Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

size bi soru yumurtlama tarihim bügüünden itibaren başşlıyo beş gün sürecek her gün ilişki doğru olurmu yoksa sperm sayısını düşürür mü sizce

walla tatlım ben çatlatma iğnesi yaptığım zamanlar benim dr hergün ilişki diyordu
yinede sen bilirsin tatlım

doğru diyon walla kız hem arkadaş olur hem bacın olur herşeyin olur
yesin onu annesi oyyy

gerçekten öyle oluyo ben hamileyken bile sinirli olsam ağlasam bilirdi bi gün kaynanamla kavga ettik eşimlede tabi 7 aylık hamileyim hiç unutmam sabaha kadar ağladım herkez uydu ama vallahi o karnımda sabaha kaar hareket etti

amiiin en son düşüğüm gecen sene nisan ayındaydı 2009 nisan yanii.. ebrarcım teşekkür ederim inşallahh normalde heycandan duramam lazım bu ay 2 gün gecikti çok sakinim şaşıyorum kendime

canım rabbim bi daha yaşatmasın inş. benimde ilk bebeğim düşüktü
rabbim bi daha yaşatmasın inş.
peki hep gecikirmi adetin

walla tatlım ben çatlatma iğnesi yaptığım zamanlar benim dr hergün ilişki diyordu
yinede sen bilirsin tatlım

öylede işte fazla ilişki sayıyı düşürüyo deniyorya bide bizdeki sprem sayısı ççok değil ama biraz az ve hızı yavaş dr olur diyo ama eşime hiç tedavi vemiyo ondan aklım karışıyo varmı bildiğiniz spermleri güçlendirici bişey

oy oy oyy bak o hep seninleymiş işte
ay ne güzel yaa

cancazım sen nerdesin kaç gündür merak ediyordum seni aaaaaa kızıcam ama bırakma burayı biliyon hergün yoklama yapılıyor. bak 5 kez üst üste yok olursan sınıfta kalırsın

yok canım bırakmadım iki gündür yemekli misafirim vardı yemek ev işi derken ancak bügün otura bildim valla bende özlemişim farkında değilim ama iyice alışmışım size

aa canım o zaman 2 günde bir yapın
sperm güçlendirici sanırım keçiboynuzu kürü diye bişey okumuştum ben istersen bi bak tatlım eşin içerse yaparsın

yok canım bırakmadım iki gündür yemekli misafirim vardı yemek ev işi derken ancak bügün otura bildim valla bende özlemişim farkında değilim ama iyice alışmışım size

öyle canım alışkanlık yapıyor bende iş yerinden giriyorum evde oldugumda internet içim içimi yiyor hele dokuz gün evdeydim hep aklım burdaydı ay ne yapıyorlar ne kaynatıyorlar. hamiş varmı hep bunları düşündün durdum. senin ne zaman adetin inş. bu ay hamiş haberini alırız.

canım rabbim bi daha yaşatmasın inş. benimde ilk bebeğim düşüktü
rabbim bi daha yaşatmasın inş.
peki hep gecikirmi adetin

yok canıım pek gecikmez ağustos ayında bi 10 gün gecikmişti bende inatla test yapmamıştım 11nci gün test yaptıım sonuc biraz yüsektii sonra gene kanamam başladı herhalde o zamanda biyokimyasal gebelik yaşadım hep 3 gün önceden gelir adetim

keçi boynuzu birebirmiş canıım spermler içinn katur kutur yemesi gerekiyomuş eşinin ibrahim saraçoğlunun sitesine bi bak istersen orda yazıyo tarifleri falan acayip yükseltiğini anlatan örneklerde var...

anladım canım inş. bu defa hiç gelmez onun yerine bebiş gelirr

keçi boynuzu birebirmiş canıım spermler içinn katur kutur yemesi gerekiyomuş eşinin ibrahim saraçoğlunun sitesine bi bak istersen orda yazıyo tarifleri falan acayip yükseltiğini anlatan örneklerde var...

sağol canım ya bakarım inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…