amiiin Allahım güldürsün yüzümü artııkk 5 sene olduu gene o bilir doğru zamanı ama.. bekliyorum işte bi umut
kız ferda biz niye birbirimizi görmedik
nasılsın canım ne var ne yok bebişle aran nasıl
kendini çok şatlama oluruna bırak rabbim görür duyar elbet beim ablamın 6 sene olmadı kaynanamın 9 sene olmamış dayımın eişnin 12 sene olmadı ama şimdi hepsinin var boyunca hemde ikşer tane allah nasip eder sen ona güven ve dua et canım
bilmem ki canım ya ayyy seni nasıl görmem ben. bebegimi bilmiyorum ki iyi diyelim iyi olsun. 2 gündür bulantım oluyor hemde rahatsız edecek kadar ama şükrediyorum ve inş bebegim büyüdügü için bu bulantı oluyordur diyorum. öyle merak ediyorum ki evinde ultrason aleti olan bir arkadaşım olsada bende gitsem yanına yerleşsem. hep bakardım. hastaneye gitmeye çekiniyorum her hafta her hafta. sen nasılsın canım kızın nasıl. oynuyor dime hissediyorsun sen
bilmem ki canım ya ayyy seni nasıl görmem ben. bebegimi bilmiyorum ki iyi diyelim iyi olsun. 2 gündür bulantım oluyor hemde rahatsız edecek kadar ama şükrediyorum ve inş bebegim büyüdügü için bu bulantı oluyordur diyorum. öyle merak ediyorum ki evinde ultrason aleti olan bir arkadaşım olsada bende gitsem yanına yerleşsem. hep bakardım. hastaneye gitmeye çekiniyorum her hafta her hafta. sen nasılsın canım kızın nasıl. oynuyor dime hissediyorsun sen
böyle taklalar atan bi sürü çocuk istiyorum istiyorum diyorummmmmmmmmmm
kızlarr yalnız aklınızda bulunsun ultrasona çok girmek iyi deil bebekleriniz hiperaktif olur ona göre bilginiz olsun ben hastanede çalışıyorum yinede pek gitmiyorum sadece çok merak edersem iyimi diye bakmak için gidiyorum
ahaaa benim kocanın başka bi şubesi de burdaymışkız napcan o kadan çok
dün akşam eşim diyorki aşkım 5 tane yapalım yeter hepsi beraber büyüsün barii
kesin benim kafayı yememi istiyo
evinde ultrason olanı pek bulacağını sanmıyorum bu sefer adet tarihimi hesaplamıyacağım öyle karar aldım kim bilir belki bana süpriz yapar s
ya yokmudur gerçekten acaba benmi alsam çok mu pahalıdır ya. banane o zman bende hastanede yatar kalkarım taki yavrumun oynayışlarını hissedene kadar. böyle bir çare geliyor aklıma. en iyisini edersin canım. çünkü bu keratalar süpriz yapmaya bayılıyorlar. inşallah seninkide süpriz yapar ama sen pes etme çalışmaya devam bak kızarım heeeeee.
kız ne güzel olur ömrümü kaynanamın onun bunun uğruna harcamaktansa bir sürü bebeeeem olsun ona harcayım daha mutlu olurum valla ne güzel olur düşünsene bir yaş arayla beş bebek allaaaaaaah inşallah beşizim olur
iyidir annesi sen merak etme sen dua etmeye devam et sakın bırakma dua etmeyi ferda
ben bikaç gün pek okuyamadım rüyama girdi walla bebeğime bişey olcak sandım çok kötü oldum yaaa
canım benim kız gündüz uyuyor geceleri uyanıyor sanırımgece meyveli süt içince oynayıp zıplamaya başlıyo hissediyorum o zaman
görüşürüz canım hayırlı haberleri al inşalahkızlar ben kaçar allaha emanet olun yarın bebişimi görürüm inş.
pazartesi görüşmek üzere iyi akşamlar herkese görüşürüzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?