah korusun tekrar tekrar bu aciyi yaşamak insanın ömründen ömür götürür. ne enterasan hastalıgın varmış. hiç duymamıştım. ama tez zamanda iyi olmanı ve yavrunu kucagına lamanı dilerim rabbimden.
amiiin inşallah 3.cü suan karnımdadır
inşallah yaşamazsın canım düşük yapmak zor bende yaşadım bilirim. şimdi tekrar hamileyim ama hep tedirginim onun için sordum. allah yardım etsin. acil şifa versin. tamamen iyileşmeden deneme yapmayın derim ben. allah korusun tekrar tekrar bu aciyi yaşamak insanın ömründen ömür götürür. ne enterasan hastalıgın varmış. hiç duymamıştım. ama tez zamanda iyi olmanı ve yavrunu kucagına lamanı dilerim rabbimden.
amin amin :)
yaa öyle işte aynı dediğin gibi.aslında işleri falan hep yapıyor kadın da ben rahat edemedikten sonra neye yarar.
3 hafta oldu canım.
zaten onlarda anladılar da ondan gidiyorlar:)
oh ne güzel lafı geçti de ordan anladım sanırım doğumuma gelmeyecek
annem olacak sadece yuppiiii
şimdi karnında dokuz ay sonra inşallah kucağında olur herşeyin hayırlısı canım
ay kurban olurum ben ona allah hayırlısıyla versin kucağına kız iiyi dir ama benim kızım hem anam hem bacım yani herşeyim benim
ayyy çok heycan yaptım darısı başıma inşallah inşallah bende dogum yaparken sadece annem olur yanımda. kaynanam gelirse mecbur bende kalıcak ben lohusa halimle onu çekemem. birde galiba çok kıskancım bebegimi onun kucagında görmeye tahammulüm yok. inşallah yavrularımızı sag salim kucaklarımıza alalımda gerisi önemli degil diyorum ama oda önemli. ben o kadar hasretim ki evime. bir buçuk seneyi geçti evliyim ama evime doyamadım. kaynanam bile benden çok kaldı evimde yanlız başına. sinir olurdum sabah ben işe giderken o evimde gerine gerine yatıyor diye. akşama kadar tek yaptıgı iş yemek şimdi o yok sanki açmı kalıyoruz. 3 hafta iyi sabrdmişsin valla. neyse geçmiş olsun diyelim artık.
size bi soru yumurtlama tarihim bügüünden itibaren başşlıyo beş gün sürecek her gün ilişki doğru olurmu yoksa sperm sayısını düşürür mü sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?