Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

amiiin Allahım güldürsün yüzümü artııkk 5 sene olduu gene o bilir doğru zamanı ama.. bekliyorum işte bi umut

kendini çok şatlama oluruna bırak rabbim görür duyar elbet beim ablamın 6 sene olmadı kaynanamın 9 sene olmamış dayımın eişnin 12 sene olmadı ama şimdi hepsinin var boyunca hemde ikşer tane allah nasip eder sen ona güven ve dua et canım

kız ferda biz niye birbirimizi görmedik
nasılsın canım ne var ne yok bebişle aran nasıl

bilmem ki canım ya ayyy seni nasıl görmem ben. bebegimi bilmiyorum ki iyi diyelim iyi olsun. 2 gündür bulantım oluyor hemde rahatsız edecek kadar ama şükrediyorum ve inş bebegim büyüdügü için bu bulantı oluyordur diyorum. öyle merak ediyorum ki evinde ultrason aleti olan bir arkadaşım olsada bende gitsem yanına yerleşsem. hep bakardım. hastaneye gitmeye çekiniyorum her hafta her hafta. sen nasılsın canım kızın nasıl. oynuyor dime hissediyorsun sen

amiiiin hep ona dua ediyorum zateen sen bilirsin zamanını hayırlısını ... diyee hepimizee nasip etsin inşallah...

evinde ultrason olanı pek bulacağını sanmıyorum bu sefer adet tarihimi hesaplamıyacağım öyle karar aldım kim bilir belki bana süpriz yapar s

iyidir annesi sen merak etme sen dua etmeye devam et sakın bırakma dua etmeyi ferda
ben bikaç gün pek okuyamadım rüyama girdi walla bebeğime bişey olcak sandım çok kötü oldum yaaa
canım benim kız gündüz uyuyor geceleri uyanıyor sanırım gece meyveli süt içince oynayıp zıplamaya başlıyo hissediyorum o zaman

böyle taklalar atan bi sürü çocuk istiyorum istiyorum diyorummmmmmmmmmm

kızlarr yalnız aklınızda bulunsun ultrasona çok girmek iyi deil bebekleriniz hiperaktif olur ona göre bilginiz olsun ben hastanede çalışıyorum yinede pek gitmiyorum sadece çok merak edersem iyimi diye bakmak için gidiyorum

böyle taklalar atan bi sürü çocuk istiyorum istiyorum diyorummmmmmmmmmm

ahaaa benim kocanın başka bi şubesi de burdaymış kız napcan o kadan çok
dün akşam eşim diyorki aşkım 5 tane yapalım yeter hepsi beraber büyüsün barii
kesin benim kafayı yememi istiyo

onu bende duymuştum doğrumu ki acaba

ahaaa benim kocanın başka bi şubesi de burdaymış kız napcan o kadan çok
dün akşam eşim diyorki aşkım 5 tane yapalım yeter hepsi beraber büyüsün barii
kesin benim kafayı yememi istiyo

kız ne güzel olur ömrümü kaynanamın onun bunun uğruna harcamaktansa bir sürü bebeeeem olsun ona harcayım daha mutlu olurum valla ne güzel olur düşünsene bir yaş arayla beş bebek allaaaaaaah inşallah beşizim olur

evinde ultrason olanı pek bulacağını sanmıyorum bu sefer adet tarihimi hesaplamıyacağım öyle karar aldım kim bilir belki bana süpriz yapar s

ya yokmudur gerçekten acaba benmi alsam çok mu pahalıdır ya. banane o zman bende hastanede yatar kalkarım taki yavrumun oynayışlarını hissedene kadar. böyle bir çare geliyor aklıma. en iyisini edersin canım. çünkü bu keratalar süpriz yapmaya bayılıyorlar. inşallah seninkide süpriz yapar ama sen pes etme çalışmaya devam bak kızarım heeeeee.

azimliyim bacım boş geçmesin akşamları diye atmadığım takla kalmıyo valla hele bi bulayım şu bebişi herkeze ben takla attıracam laf aramızda

o zaman sana dua edelim şeker
rabbim sana inş. beşiz verir uğraş dur bakemm

ay canım aglattın beni vallahi. demekki meyveli süt seviyor. maşallah maşallah maşallah yüz bin kere maşallah. öyle duygulandım ki. allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin. öyle yapıyorum canım akşama kadar fırsat buldukça ayet el kürsi okuyorum akşamlarıda babasına okutuyorum. tesbih çekiyorum yasin suresini indirdim telefonuma abdest alıp onu dinliyoruz. allah yüzümüzü güldürsün. yavrularımızı kucaklarımıza versin. olmayanlarında karnını doldursun. şaka maka 7 haftamız bitmek üzere maşallah benim yavrumada saglıcakla büyüsün inş.

kızlar ben kaçar allaha emanet olun yarın bebişimi görürüm inş.
pazartesi görüşmek üzere iyi akşamlar herkese görüşürüzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…